- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
bence hamileliğimiz güzel bir mevsime geldi.mide agrıları,bulantılar gectikten sonra bol bol yaz meyveleri ve sebzelerinden yiyebiliriz:)bende bulantı yok çok şükür.ara sıra yanma oluyor midemde.onda da ayran,meyveli yogurt,yogurt,salatalık,ayva falan yorum,pek ağır seyleri midem almıyor.peyniri zaten cok severdim şimdi daha da hoşuma gidiyor domatesle falan,hafif oluyor
herkes ekşi yiyor acaba kasım ayı anneleri hep kız annesi mi olcak?öyle bir söz var ya ''ye ekşiyi dogur ayseyi,ye tatlıyı dıgur atlıyı'' diye.bakalım 1.5 ay sonrabelli olur burda yazarız,saglıla kavuşalım da inşallah bebişlerimize
cnm kanamam yok bırden sog tarafıma kramp gıbı bısey gırdı kahverengı akıntı gelmıs aradım doktorumu haplarını kullan korkma bısey olmaz dedı benım haplarım dusuk ıcın olan gunde 3 tane bas donduruyo ama yan etkısındede yazıyo zaten ben cok basımı donduruyo dıye sadece yatarken ıcıyodum sabah ve oglen ıcmıyodum sımdı dusunuyorumda acaba ondanmı oldu dıye annemde kızdı haplarını neden duzenlı ıcmıyosun dıye zaten pazartesı gunu yıne ıgnem var su 4 ayımız bı gecsede ıcımız rahatlasa korkularımız azalsa bıraz
Takvimim gitmiş ya((((((((((
Herkese selam şekerler!!
Dün sabah uyandım.tuvalete gittim.daha sonra peçete ile kurulanırken tuvalet kağıdında kan vardı pembe -kırmızı renkli idi..çok korktum hemen doktora gittik.bebek canlıydı..doktor istirahat etmemi söyledi..dün öğleden sonra kanamam kahverengine döndü
dün akşamdan beri de çok şükür ki olmadı..ama çok endişelendim ya..yarın kontrolüm var yine..
Kanamammın nedeni ne tam bilmiyorum ama cuma günü biraz canım sıkılmıştı,üzülmüştüm ondan mı oldu acaba diye düşünmeden edemedim..
Mide bulatılarım da çok fena bu arada..herşey kokuyor burnuma..kaç gündür peynir ekmek yiyorum.dünden bu yana da kayın validem yayla çorbası yapmış onu içiyorum..iyi geliyor tavsiye ederim.
darkcım cnm doktora nezaman gıdıceksın