bugün sabah büyük bir hevesle uyandım çünkü randevum vardı. doktorumu aradım ama izinliymiş ve salı günü gelecekmiş. o kadar üzüldm ki anlatamam. çok hazırlamıştım kendimi. bebeğimi bugün görecektim. 3 hafta olmuştu. ayrıca çok da sinirlendim. bu doktor üzerine biraz daha düşünmeliyim galiba. büyük ihtimal doktorumu değiştireceğim.
üffffff moralim çok bozuldu.
Bencede düşünmelisin o doktoru.
benim doktorum olmasa bile aynı hastanede ya eşi ya da başka bir doktor mutlaka ilgilenir.Yada hastalarına telefonla haber verirler.
darkcım gaz şikayetin varmış bi de karın ağrın. ben de de 1 hafta öncesine kadar vardı bunlar. karın ağrında gazdan merak etme bebekle ilgisi yok. ağrı vajina da yoğunlaşmadıkça korkmamıza gerek yokmuş. ben bu senenin kız senesi olduğunu düşünenlerdenim. etrafımda 10 kişi saysam yeni doğum yapan ya da hamile olan bunlardan sadece 1 ininki erkek. hadi hayırlısı. şimdi kız mı erkek mi diye meraklanırken 1 ay sonra isim danışmaya başlıycaz inşallah ne güzel di mi. ama yok öyle güzel isimleri kimse koymassın benden başka diye saklamak ok mi kızlar
Olabilir canım gazda olabilir.Ben hem gazdan hemde 3.adet siklüsünün gelmiş olmasından diye düşünüyorum.
Dün hesaplayınca farkettim tam olark 3. adet siklüsüm gelmiş.Ve yumurtalık kısmındaydı ağrı.Hani böyel yumurta gelişeceği zamanlarki gibi bi ağrıydı.
2 gün sürdü bugün yok çok şükür.
Geçen adet siklüsündede yaşamıştım ben bunu.Derlerdi hep adet zamanları böyle şeyler yaşanır diye de hep masal gelirdi bana.
Gaz dışında da bir ağrı vardı,sabitti.gazında etkisiyle ben kötü oldu.
Hepimizde başladı kız mı erkek mi heyecanı.Ben bugün ultrason resmine bakarken kıza benzettim kuşumu :)
Bi sitede vardı ultrasonda kız böyle,erkek böyle gözükür diye.Kıza benzettim ama bugün o siteyi bulup tekrar bakacağım.
Rüyalarıma da inanırım ama ben.Hatta hamile olmadan önce arkadaşlara gördüğüm rüyamı anlatmıştım ve hamile olacağıma yormuştum,çıktı gerçekten yalnız kendim değil başka bir arkadaşıda gördüm ikimizde hamile kaldık :)
Yine de hayırlısı belki ben 2. bebeğimin cinsiyetini görmüşümdür :)))))
İsimler vardır heralde aklımızda:) Benim var aklımda bi kaç isim.