canım bişey olmamıştır inşallah.. sen içini ferah tut..
sana bir olay anlatayım, ben daha hamileliğimi yeni öğrendiğimde ikinci kere kan testi vermeye gittiğimde hafta sonuyudu doktorum acile gönderdi orada kan ver diye acildeki kıza durumu izah ettim yok seni dış gebelik için göndermişler felan diye beni sinir etti anlatıyorum anlamıyor hala ısrar ediyor..neyse dedim kanımı alsında gideyim diye daha ses etmedim kanım alındı tam gidiyorum seni muayene edeceğim dedi niye dedim ben sadece kan vermek için geldim kısa bir muayene etmem lazım felan uzandım kasıklarıma iki eliyle bastırdı hemen durdurdum ya napıyorsunuz dah yeni öğrendim ben onca seneden sonra buldum kaybetmek istemem dedim ban merak etme bebeğin yerini biliyorum diyorbide bana dah fazla dokundurmadan kalktım ama o gün kasıklarım ağrıdı hemen asistan doktor odasını aradım ve sordum merak etmeyin bişey olmaz onlar fazla bilmedikleri için kafanızı dış gebelikle karıştırmışlar muayenedende bişey olmaz içinizi ferah tutun dedi ama kaç gün endişelendim.. çok şükür iki bebişimde şimdilik iyiler.. 10+5