2008 Kasım Anneleri

Julianne pazar çalışman kötü gerçekten ama herşey bebeklerimiz için napalım.
Onların geleceği iyi olsun yeter.

Kızlar hepimizin sorunu aynı sanırım ev işi sonrası kanmalar.Ben yapmıyorum artık,napim eşimin yaptığı kadar la yetiniyorum.

bende tost yedim kahvaltıda.Benim bebek peynirden başak birşey yemeyecek sanırım :)))

Ben pek fazla yemek yiyemiyorum,genelde kahvaltılık şeyler atıştırıyorum. Napim geçer inşallah bu yemek seçme günlerim de..

kızlar merhaba.aşısını olan var mı aranızda merak ediyorum. tetonoz aşısıymış doğumlardaki komplikasyonlar için yapılıyormuş. ben daha yaptırmadım zamanı var mı acaba bilginiz var mı.
ben doktorumu değiştiriyorum çarşamba günü gideceğim o gün sorarım ama bilginiz varsa paylaşalımm.

Neshe Canım inşallah ikili testin iyi çıkar.
ben henüz kan testi sonucunu öğrenemedimGelecek hafta sonuna çıkarmış.

İstanbul yada Ankarada olanlar daha şanslı 2li test konusunda genelde oralara gönderiliyor test sonuçları.

(Bebeğim 12+5 bugün)

Yok canım aramızda aşılanan.

aşılar 4-5 aydan sonra oluyormuş heralde.Daha var bize.
Zaten hepimiz doktorumuza soracağız anlaşılan bu konuyu :)

selam tatlı hamısler tuzbuz bana saglık ocagı ebesi 5 ayda ası ıcın gıtmemı soyledı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar dediğiniz gibi her şey bebişlerin geleceği için değil mi...Pazar çalışmak bile :) Çalışmayan arkadaşlarımızın da tabii ki işleri zordur ama ben çoğu zaman eğer çalışmasaydım günlerin nasıl geçeceğini düşünüyorum. Çalışmak çoğu zaman unutturuyor ve zamanı hızlandırıyor gibi geliyor bana.

Neshe bu arada ikili test yaptırmaya gittiğinde belki muayenede cinsiyeti de belli olur. Bize yazarsın.

Dark, aklıma bir şey geldi. İstanbul'daki hastaneye telefon açsan ya da doktorun açsa, sonucu söylemezler mi sana. Sanırım Acıbadem'de yapılıyordu. Şimdiye kadar sonuç çoktan çıkmıştır bence. Beklemek istemezsen bunu bir araştır istersen.

Bu arada bugün ilk defa göbüşümün çıktığını söylediler bana. Sanırım yaptığım kahvaltının da etkisi vardı ama olsun çok güzeldi bunu duymak :)

Haklısın çalışmasak zaman geçmez.bana da hep 1 ay rapor al dediler de ben sadece 1 hafta aldım.Yat yat zaman geçmez ki evde.Zaten okulda çok yormuyorum kendimi.

İyi fikir hastaneyi arayıp sormak da,hangi hastane olduğunu söylemediler.Acıbademe gidiyor dendi sadece.
Birde değerleri anlarmıyım ki,terimleri de ?

Yine de bir denemek lazım şansımızı.

selam güzel anne adaylarıa.s.
nasılsınız?ben bu pazar evde yalnızım kociş çalışıyor
ama iyi oldu aslında hem uzun zamandır gelen misafir yorgunluğunu atıyorum
hemde bol bol interneti kurcalıyorumyerimseniben
evimde tertemiz ohhh... pek bi rahatım
bu arada ben de sağlıklı beslenemediğimi düşünüp üzülüyordum hep
sürekli kahvaltı ve kuru yiyecekler yiyorum
ama okuduklarımdan sonra hepimizin aynı olduğunu duyunca normal olduğunu düşünüyorum
arkadaşlarım zaman içinde iştahımın açılacağını ve kendimi zor kontrol edeceğimi söylüyorlara.s
bakalım bebişlerimiz iyi olsunlar inşallah

mrb kızlar. yaa çalışmak dediniz de. doğumdan sonra işi bırakmayı planlayan var mı aanızda.. ben biraz düşünüyo gibiyim. çalışma ortamım çok rahat olmasına rağmen ben evimde doya doya çocuğumla birlikte olmak istiyorum. zaman geri gelmiyo. etrafıma bakıyorım da ilk yaşlarını anneşeriyla geçiren çocuklar hep bir adım önde

arkadaslar yarın kontrlum var ıns 2lı test yapar doktorum ıns bebısım ıyıdır bıranonce yarın olsada gıtsem dıye 4 gozle beklıyorum

canım ben bırakmayı düşünmüyorum
daha doğrusu şu an düşünemem
bebişime daha iyi bir gelecek sağlamak zorundayım
evet haklısın onlar büyürken bir çok şeyi kaçırıyoruz
bende çok düşünüyorum ama çalışmak zorundayım
neyseki annenesi bakacak bende elimden geldiğince kaliteli zaman geçirmeye çalışırım diyorum.hayırlısıııı

Bende isterdim canım 1 yılını bebeğimle geçirmeyi.
Eşimle öğretmeniz ve kredimiz var.tek maaş yetmez malesef.
Ben sırf bu nedenle bırakamam.eşim bi kaç ay al istersen diyo da.Zor benim bırakmam.

Zaten evim yakın.uzun tenefüste bile giderim emzirmeye diye düşünüyorum.Birde öğlen yemeği arası var 1,5 saat ondada bebeğimle olurum.İşim 3 te bitiyo zaten.

Senin için şartlar uygusa iyi olur tabiki.

Fater, aslında bebeklerimiz beslenmiyor diye çok da üzülmemize gerek yok. Çünkü 3. ayın sonuna kadar zaten anne adayı hiçbir şey yemese de bebiş normal büyümesine ve beslenmesine devam edebiliyormuş.

Brooke ben işi bırakmayı düşünmüyorum. Her ne kadar çok mesaili bir işim olsa da çalıştığım sürece çocuğuma da daha faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Tabii ki bakacak kimseniz yoksa ve eğer çalışmadığınız takdirde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz işi bırakın ama ben çalışarak daha mutlu oluyorum. Hem kariyer hem çocuk yani :)

Dark sen bir dahaki kontrolünde kesin görürsün cinsiyetini, çok şanslısın az zamanın kalmış.

Tatlımelek, umarım yarın her şey yolunda gider. Sen de cinsiyet haberiyle gelirsin inşallah. Birimizin durumu daha netlik kazanmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…