- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
benimki de en son gördüğümde 0,5 cm di..dün gittiğimde 2 cm olmuş teyzeleriiii..:dance:
benım enson gıttıgımde 22,6 yazıyodu ulutrason kagıdında
slm kizlar nasilisiniz benim belimde cok agri var sanki hergün daha cok oluyor bu agri persembe günüde bizim doktorumuzda terminimiz var bakalim ne diyecek cok heycanlaniyorum ha kizlar sizdede akinit cogaldimi
kasım ayı anneleri daha fazla bilgilenmek adına size görsel kaynak sunan dr. kağan kocatepenin sitesi gebelik orgu tavsiye ediyorum.mutlaka izleyin.çok hoş
selam sevgili kasım anneleri nabersiniz bakalım.nasıl gidiyor hayat.ben yarın doktoruma gidiceem.umarım herşey yolundadır(inşallah).2 ay muaynem hemde tahlillerimi göstericem.bakalım bebişim ne kadar büyümüşş:))
selam hamişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik yavaş yavaş alışmaya çalışyoruz dimi :))
kızlar bakıyoumda hepimiz mide bulantılarımıza ekşili ve tuzlu yiyecekleri alarak çözüm bulmuşuz ama eşim bana çok kızıyor tuzlu yiyorum sıcaklarda başladı şişeceksin vücudun su toplayacak diye ama ne yapıyımm mide bulantılarını başka türlü geçiremiyorum kii
birde şimdi mide ekşimesi başladı ama ona hala çare bulamadım bulan varsa söylerse iyi olur valla sürekli ekşiyor dayanamıyorum bulantı olsa bundan iyi diyorum kendi kendi me
herkes ekşi yiyor yaa ksım ayında kız çocuk patlamasımı olacak ne:)) beni görenler hep oğlun olacak diyor bende hamile olduğumu öğrendiğim an karnımı okşayarak ''oğlum hoşgeldin '' demişim bilinçsizce sonrasında eşimle bakışıp gülüşmemiz tam bir kameralıktı bakalım hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmez ....hangimizin tahminleri doğru çıkacak
bu arada arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar varmı aranızda ??
ben kuru bir cilde sahibim bu dönemler yüzüm pul pul dökülürken alnımda sivilceler çoktı ve oldukçada gerginleşti yıkadıktan sonra rosense nin serisini kullanıyordum zaten hala ona devam ediyorum ama nemlendiricisi yeterli gelmiyor bu sorunu yaşayanlar ne tür nemlendirici kullanıyorsunuz bitkisel olmasına dikkat ediyorum özellikle bu dönemde bi önerinz var mıı??
Merhaba kasım anneleri, mide bulantılarından dolayı forumumuza pek giremiyorum, iki gün serum tedavisi gördüm ve şükür bugün biraz daha iyiyim, mide bulantıları hafifleyen oldu mu acaba, kaçıncı haftada biraz olsun rahatlarız çok merak ediyorum :bbo:
mrb arkadaşlar. bende kusma hiç olmadı çok şükür ama gece tuvalete kalktığımda midemin bulandığını hissediyorum ve kraker yiyip yatıyorum. salatalık da iyi geliyor. 12. haftada azaldığını söylüyorlar bulantıların ama bi arkadaşımın hiç böyle bi sıkıntısı yokken 3. aydan sonra başlamış bulantıları. hiç belli olmuyor yani. benim de en büyük şikayetim gaz problemi. ne yersem gaz yapıyo kızlar yaa. yok mu bunun çaresi. zaten süt içemiyorum. gaz yapmıyo diye laktaz sütlerden aldım. o da çok işe yaramadı.sabaha kadar gurul gurul karnımın sesini duyuyorum bi de sancı.geçenlerde de belim tutulmuş, karnımdaki sancıyla birleşince baya korkuttu. aman dikkat edin belinize.ben hiç hayatımda öyle sırt bel ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum. gebelik org da da yazıyor bu haftalarda bel sağlığınıza dikkat edin diye.ne kadar kaçınsam da mesleğim sebebi ile sırt ve belimi zorlamak zorunda kalabiliyorum. sonra da üzülüyorum ben hastalarım için kendimi hırpalıyorum bebeğim daha mı az değerli sanki diye. bebişlerimize iyi bakalım kızlar yaa. onlar için 1 gün bile o kadar önemli ki. Allah hepimize güç kuvvet versin
merhabalar
bende ılk defa dun ıctım ama acayıp gusel geldıı eve de aldım ya ımza ayarları acıldımı gulcıcek bana da ogretın yaaa