- 6 Nisan 2007
- 3.000
- 3
- 47
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
evet canım
geçen yıl erkek senesiydi
acaba bu yıl kız senesimi olacak ne dersiniz?
bugün sabah büyük bir hevesle uyandım çünkü randevum vardı. doktorumu aradım ama izinliymiş ve salı günü gelecekmiş. o kadar üzüldm ki anlatamam. çok hazırlamıştım kendimi. bebeğimi bugün görecektim. 3 hafta olmuştu. ayrıca çok da sinirlendim. bu doktor üzerine biraz daha düşünmeliyim galiba. büyük ihtimal doktorumu değiştireceğim.
üffffff moralim çok bozuldu.
bencede canım kesinlikle haklısın madem izinli seni arayıp bilgilendirebilirlerdi.bende doktora gitceğim gün cok hevesli ve heyecanlı olurum bilirim yani planın iptal olmasının nasıl bir duygu olduğunu..sinir oldumklava:
evet canım. yani ben bugün doğuma gidecek olsam doktor yok.klava:zaten birazönce iki doktordan ayrı ayrı randevu aldım. biri çok beğenilen bir profösör. sözde buna da tavsiyeyle gittik ama işte..
11. haftanın sonundayım ben bu arada sen kaç haftalıksın. ikili testi yaptırdın mı.
ben çok giremiyorum nete bulantılarla başım belada.
Ben çıktım kızlar karnım ağrıyor.Sol taraf.Sanırım son zamanlarda hepimizin ortak şikayeti((
canım benim bulantılarım geçti allahtan.çok acıktıgım zaman tuhaf oluyorum.ve bazen sabahları.ben 13+2 yim.ikili test yaptırdım sonuclarımı da dün aldım allaha şükür temiz herşey.bu arada cinsiyeti de belli oldu kızmış :sm_cool: darısı başına canım.allah gönlüne göre versin..a.s.
Hayırlısı olur inşallah canım senin de rüyan.
Haftaya cumada senin güzel haberlerini alırız inşallah.
Sen 11+2 hesapla bakalım gidince kaç çıkacak yaramazlar.Bi kaç gün daha ilerde çıkarlar.
Çin takviminde benimde erkek çıkıyor.
Senin biri kız biri erkektir belki :)
Hayırlısı önemli olan hepsi sevilir.Ne de olsa ilk göz ağrımız.
Ağrılarımız
Yalnız ben dün hiç iyi değildim.Sol tarafımda bir ağrı yatana kadar öldüm.hemen görümcemi aradık,kanama yoksa normaldir dedi.
Eşim netten belirtileri okudu sanırım bu haftalarda böyle ağrılar olacakmış.Ama öldüm hiç böyle olmamıştım.Bi de üstüne bulantım oldu.
Şimdi iyimisin dersen eh işte.Hafif hafif yine solda bir ağrı var.İnşallah çok şiddetli olmaz.
Bir de çok gaz oluyor bu günlerde öldüm.:
Olsun bebeklerimiz iyi olsun da yeter
Hepimizinkine maşallah.
benim doktorum da bol su içeceksin dedi. Sebebini sormamıştım ama demek bu yüzdenmiş.ben de normalde çok su içerdim de bulantılar yüzünden değil su içmek, yemek bile doğru dürüst yiyemiyorum.izinliyim 2 hafta. biraz bahar temizliği yapalım dedim eşimle, yine kanamam oldu. bıraktık artık işleri.2 hafta sonra gidicez doktora. bebğimi sağ salim görmek istiyorum Allahın izniyle.:a015:
Yoncacım benim doktorum PembeMavi de Nilgn hnm zübeydede dogum yaptırıo fakat ben acıbademde yapmayı dsünüorum bakalım nolcak ? Sen kime gidiosun ?
saol canım.. dün burada rüyalardan bahsettik ya yine bir rüya gördüm ben .. kızlar bana noluyor bilmem herşeyden etkileniyorum gerçekten.. 30 nisan akşamı 1 mayıstan bahsettik eşim görevliydi çünki sabah onu gönderdikten sonra rüyamda eylemcileri yürüyüşlerini gördüm..bir kaç tane başı boş köpeğin yanından korkarak geçtim bişey yapmadılar felan.. çok şükür eşim kazasız belasız eve geldi.. dün akşamda beyaz shova bakıyordum reklamda karıştırıken acunda üçüzlerin yarıştığını gördüm takıldım kaldım.. şimdi benimde ikiz olacak ya onları inceledim ne kadar birbirlerine benziyorlar felan dedim arada anlaşmazlıkları oluyordu ya benimkilerde böyle hep kavga ederlermi dedim sonra erkek oldukları için maşallah anneleri iyi bakmış zorlanmıştır felan çok şey geçti kafamdan.. bide oturdum onlarla ağladım dün gece rüyamda da doktora gidiyorum ayrıntılı ultrasonla bakıyor ama ben görmüyorum ikiside erkek dedi..rüyanın gerisini hatırlamıyorum..
aman kızlar sizde böyle herşeyden etkileniyormusunuz yavfff.. yine hayır olsun rüyalarımızın sonu...
bu arada darkcım geçen hafta bende öyle bir ağrı yaşadım bebişlerin geliştiği yer civarında dediğin gibi kuru bulantıda vardı bende ga hep oluyor zaten ama çok endişelendim.. eşimede bişey diyemedim o gün arkadaşa gitmiştim kızını felan sevdim kucağıma aldım. daha küçüktü ama yinede endişelendim keşke almasamıydım diye.. birkaç gün sonra yine aynı ağrı sanki adet olacakmışım gibi korktum lavaboya gidiyorum akıntıyı acaba kanama varmı diye sürekli kontrol ettim.. şimdilik yok ama bu aralar normalse yine olabilir o zaman.. zaten ikincisinde bebişler artık büyüyorlar rahmim daha genişliyor diye düşünmüştüm...
sizler üç ayı doldurdunuz darısı bana 10+3 olduk bugün...
hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah..
kızlar benim bulantım falan 2 hafta sürdü şuan tamamiyle normale döndüm iştahım çok iyi midem de hiç bulanmıyo.herhalde geçti dimi bidaha olmaz