2008 Kasım Anneleri

Maytap bende şuan odayı böyle dağınık görünce çok da memnun olmuyorum.Ama kalkıp toplayamam eşimde anca mutfağı topladı bugün.Yemek yaptı.

şimdi dışarı kaçtı iş yaptırırım diye:)

Sende bırak yapsınlar olduğu kadar artık.

hem bebekler olunca ne kadar toplayabileceğiz bakalım,bebişleer izin verecekmi:)

doğru canm zaten benim yapıcağım işler deil bunlar eskiden olsa 2 günde ben bu evi bal dök yala yapardım aman haa aklınızda bulunsun helede hamileyken evde inşaat yaptırmayın aman 2 çocukla nasıl uğraşıcam derken bu zamanda girilştik sanki çok akıllılık ettik.

Ya eşimde mutfak dolaplarını deistirelim demişti bana bende istiodum bebiş olmadan cıksın aradan diodum ama maytap sen öle dion bende cok sıkılırım öle bisi yapamadan en iisi ertelesemmi bende yaa :?

bence de ertele canım
ben 12 haftalıım şimdi çamaşır asayım dedim canım çıktı
artık daha çabuk yoruluyoruz
ilerleyen aylarda daha da ağırlaşıcaz
ne gerek var kendini ve bebişini zorlamaya boveeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

€skide deil gerci 3 yıl oldu daha ama evimi deistirmeyi düsnüorum belki bebişle beraber yeni eve gectigimizde böle bişiyide gerek kalmas bakalım :) ?

ikil testte çıkan kan sonucuna göre mi belli olur acaba? zaten 21 mayısta öğreneceğim.öğrendikten sonra iilk işim bebeişime bir şey almak olacak.hiç bir şey almadım henüz.ama ultrasona da çok güvenmemek lazım.komşumun kızına 6 ay boyunca kız dediler,sonra erkek dediler.aynı şekilde bir öğretmen arkadaşım da kızı olacak diye herseyi odası dahil pembe aldı,sonralara doğru erkek olunca herseyi değiştirmek zorunda kaldı.bu yüzde oda falan alırken acele etmemek lazım,ya da eşya alınan mağazaları umutmamak lazım.

bu arada merak edip bi çin takvimine baktım.oğluşum olcakmış.bakalım tutcak mı?kayınvaldemlerin ve eşimin beklentisi de bu aslında ama çaktırmıyorlar.zaten tedaviyle oldu.bi de cinsiyet tutturmayalım diye birşey demiyorlar.bakalım çıkcak mı?

Cinsiyeti mi diosun canım?
Kan testiyle lakası yok onun.
Ne zaman gösterirse o zaman belli olur.

Bencede acele etmemek lazım.benim çevremde de oldu böyle şeyler.Kız denilip erkek çıkan,hemde doğuma kadar kız dendi.
Alırken iyice anlaşmak lazım,cinsiyette yanılma olursa değişilcek diye dediğin gibi.

Genelde erkek beklentisi olur canım.Erkek tarafında ama dediğin gibi zor koşullarda olmuşsa bu bebek hele ki hiç aranmaz.Hayırlısı olsun hepimiz için.

selam kızlar,
yarın kontrole gideceklere bol şanslar ne güzel bebişlerinizi yine göreceksiniz..
maytap canım kanaman olmuş ama atlatmışın kendine dikkat et güzelim.. erkek olduğunu öğrenmişin.. hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah.. tadilat işlerinizi de en kısa sürede halledersiniz inşallah...
diğer güzel hamişler sizlerde kendinize iyi bakın..

julianne ben henüz kullanmıyorum mesela sadece kusmalarımdan dolayı b vitamini verdi dr.um onu kullanıyorum öyle multivitamin falan 3. aydan sonra dedi bana sorduğumda o yüzden üzülme bence yalnız değilsin bende varımmmmmmmm

merhaba kızlar
cuma gunu cok yorulmustum ıste ctesı gunude bıraz fazla yurudum galıba yemek yedıgımız yerde lavaboya gıttıgımde bır ıkı damla kan gelmıs cok korktum doktorumu aradım hemen eve gıdıp dınlenın ve goruselım dedı
yarına randevu aldım umarım bısey yoktur :çok üzgünüm:

geçmiş olsun canım.umarım sorun yoktur.stres yapma kendine bir iki damladan birşey olmuyor bildiğim kadarıyla.bakalım doktorun ne diyecek.tekrar geçmiş olsun a.s.

canım dikkat et kendine benimde bir iki damla kanamam olmuştu sonrasında 2 gün kahverengi leke geldi doktorum dinlenmemi önermişti neyseki atlattım sende atlatırsın

saol canım umarım bısey yoktur
bende merak edıyorum
kendımı cok yormamaya gayret edıyorum

evet canım doktorun da sana diceği o zaten.eğer ultrasonda kanama bölgesi görülürse progestan verir.ama birşey yoksa ki umarım yoktur sürekli yat dinlen falan dicektir.bende çektim çünkü ama benim bayağı kan gelmişti.ertesi gün hemen doktora gittim.bebeğie bir şey olmamış ama kanama bölgesi gördü yani tehlile :çok üzgünüm: hap verdi ve 1 hafta sapor verdi bana.allahıma çok sükür şimdi hiçbir şeyim yok korkma sende canım benimm :1hug:a.s.

geçmiş olsun apple..yatak istirahati iyi gelecektir..kendini yorma aynısı bende de olmuştu iki hafta önce..dr progestan başladı şu an iyiyim..

merhaba kızlar!!ben de hafta sonu o kadar çok gezdim ki..ayaklarıma kara sular indi resmen..aslında çok da yürümedim ama uzun zamandır evde olduğum e yattığım için hamlamışım sanırım..çok yoruldum yani.. sonra da pişman oldum ya bişey olursa diye ama çok sıkılmıştım evde ..moral de önemli di mi sonuçtasengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…