2008 Kasım Anneleri

akşama ne yemek yapsam bilmiyorum.yapasımda yok .kaçgündür doğru durust yemek yapmıyorum.

cuma günü güç bela bir karnıbahar pişirmiştim tencerenin kapağı bile açılmadı öylece duruyor tadına bile bakmadık.zaman aşımına uğradı ,napsam acep

sedoşum burdanda hayırlı olsun diyim... çok sevindim senin adına canım...artık kafan biraz olsun rahatlar inşallah..
mucizem bende pazar günü pişirdim karnıbahar ogün ikimiz bir tabak anca yedik kociyle öyle kaldı.. dün marketten dondurulmuş hamsi almıştık (siirtte taze balık yok malesef)onu mısır unuyla kızartım yedik bugüne yemek yok karnıbahrın senin dediğin gibi miadı doldu zaman aşımına uğradı...:))

kuzular babalrı yemeğe gelince yarım salatalık yediler hala yemek namına bişey geçmedi kursaklarından.. bende şimdi pirinç koydum haşlanıyor yoğurt çorbası yapıcam..kaan çok sever inşallah içerler ya...

sağolun kızlar valla dün annemler bam telime bastı çok sinirlendim bunaldım ama onlara telefon açıp haber verdim diğer tarafın vazgeçtiğini ne diyorsunuz dedim ablamda annemde aaa orasımı süperrr siz bilirsiniz dedi bende tamam dedim sevindilerde tuhaflar değil mi inşallah ablamıda en kısa zamanda oraya alırız

şekerler merhaba nabersiniz bakalım
sedoş tekrar hayırlı olsun cnmmm
bende bişe yok bu sefer iş yerindeyimm
hepinizi öporumm

Selam asortik hatun teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bende işlerimi bitirdim aslında yapmam gereken dökümler var ona da başlarım birazdan
Şimdi bize bol bol kutu lazım belki bu haftasonu taşınırız belkide d.gaz vs üstümüze aldıktan sonra olabilir bakalım artık

Bakmayın Sedoşun angel takılmasına, yere bakan yürek yakan kendisi.Sevgi pıtırcığı bazen aslan kesiliyo böyle:)) Hayırlı olsun Sedoş..

asortik hoşgeldin canım.
çilek sende hoşgeldin geçmiş olsun.

adamlar geldiler kombiyi taktılar şimdi petekleri kontrol ediyorlar.bizim bazı odalarda peteklerin üst tarafları sıcak allt tarafları ılık oluyordu adam diyoki tıkalı temizlenmesi lazım oda bissürü iş odalar batacak banyo batacak dedim başka zaman olsun o iş.şimdi bu baş ağrısıyla hiç uğraşamam

Hoşgeldin çileko
Yaso hatun damarıma basılınca kükrüyorum haksızlığa tahammülüm yok ama onun dışında aynen angel misaliyimdir kimseye zarım olmaz kimsenin hakkında kötü düşünmem

sedacım hakkında hayırlısı olsun canım
hersey daha da guzel olur ınsa allah

cıleko gecmıs olsun
benımde bogazım basım fena
tamda haftanın ortası ıslerım yogunken

mucıze annemlerde temızlenmıstı o petekler
ınanılmaz kırlı su akıyor banyoya
hayretler ıcınde kalmıstık meger ne cok kırlenıyormus

teşekkürler lere ve nazlışım allah herkeze iş açıklığı versin

sedacım hakkınızda hayırlısı yorulcan ama iyi olacak senin için

Off habire tr ye gelis dönemlerini planliyorum,aksam koci gelsin bi baksin..

bu yil kisin gelmedimya uzun kalmak istiyorum bakalim hayirlisi.

ayyy çok acıktım kızlar yaaa ıspanak şehriye çorbası salata yapmış bizim iş yerinde ki hatun onları bi yiyeyim geleyim

Polipim hatunum annem ve babam pek yeniliklere açık kişiler değil nedense 40 yıldır aynı semtteler isteselerdi çok daha farklı yerlerde oturabilirlerdi ama onlar orda kalmayı tercih ettiler hep sayemde mekanları değişecek 35 yıllık ahbapları oraya gittiler ve acayip memnunlar 10 seneden beri ordalar sürekli gelin gelin diolardı ama annem pek istemiyordu orayı binalar çok yüksek die şimdi ev küçük olduğu için onlarda sıkıldılar bizde mecburi geliyorlar gidince oraya ohh iyi ki gelmişiz diecekler havası ortamı herşeyi çok güzel çok gelişti oraları istanbulun içi artık insanı boğuyor nefes alamıyorsun trafik kalabalık binaların birbirine yakınlığı ve çarpıklığı nefret ediyordum resmen

TAHMİN EDİYORUM istanbul zor bir şehir zaten bide ev o hengamenin içinde oldumu boğulur insan
arda için çok iyi olur temiz hava alır çocuk

Günaydın şekerler
Bu Cumartesi taşınıyoruz dün akşamdan eve gidip vitrinin içini boşaltıp gazeteledik kıyafetlerin bir kısmını topladık daha bir sürü incik cincik var tabii
Birara yatakta sızmışım bi sesle uyandım büyük yiğenim gelmiş ağlıyor gidiyorsunuz ama bilmediğiniz birşey var die ağlıodu neoldu olum ne var söle yok ağlayarak gitti peşinden kociş gitti işte dedem burda büyümüş senelerdir burda adam orda sıkılır oda bnm gibi içine atar bişey söylemez belki burda kendi evinde mekanında ölmek ister onu götürüyorsunuz vs :) üzülüyorlar tabii doğduklarından beri düzen bu ablamlar aşşağı katta annemler yukarda canları sıkılınca tık yukardalar şimdi gidecek bir ev olmayacak onlara ananemde orda ama tabii bu daha farklı kociş demiş olum herkes için ii olucak sizde geliceksiniz biz bi alışalım evler satılsın sizde burda kalmayacaksınız sorun o değil dedem falan die tutturmuş neyse olayı tatlıya bağlamışlar kızlar valla içim bir tuhaf ne yalan söliim karşılaşacağımız insanlar nasıl olacak apartmandaki kişiler düzgün insanlar mı aile mi vs kafam biraz karışık o yönünü hiç düşünmemiştim inşallah kötü insanlarla karşılaşmayız bir yanım mutlu bir yanım hüzünlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…