2008 Kasım Anneleri

:sm_confused:
bende yarın dr.a gidiyorum kızlar
inşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz
muhakkak haberleşelim

Sanada bol şanslar canım, haberlerinizi bekliyoruz.

Bende şubata kadar doğum izninde olacağım bir aksilik olmazsa.Şubat-mart annem baksa.
Bir ayda görümcem gelse baksa.

en azından ilk zor zamanları atlatırız diye düşünüyorum.Sonrasında bakıcıya vercem mecburen.

Bir de o sorunumuz var.Bakıcı kim olacak?

Ya bnmki acaip oynuoo sizinkide oynuomuu ultrasonda :))))

Bizimkide babasının sesini duyunca kollarını kanat gibi çırptı :)
Eşim öyle yorumladı :))

Julianne inşallah görürüm canım.Çünkü göremezsem emin ol ki 1 hafta sonraya randevu alıp tekrar giderim :)

Ya kızlar 3 ayı dolduranlar kan hapına başladı mı?
Ben hala progestan jele devam ediyorum.Folbiolu arada alıyorum.Aspirin ve elevit kullanıyorum.

aynen darkinlife. ben de yıllık iznimle beraber seneye nisan ayına kadar evdeyim.yani doğumdan sonra.ondan sonra bakıcı bakacak bebeğe.benden çok eşimi tutuyor tasası.kimi buluruz diye.annemle aynı şehirdeyiz ama onun da sağlığı müsait değil bebeğe bakmaya.bekar görümcem var , o da kayınvalidemlerle çiftçilik yapıyor.tam da bahar aylarına rastlayacak onlarla benim işe başlama durumum.Hayırlısı artık.Allah herkese bir kolaylığını mutlaka verir.

kasımın en son annesi ben olacam galiba bu gidişle:sm_confused:

maşallah sizlerin bebekleri benimkinden kıdemli olacaklar :nazar: a.s.

Bizimkide babasının sesini duyunca kollarını kanat gibi çırptı :)
Eşim öyle yorumladı :))

Julianne inşallah görürüm canım.Çünkü göremezsem emin ol ki 1 hafta sonraya randevu alıp tekrar giderim :)

Ya kızlar 3 ayı dolduranlar kan hapına başladı mı?
Ben hala progestan jele devam ediyorum.Folbiolu arada alıyorum.Aspirin ve elevit kullanıyorum.

dark benimde kontrole gittiğimde daha 3.aya 4gün vardı.progestenı bıraktırdı kan hapı ve elevit verdi

kızlar ben 8. haftadan beri elevit kullanıyorum
asslında kan hapını çok önce yazmıştı dr.um ama 3 aydan sonra kullanmaya başla dedi
bende yarın ki kontrolde dr.sorucam bakalım ne diyecek

Kızlar neredeyse hepiniz vitamin kullanıyorsunuz. Oysa son gittiğimde doktora özellikle 'vitamin kullanayım mı?' diye sorduğumda; 'Hayır kullanma gerek yok. Sadece demir hapı kullan' demişti. Şimdi aklımda acaba kaldı. Gerçi tecrübeli ve deneyimli bir doktorum var ama hepiniz kullandığınız için şimdi emin olamıyorum.

selam kızlar ben bu gün daha iyişyim toplamda bugün 2 damla kan gelmiş çok şükür galba bitiyo ama kurt var sanırım yada yatakta çivi durmadan eve gidiyorum bakıyorum ne alemde diye hoş değişen bişi yok bu ev adam olacakmı acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum heryer heryerde ve toz toprak içinde bazen diyorum nerden çıkrdım bu kadar işi başıma....:mymeka:
kaynımla eşim diyo sen üzülme biz halldereiz inşallah yaparlar sonra bi de kadın tuttummu vaalla elimi bişeye sürmeyi düşünmüyorum..
julliene nereye giidyorsun dra istanbulda sın sanırım bende istanbuldayım ümraniyede drum.bahar hanm.ben cuma kanamayla gittiğimde karnım çok açtı bişiyde yeemedim kürtaja gidiyorum diye gittim ya (allah koruusun)işte o anki psikoloji.neyse yawru kuş uyuyodu yada açlıktan bayılmıştı:roflol:.sonra yemek yedik dönüşte hafif kıpırtılarını hisseetim.benim 3. hamileliğim bu o yüzden ayırd edebiliyorum yawrumu artık .kelebek kıpırtısı gibi henüz ama ben burdayım anneciğim diyo meleğim:emir_bebek:

canım daha iyi olmana sevindim
sen yine de dikkat et
dediğin gibi elini bir şeye sürme
boşver bi bakmışsın herşey yoluna girmiş
hiç birşey bebeklerimizden önemli değil demi

dark benimde kontrole gittiğimde daha 3.aya 4gün vardı.progestenı bıraktırdı kan hapı ve elevit verdi
Ben giitiğmde 12+1 dim.
Bana progestanı verirken belki 3 ay kullancaksı demişti.Ama 3 ay oldu.
Başka bir arkadaşa 3 aydan sonra kan ilacı vermiş aynı doktor.Başka bir arkadaşa da 5 aydan sonra vermiş.
Ben zaten perşembe yada cuma test sonucunu almaya yorumlatmaya gitcem o zaman sorarım.İç derse eczaneden alır,sonra gidişimde doktora yazdırırım.

Bi arkadaşa sordum doğum yapmıştı o.Kullan progestanın bir zararı olmaz.4. aya kadar kullanabilirsin demişti.

kızlar ben 8. haftadan beri elevit kullanıyorum
asslında kan hapını çok önce yazmıştı dr.um ama 3 aydan sonra kullanmaya başla dedi
bende yarın ki kontrolde dr.sorucam bakalım ne diyecek
Ben hemen 4. haftada başladım elevit+folbiol+aspirin+progestan jele
12+5 im hala kullanıyorum.

Kızlar neredeyse hepiniz vitamin kullanıyorsunuz. Oysa son gittiğimde doktora özellikle 'vitamin kullanayım mı?' diye sorduğumda; 'Hayır kullanma gerek yok. Sadece demir hapı kullan' demişti. Şimdi aklımda acaba kaldı. Gerçi tecrübeli ve deneyimli bir doktorum var ama hepiniz kullandığınız için şimdi emin olamıyorum.

Vitamin şimdiki hamileler hep kullanıyor ama?
benim çevremde başka doktora gidip şimdi çocuklu olanlar 9 ay kullanacaksın demişlerdi.
Gerçektende doktor vitamini kesmiyor.Yanına kan hapı veriyor.

Elevit ucuz bi vitamin zaten.Kullanmak istersen kendinde alabilirsin.

Vitamin şimdiki hamileler hep kullanıyor ama?
benim çevremde başka doktora gidip şimdi çocuklu olanlar 9 ay kullanacaksın demişlerdi.
Gerçektende doktor vitamini kesmiyor.Yanına kan hapı veriyor.

Elevit ucuz bi vitamin zaten.Kullanmak istersen kendinde alabilirsin.

canm benim drum da tahlil sonuçlarıma göre hiç bir vitamine ihtiyacın yok gayet iyisin :nazar:zaten başlııcaz şimdiden yüklenmeyelim dedi.benimki bu arada 11 hafta 4 günlük

X