- 29 Şubat 2008
- 420
- 2
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
merhaba kızlar
cuma gunu cok yorulmustum ıste ctesı gunude bıraz fazla yurudum galıba yemek yedıgımız yerde lavaboya gıttıgımde bır ıkı damla kan gelmıs cok korktum doktorumu aradım hemen eve gıdıp dınlenın ve goruselım dedı
yarına randevu aldım umarım bısey yoktur :çok üzgünüm:
canım ne güzel bebişinin gelişimi iyi demek, herşeyde yolundaymış.. ilk kısmı atlattın darısıda bizlere inşallah..selam kızlarr Cuma günü bebişimi gördüm ense ölcümümüz vardı cok güzel dei doktor ben kilo vermişim toplam 2 bucuk kilo ama bebiş cok iyi sen beslenememişsin ama o senden beslenmiş dedi doktor 4 gün önden gidiyor maşallah ellerimiz parmaklarmız cokşükür hepsi tam Benim mide bulantılarım aynı tam gaz devam ediyor 12+3 olduk bebeğe göre 13 oluyor
canım ne güzel bebişinin gelişimi iyi demek, herşeyde yolundaymış.. ilk kısmı atlattın darısıda bizlere inşallah..
kızlar yaa bişey sorcam size dün yeğenim oyun yaparken karnıma atladı birden bastırdı sol yanıma doğru hemen tuttum ama canım çok acıdı şuan hiçbi problem yok gibi ama bişey olmamıştır dimi bebeğime
olmaz canım korkma amniyon sıvısı onu korumak için zaten merak etme darbelere dayanıklı bebişin için rahat etmediise bi kontrole git istersen
canım bişey olmamıştır inşallah.. sen içini ferah tut..kızlar yaa bişey sorcam size dün yeğenim oyun yaparken karnıma atladı birden bastırdı sol yanıma doğru hemen tuttum ama canım çok acıdı şuan hiçbi problem yok gibi ama bişey olmamıştır dimi bebeğime
canım bişey olmamıştır inşallah.. sen içini ferah tut..
sana bir olay anlatayım, ben daha hamileliğimi yeni öğrendiğimde ikinci kere kan testi vermeye gittiğimde hafta sonuyudu doktorum acile gönderdi orada kan ver diye acildeki kıza durumu izah ettim yok seni dış gebelik için göndermişler felan diye beni sinir etti anlatıyorum anlamıyor hala ısrar ediyor..neyse dedim kanımı alsında gideyim diye daha ses etmedim kanım alındı tam gidiyorum seni muayene edeceğim dedi niye dedim ben sadece kan vermek için geldim kısa bir muayene etmem lazım felan uzandım kasıklarıma iki eliyle bastırdı hemen durdurdum ya napıyorsunuz dah yeni öğrendim ben onca seneden sonra buldum kaybetmek istemem dedim ban merak etme bebeğin yerini biliyorum diyorbide bana dah fazla dokundurmadan kalktım ama o gün kasıklarım ağrıdı hemen asistan doktor odasını aradım ve sordum merak etmeyin bişey olmaz onlar fazla bilmedikleri için kafanızı dış gebelikle karıştırmışlar muayenedende bişey olmaz içinizi ferah tutun dedi ama kaç gün endişelendim.. çok şükür iki bebişimde şimdilik iyiler.. 10+5
canım dikkat et kendine benimde bir iki damla kanamam olmuştu sonrasında 2 gün kahverengi leke geldi doktorum dinlenmemi önermişti neyseki atlattım sende atlatırsın
slm kızlar ben buraya kasım ayında anne olmuşlar yani olup bitirmişler yw<ıyo die bildiğim için hiç girme gereği duymamıştım :) ama yanılmışım bu arada konu açılmışken benim denyo eşim gece uyurken karnıma pattt die bi wurdu dirseğiylee bende o uyku sersemi ona yapıştırdım bitane dikkatli olsana die adam neye uğradığını şaşaırdı
Selam kıslarr !!! Doktora gittim ve geldim :) Bebişimiz çok güsel renkli ultrasona girdim elleri kolları bacakları ayakları her yeri kıpır kıpırdı doktora dedim bu cok oynak kesin kızdır die :)) Acaip dönüo bidee icimdee :) Kalp atıslarını dinletti 2 sn felan ama cok güseldi :) Ense kalınlığını ölçtü gayet normal dedi ve 2li tarama icin kan aldılar tabe ben az kalsın bayılıodum cok korkuorum esimde gülüo bu halde bide dogum yapcak bu hemsire hnm die :1no2: Veeee %80 kız dedi doktor ama sevinme yanılma payımız olabilir dedii ay allam cok mutluyum kıslarr :)) Kızım olcak heralde ...Onu ne süslerim simdi ben .. esim yandım bi tane daha senden mi gelio die biras üsüldü ama :dance: Tekrar ve tekrar allahımıza sükürler olsun biz aramadık allah kimseleri aratmasın kıslar herkese yasatsın bu duyguyu:asigim:
sağlıklı olsunlarda canım inşallah.. ben de pek ihtimal vermiyorum söyleyeceğine dair ama merak işde..nazlımelek allahtan sabah uyandığında hatırlamyıodu :) gerçi aptallı kedip hatırlatmış bulundum ama kaçmak için çok geçti :)) walla bende 11+4 üm inşallah allahın izniylen gidecem doktora bilmiyom tahmin konusu ne olur :))