-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Selam kıslarr !!! Doktora gittim ve geldim :) Bebişimiz çok güsel renkli ultrasona girdim elleri kolları bacakları ayakları her yeri kıpır kıpırdı doktora dedim bu cok oynak kesin kızdır die :)) Acaip dönüo bidee icimdee :) Kalp atıslarını dinletti 2 sn felan ama cok güseldi :) Ense kalınlığını ölçtü gayet normal dedi ve 2li tarama icin kan aldılar tabe ben az kalsın bayılıodum cok korkuorum esimde gülüo bu halde bide dogum yapcak bu hemsire hnm die :1no2: Veeee %80 kız dedi doktor ama sevinme yanılma payımız olabilir dedii ay allam cok mutluyum kıslarr :)) Kızım olcak heralde ...Onu ne süslerim simdi ben .. esim yandım bi tane daha senden mi gelio die biras üsüldü ama :dance: Tekrar ve tekrar allahımıza sükürler olsun biz aramadık allah kimseleri aratmasın kıslar herkese yasatsın bu duyguyu:asigim:
selam kızlarrrrrrrrrr....
bende bugün kontrole gittim canlarım
Allah'ım minik meleğim ne kadar da büyümüş çok duygulandım
kendimi zor tuttum ağlamamak için
dr.umuz ense kalınlığını gelişimini çok beğendi
ama cinsiyeti konusunda en ufak bir ipucu bile vermedi
henüz çok erkenmiş bir dahaki kontrolde öğrenicem artık
ama tam 5 hafta beklemem gerek.
bu arada bizim ki rahatına pek düşkün olacak öylece rahat rahat yatıyordu
dr. karnın aç galiba dedi
gerçektende biraz acıkmıştım
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda iyi çıkar
Allah herkesin bebeğini korusun ( 12+1 )
selam kızlarrrrrrrrrr....
bende bugün kontrole gittim canlarım
Allah'ım minik meleğim ne kadar da büyümüş çok duygulandım
kendimi zor tuttum ağlamamak için
dr.umuz ense kalınlığını gelişimini çok beğendi
ama cinsiyeti konusunda en ufak bir ipucu bile vermedi
henüz çok erkenmiş bir dahaki kontrolde öğrenicem artık
ama tam 5 hafta beklemem gerek.
bu arada bizim ki rahatına pek düşkün olacak öylece rahat rahat yatıyordu
dr. karnın aç galiba dedi
gerçektende biraz acıkmıştım
inşallah kan tahlili sonuçlarımızda iyi çıkar
Allah herkesin bebeğini korusun ( 12+1 )
yağmurcum kaçıncı haftandasın canım ben 11+2 yim 17 mayısta kontrolum var.bende renkliye girecekmiyim yani..çok merak ediyorum..
a.s.
canım cok sevindim hersey yolunca gidiyor yani.benim bebeğim
12+6 da cinsiyetini gösterdi.ama bebekten bebeğe değişiyormuş.
inşallah birdahakine senin meleğinde gösteriri cinsiyetini.doktor
ense kalınlığına normal dediyse hiç korkma canım.kan testinde
normal çıkacaktır.bende bebişimi gördüğüm zaman ağlamamak
için zor tuttum kendimi yani utnadım doktordan falan
bu arada kan testini aldığın zaman beta hcg değerine bak ordan da
tahmin edebiliriz cinsiyetini yerimsenibena.s.
doğru söylüyorsun canım
sonuçlar 1 hafta içinde belli olur dedi
telefonla öğrenicem ama özellikle bhcg yi sorarım bakalım nasıl çıkacak
daha önemlisi tahlil sonuçlarının iyi çıkması tabiki
ama insan merak etmeden duramıyor Rabbim sağlıklı hayırlı bebekler versin öncelikle
kızlar bende yarın dr.a gidiyorum sanırım yarın akşam yazarım ben bilgilerimi dua edin banada benim bebeğimin testleride iyi çıksın yarın ense kalınlığına bakacak dr.um ve ayrıca bende de tabiki acaba söylermi ümidi var gerçi geçen gidişimde daha çok erken olur söyleyemeyiz o zaman demişti ama ben yinede soracağım ama ne olur sağlığı için dualarını gönderin banada bende buradan bizim ense kalınlığımızda güzel diye haykırayımmmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlar bende sımdı doktordan geldım kocaman olmus ck sasırdım ense kalınlıgına ve boyuna bakıldı doktor cok guzel dedı kanımıda verdım 2 test ıcın cınsıyetı hakkında bısey soylemedı testlerı bır hafta veya 10 gun sonra almaya gıttıgımde sonucları getır konusalım dedı
Canım çok sevindim iyi haberlerle gelmene.Hadi gözün aydın.selam kızlar bende sımdı doktordan geldım kocaman olmus ck sasırdım ense kalınlıgına ve boyuna bakıldı doktor cok guzel dedı kanımıda verdım 2 test ıcın cınsıyetı hakkında bısey soylemedı testlerı bır hafta veya 10 gun sonra almaya gıttıgımde sonucları getır konusalım dedı
Ya ben bir kitap ismi not almıştım ama nereye yazdım bulamadım.a.s. merhaba arkadaşalr.hamilelik sırasında okudugunuz bir kitap var mı?hersey elimizin altında internet sayesinde ama ben yine de bir kitap almak istiyorum,tavsiyeniz var mı?bebeğin doğdukatan sonraki gelişimini falan da anlatsın ama