- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
kızlar merhaba.aşısını olan var mı aranızda merak ediyorum. tetonoz aşısıymış doğumlardaki komplikasyonlar için yapılıyormuş. ben daha yaptırmadım zamanı var mı acaba bilginiz var mı.
ben doktorumu değiştiriyorum çarşamba günü gideceğim o gün sorarım ama bilginiz varsa paylaşalımm.
kızlar merhaba.aşısını olan var mı aranızda merak ediyorum. tetonoz aşısıymış doğumlardaki komplikasyonlar için yapılıyormuş. ben daha yaptırmadım zamanı var mı acaba bilginiz var mı.
ben doktorumu değiştiriyorum çarşamba günü gideceğim o gün sorarım ama bilginiz varsa paylaşalımm.
Kızlar dediğiniz gibi her şey bebişlerin geleceği için değil mi...Pazar çalışmak bile :) Çalışmayan arkadaşlarımızın da tabii ki işleri zordur ama ben çoğu zaman eğer çalışmasaydım günlerin nasıl geçeceğini düşünüyorum. Çalışmak çoğu zaman unutturuyor ve zamanı hızlandırıyor gibi geliyor bana.
Neshe bu arada ikili test yaptırmaya gittiğinde belki muayenede cinsiyeti de belli olur. Bize yazarsın.
Dark, aklıma bir şey geldi. İstanbul'daki hastaneye telefon açsan ya da doktorun açsa, sonucu söylemezler mi sana. Sanırım Acıbadem'de yapılıyordu. Şimdiye kadar sonuç çoktan çıkmıştır bence. Beklemek istemezsen bunu bir araştır istersen.
Bu arada bugün ilk defa göbüşümün çıktığını söylediler bana. Sanırım yaptığım kahvaltının da etkisi vardı ama olsun çok güzeldi bunu duymak :)
Dark buradaki resimler 24. hafta resimleri o nedenle sanırım bu kadar net görünüyor :)
mrb kızlar. yaa çalışmak dediniz de. doğumdan sonra işi bırakmayı planlayan var mı aanızda.. ben biraz düşünüyo gibiyim. çalışma ortamım çok rahat olmasına rağmen ben evimde doya doya çocuğumla birlikte olmak istiyorum. zaman geri gelmiyo. etrafıma bakıyorım da ilk yaşlarını anneşeriyla geçiren çocuklar hep bir adım önde
arkadaslar yarın kontrlum var ıns 2lı test yapar doktorum ıns bebısım ıyıdır bıranonce yarın olsada gıtsem dıye 4 gozle beklıyorum
mrb kızlar. yaa çalışmak dediniz de. doğumdan sonra işi bırakmayı planlayan var mı aanızda.. ben biraz düşünüyo gibiyim. çalışma ortamım çok rahat olmasına rağmen ben evimde doya doya çocuğumla birlikte olmak istiyorum. zaman geri gelmiyo. etrafıma bakıyorım da ilk yaşlarını anneşeriyla geçiren çocuklar hep bir adım önde
arkadaslar yarın kontrlum var ıns 2lı test yapar doktorum ıns bebısım ıyıdır bıranonce yarın olsada gıtsem dıye 4 gozle beklıyorum
Selam kızlar !! Bende cnm yrn gitcem bakalım nolcak :çok üzgünüm: