2008 Kasım Anneleri

Yok ya ben yoğurt ve ayranı bıraktım iyi gelmiyo bana.Süt ve yumurta yeter şimdilik.
Evet bende domates peynire bayılıyorum,hem hafif hemde lezzetli :)
walla canım ekşiyi çektiğinden değil,bulantıyı kessin diye yiyorum ama elime tabağı alıncada bırakamıyorum böle tuza banıp banıp doymak bilmiyorum.Yalnız şimdiki erikler hormonlumudur acaba,yemeskmi?

Aman kanama olmasın canım.İyisin anladığım kadarıyla.İlacı tam almadığından da olabilir yada yan etkisidir belkide.Ben jel kullanıyorum onun yan etkisindede bazen kanama olabilir diyor.
Ben de akşamları senin gibiyim benim başımda bulantıdan dönüyo.Zor işimiz ama napalım bebeler için çekeceğiz.

ya arkadaşlar yazdıklarınızı okudumda bende bir anormallik mi var anlamadım.ne midem bulanıyor.nede canım
şiddetli bir şey istiyor.bir int.sitesinde okumuştum hamilelikte bulantıların aşermenin çok faydalı olduğunu aşeren kadınların daha bebeklerinin daha sağlıklı olduğunu hatta düşük riskinin daha az olduğu şeyler okudum.kendime bakıyorum buğun 9 haftama girdim ama ne öyle bulantı nede şiddetli bir şekilde canım bir şey istemiyor,sadece azcık ayakta kalayım belimden alt yanım bacaklarım cok ağriyor,halsizleşiyorum.birde bütün kokuları çok hızlı algılıyorum ama sizlere bakınca bende galiba bir anormallik var diyorum.nedersiniz?

Son düzenleme:
cnm her hamıleık bırbırını tutmuyo kısıden kısıye degısıyo bence dua et bulantıların olmadıgı ıcın benımde allaha sukur gectı bıde aserme olayında dusuk tehlıkesı az demıssın alakası yok cunku benımde ve darkınlıfenınde kanaması oldu ben suanda dusuk hapları ve ıgnesı kullanıyorum bence endıselenme

Merhaba kızlar takvimimiz gelmişşşşşşşşşşşşşşş süper.zaten başka siteden yapmasını bilmiyorum :)

Bende bulantı oluyo ama düşük riski az da olsa var dedi bana doktor.

Bulantılar kişiden kişiye değişiyormuş.Bende ilk zamanlar senin gibi endişeliydim bulantım yok acaba herşey normal değil mi diyordum.1 hafta sonra başladı.Şimdi o ilk günleri özlüyorum.Olmaması daha iyi boşver arama.Zaten koku hassasiyetin varmış ee yeter o sana

Herkese selam şekerler!!

Dün sabah uyandım.tuvalete gittim.daha sonra peçete ile kurulanırken tuvalet kağıdında kan vardı pembe -kırmızı renkli idi..çok korktum hemen doktora gittik.bebek canlıydı..doktor istirahat etmemi söyledi..dün öğleden sonra kanamam kahverengine döndü
dün akşamdan beri de çok şükür ki olmadı..ama çok endişelendim ya..yarın kontrolüm var yine..

Kanamammın nedeni ne tam bilmiyorum ama cuma günü biraz canım sıkılmıştı,üzülmüştüm ondan mı oldu acaba diye düşünmeden edemedim..

Mide bulatılarım da çok fena bu arada..herşey kokuyor burnuma..kaç gündür peynir ekmek yiyorum.dünden bu yana da kayın validem yayla çorbası yapmış onu içiyorum..iyi geliyor tavsiye ederim.

Geçmiş olsun canım doktor demedimi kanaman rahimde yada değil diye.Bir açıklama yapmadı mı.Sen bol bol dinlen .İlaçların varsa ihmal etme.Aman kızlar şimdiki hamilellikler eskilerinki gibi kolay geçmiyor çok dikkat edelim 9 ay boyunca hatta.

darkcım cnm doktora nezaman gıdıceksın

Canım 10 günüm var.30 Nisana randevu aldım.Aslında 1 mayısta gitcektim ama 1 mayıs tatil olsun felan diye bişeyler var ya korktum tatil olursa 2 mayısa kadar bekleyemem diye:))) Senin ne zaman bi dahaki?

Kızlar başka bir sayfada duydum,nefes egzersizleriyle ve bebek bakımıyla bebek egzersizleriyle ilgili bir kitap:

Ayşe Öner'in "Hamilelik,Doğum ve Bebek Bakımı" kitabı.

Ben not aldım bi ara araştıracağım.

benımde ayın 4de canım daha 2 haftam var bıran once gelsede gorsez bebıslerımızı ben kanama ıcın gıttıgımde kocaman olmustu nasıl sasırmıstım beklemıyodum kucuk nokta gormustuk ondan once buyumus gorunce sasırdım doktorumda kocamn olmus bak gordunmu dedı allah razı olsun hep moral verı bana

slm kizlar nasilisiniz benim belimde cok agri var sanki hergün daha cok oluyor bu agri persembe günüde bizim doktorumuzda terminimiz var bakalim ne diyecek cok heycanlaniyorum ha kizlar sizdede akinit cogaldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…