E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
bende yarın dr.a gidiyorum kızlar
inşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz
muhakkak haberleşelim
Ya bnmki acaip oynuoo sizinkide oynuomuu ultrasonda :))))
dark benimde kontrole gittiğimde daha 3.aya 4gün vardı.progestenı bıraktırdı kan hapı ve elevit verdiBizimkide babasının sesini duyunca kollarını kanat gibi çırptı :)
Eşim öyle yorumladı :))
Julianne inşallah görürüm canım.Çünkü göremezsem emin ol ki 1 hafta sonraya randevu alıp tekrar giderim :)
Ya kızlar 3 ayı dolduranlar kan hapına başladı mı?
Ben hala progestan jele devam ediyorum.Folbiolu arada alıyorum.Aspirin ve elevit kullanıyorum.
Ya bnmki acaip oynuoo sizinkide oynuomuu ultrasonda :))))
Ben giitiğmde 12+1 dim.dark benimde kontrole gittiğimde daha 3.aya 4gün vardı.progestenı bıraktırdı kan hapı ve elevit verdi
Ben hemen 4. haftada başladım elevit+folbiol+aspirin+progestan jelekızlar ben 8. haftadan beri elevit kullanıyorum
asslında kan hapını çok önce yazmıştı dr.um ama 3 aydan sonra kullanmaya başla dedi
bende yarın ki kontrolde dr.sorucam bakalım ne diyecek
Kızlar neredeyse hepiniz vitamin kullanıyorsunuz. Oysa son gittiğimde doktora özellikle 'vitamin kullanayım mı?' diye sorduğumda; 'Hayır kullanma gerek yok. Sadece demir hapı kullan' demişti. Şimdi aklımda acaba kaldı. Gerçi tecrübeli ve deneyimli bir doktorum var ama hepiniz kullandığınız için şimdi emin olamıyorum.
Vitamin şimdiki hamileler hep kullanıyor ama?
benim çevremde başka doktora gidip şimdi çocuklu olanlar 9 ay kullanacaksın demişlerdi.
Gerçektende doktor vitamini kesmiyor.Yanına kan hapı veriyor.
Elevit ucuz bi vitamin zaten.Kullanmak istersen kendinde alabilirsin.