- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Maytap bende şuan odayı böyle dağınık görünce çok da memnun olmuyorum.Ama kalkıp toplayamam eşimde anca mutfağı topladı bugün.Yemek yaptı.
şimdi dışarı kaçtı iş yaptırırım diye:)
Sende bırak yapsınlar olduğu kadar artık.
hem bebekler olunca ne kadar toplayabileceğiz bakalım,bebişleer izin verecekmi:)
oynuyo mu ayyy çok tatlı ne kadar mutlu olmuşsundur görünce. maşallah bebişine. darısı benim de başıma..şutarafagitti
Cinsiyeti mi diosun canım?ikil testte çıkan kan sonucuna göre mi belli olur acaba? zaten 21 mayısta öğreneceğim.öğrendikten sonra iilk işim bebeişime bir şey almak olacak.hiç bir şey almadım henüz.ama ultrasona da çok güvenmemek lazım.komşumun kızına 6 ay boyunca kız dediler,sonra erkek dediler.aynı şekilde bir öğretmen arkadaşım da kızı olacak diye herseyi odası dahil pembe aldı,sonralara doğru erkek olunca herseyi değiştirmek zorunda kaldı.bu yüzde oda falan alırken acele etmemek lazım,ya da eşya alınan mağazaları umutmamak lazım.
bu arada merak edip bi çin takvimine baktım.oğluşum olcakmış.bakalım tutcak mı?kayınvaldemlerin ve eşimin beklentisi de bu aslında ama çaktırmıyorlar.zaten tedaviyle oldu.bi de cinsiyet tutturmayalım diye birşey demiyorlar.bakalım çıkcak mı?
Kızlar neredeyse hepiniz vitamin kullanıyorsunuz. Oysa son gittiğimde doktora özellikle 'vitamin kullanayım mı?' diye sorduğumda; 'Hayır kullanma gerek yok. Sadece demir hapı kullan' demişti. Şimdi aklımda acaba kaldı. Gerçi tecrübeli ve deneyimli bir doktorum var ama hepiniz kullandığınız için şimdi emin olamıyorum.
merhaba kızlar
cuma gunu cok yorulmustum ıste ctesı gunude bıraz fazla yurudum galıba yemek yedıgımız yerde lavaboya gıttıgımde bır ıkı damla kan gelmıs cok korktum doktorumu aradım hemen eve gıdıp dınlenın ve goruselım dedı
yarına randevu aldım umarım bısey yoktur :çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım.umarım sorun yoktur.stres yapma kendine bir iki damladan birşey olmuyor bildiğim kadarıyla.bakalım doktorun ne diyecek.tekrar geçmiş olsun a.s.
merhaba kızlar
cuma gunu cok yorulmustum ıste ctesı gunude bıraz fazla yurudum galıba yemek yedıgımız yerde lavaboya gıttıgımde bır ıkı damla kan gelmıs cok korktum doktorumu aradım hemen eve gıdıp dınlenın ve goruselım dedı
saol canım umarım bısey yoktur
bende merak edıyorum
kendımı cok yormamaya gayret edıyorum
merhaba kızlar