2008 Kasım Anneleri

appleburdan yapabilirsin canm bebiş çizelgeni.ondan sonrada kontrol paneli detay bilgilerinizi düzenleyin en alttaki kilo ve doğum tarihi çizelgesi bölününe hazırladığın linki yapıştır canm kolay gelsin.
yada benim imzamın üstündeki adrestende yapabilirsinn canm

Evet canım tuzlu fazla yememek lazımmış bende duydum da walla bazen aşırıya kaçıyorum ben.
Bakalım kimin cinsiyet tahmini doğru çıkacak:)))
Ben dede sivilce oldu.Pek kafaya takmıyorum çok normal bu denemde.Nemlendirici ne zamandır sürmedim.Normalde niveanın kremini kullanıyodum.Şimdi kokular mide bulantısı yaptığından hiç bir şey sürmemeye çalışıyorum yüzüme.Çok çok jelle yıkıyorum:O bile işkence oluyor.

Bazen bulantılar hafifler gibi oluyor ama henüz geçmedi.Bende akşamları kabus oluyor.Bende erken yatınca julianne gibi rahat oluyorum.
Walla 3. aydan sonra inşallah rahatlarız.

Sen istemesende bebiş istiyordur
Dediğin gibi anne ne yerse amniyon sıvısından bebeğede o tatlar ulaştığından bebekdede o yiyeceklere yatkınlık olumuş.Bende okumuştum böyle birşey.
walla benimki peynir,zeytin canavarı olacak.Herçeşit peynir itinayla yenir :roflol:

Sorma ben her tenefüs bi meyve yiyorum canavarmıyım ne :)))

Geçmiş olsun canım.
Gaz bendede oldu.Geçen bulantı hapından sonra oldu.Bi daha içmedim.Bugünde çok yedim ondan oldu sanırım.Bende çatlayacak gibiyim.Leblebiyi denemek lazım galibaa.

Gözün aydın maytap sevindim.Ben en son gittiğimde 21 mm idi.
Büyümüş senin yaramaz :)
Ohh ohh oynamaya başladılarsa ne güzel bize seyir çıktı :)

Walla ben arada meyveli olanlardan içiyorum.Hoşuma gidiyor.
Folik asit benim dr. 3 aya kadar kullandırıyormuşOndan sonra folik asit yerine kan hapı veriyormuş.Vitemine 9 ay devam ettiriyo galiba.
Elevite başladım ben ilk günden beri içiyorum.

aynı bende ööleydim gülçiçek şimdi soda içiyorum rahatım
hemde sabahları varya sanki dünyayı yemişim gibi gazım oluyodu midemde.şimdi iyiyim çok şükürr

Fazla yemeyin o da gaz yapıyo.Tecrübe konuşuyo p

merhaba kızlar.doktor kontrolünden geldim.heşey yolunda allahıma şükürler olsun.bebeğimizi ilk gördüğümde bir noktaydı,şimdi kol bacak kafası büyümüş,küçük bir fetüs olmuş resmen.kalp atışını da duyduk.kızamıkçık hepatit ve toxoplazma testlerim iyi çıktı,kan değerlerim biraz düşüktü,dr kan yapıcı şurup verdi.foik asiti bırak elivite devam et dedi.progestan fitil de nihayet bu ay sonuna kadar kullancam.doktorum 2 bardak süt, 2 dilim peynir,haftada 2 gün balık veya tavuk diğer zamanlar sebze dedi.başka da birşey demedi.umarım hepimizin sorunsuz gecer .sevgiler.bu bölümde de DARKtan başka kimseden yorum ya da yanıt alamıyorum nedense.bu da hamilelik sitemi olsun

Ne güzel canım hadi gözün aydın.Zaten kan yakında bizlere de verilir.

Sanırım bulantıların çokluğundan yazmıyorlardır.
İnşallah 3. aydan sonra daha çok paylaşımımız olur.a.s.

Canım değişiyor,bende bazı şeyleri dışarıdan yiyorum ama evde olunca yiyemiyorum.Sanırım kokudan oluyorr.

bende sadece bende mi oluyor diyordum tavuk etini çok sevmeme rağmen hamileliğimin başına dan buyana hiç bir şeyini yiyemiyorum haşlanmışınıda denedim ızgarasınıda ama kesinlikle gitmiyor onu yerine balık severek ve haftada 2 defa yiyorum büyük balık olması çok daha iyiymiş kızlar hersabah çok pişmiş yumurta da yiyorum ama süt hiç bir şekilde içemiyorum inşallah mide bulantıları geçtikten sonra içebilirim onun yerine her gün yoğurt veya ayran içmeye gayret ediyorum gerçi peynirle yatıp peynirle kalkıyorum yeterince kalsiyum alıyorumdur heralde

deryacım geçmiş olsun..mide ekşimen için gaviscon şurup kullanabilirsin .gebelikte güvenle kullanılıyor..gün de 3 kere 1-2 ölçek içersen aydasını görürüsün..

ayyyy sağol canım ya niye daha önce aklıma gelmedi zaten hamilelik öncesindede gaz ve ekşime problemim vardı ama bukadar değildi tabii dr gaviskon vermişti ewt hamileliktede kullanılıyor ondan alıyım yatmadan önce bari zaten gece çok fazla oluyor öyle ki uykudan kaldırıyor beni çok teşekkür ederim sağoll arkadaşım

bak ne güzel bebişini görmüşsün bende bugünlerde görmek için aslında çıldırıyorum ama dr.um bana 12. haftaya kadar gelme dedi(( Gittiğimde 7+1'di düşünsene 12+1'de gideceğim ve buda mayısın 8'ine denk geliyor ya çatlıyyycamm birde ben zona oldum geçen hafta bu yüzden moralim çok bozuldu bebeğime zarar vermişmidir vermemişmidir diye kendi kendimi yiyorum o yüzden gidip biran önce onun oynadığını el salladığını görmek istiyorum. Kızlar lütfen dua edin bu zona'nın bebeğime kalıcı zararları olmasın birkaç internet sitesinden zonanın fetusa etkisi olmaz diye yazılar okudum dr.uma da telefonla sordum oda su çiçeği olup olmadığımı sordu oldum deyince korkma dedi ama ne bileyim ya takıldım işte bir kere haftaya görümcem doğum yapacak olmazsa onu ziyarete gittiğimde dr.una bir görünürüm maksat bebeğimi bir göreyim onu çok özledimmmmm

niye 5 hafta sonra çağırdı anlamadım genelde ayda 1 çağırır dr yada gittikten 15 gün sonra kontorole çağırır bende senin yerinde olsam çatlardım meraktan ben kendi druma giderken içimde korku olduğu an yakın bi hastaneye filan giderdim şimdi bende 2. bebişe hamileyim geçen hafta kendi druma gitmedim kenddi drumla konuştum aslında beni bugün bekliyo ama ben diyomki en azından haftaya gidiyimde kalp atışlarınıda görürüm beklemek zor ama napalım

merhaba ben şu anda b vitamini ve folik asit alıyorum.3 hafta sonra da tekrar gidecem doktora.o zaman demir haplarına başplayacak.doktor bana bir şey demedi ama b vitamini bitmek üzere acaba yenisini alayım mı? İçinizde b vitamini alan varsa ne kadar kullandığını yazabilir mi?

canım ben kullanıyorum kusmalarım olduğu için vermişti dr.um ama geçen hafta zona olunca dozumu ikiye çıkardı normalde bir tane alıyordum ve bence kesme ama dr.unu ara yenisini alıp almayacağını o söyler sana

kızlar yaa yumurta yemesem nolur. zaten hiç bi zaman sevmedim. paldır küldür yaptığım bi kahvaltıda nasıl yiyim ben yumurtayı. ancak pazar kahvaltısında diğer tatlarla geçiştirerek yiyebiliyorum yumurtayı. bi de hamileliktn önce haftada bir balık yerken şimdi yiyemiyorum. ancak tonbalığı yiyebiliyorum. onu da çok nadir. yaa bebeklerimiz hiç bişeyden mahrum kalmasın. çok üzülüyorum. sonra da düşünüyorum ne maddi zorluklarla doğup da sapa sağlam doğup büyüyen çocuklar var. bizim bebekliğimiz annelerimizin hamileliği çok mu refah içinde geçmiş sanki di mi. gerçi o zamanlar da bu kadar kimyasal yokmuş. ayy ne kadar karmaşa yaşıyorum farkettiniz di mi

ya 12. haftada ense kalınlığına bakılıyor ya o yüzden ayda çağırmadı hazır gelmişken onada bakalım o zaman gelki dedi dr.um uzak ben çalışıyorum yani oda beni düşündü aslında ama meraktan çatlayacağım birde dedimya zona olunca bebeğe etki edermi diye çok korktum o yüzden onu görmek istiyorum. Canım sende hiç merak etme gittiğinde miniğinin güzel kalbini görürsün inşallah. Allahım hayırlısı ile evlatlarımızı dünyaya getirmeyi ve onlara annelik babalık yapabilmeyi nasip etsin inşallah hepimize

Son düzenleme:
:tomato:
CNM BENDE SEN GIBIYIM NE YUMURTA YIYIORUM NE ET NEDE BALIK BENDE TON BALIGI YEMEYE CALISTIM AMA YOK YIYEMIYORUM DOKTORUMA SORUCAM GIDINCE BI SAKINCASI OLURMU DIYE BEBEGIME

inşallah kısa zamanda bu sıkıntılarımızdan kurtulup bebişlerimizi saglıklı saglıklı besliycez ben şimdiye kadar hiç bir yemek yiyemiyordum yavrum 20 gün tostla beslenebildi ne süt ne yumrta ne meyve hiçbirini yiyemedim erik dışında şimdi yavaş yavaş başladım inşallah hepimizin en kısa sürede düzelir

Kızlar hep bebeklerimizi beslemekten bahsediyoruz ama benim bildiğim ilk aylarda bebeğin beslenmesi annenin yediği şeylerle alakalı değil. Henüz kordonu bile oluşmamış oluyor çünkü. Benim beslenme uzmanım da şu an bir diyet listesi verdi. Bir de süt takviyesi yaptı. Zaten şu an aldığın verdiğin kiloları bebek değil, sen alıp veriyorsun dedi.
Aranızda bebeğin kaçıncı haftada anneden beslenmeye başladığını bilen var mı? Bu arada yumurta ve elma bebeğe en fazla yararı olan şeyler kızlar. Her gün bir elma bebeğin ilerleyen yıllarında astım ve benzeri hastalıklara yakalanma olasılığını yüzde 50 düşürüyormuş. Sanırım bunu da forumda okumuştum.

slm bende de ara ara bulantı oluyor ve bu istifralar günboyu sürüyor ne yesem çıkartıyorum yemek yemeye korkar oldum bazen çok normal bulantısız geçirirken bazende birden ağırlaşıyorum bulantı ilaçlarınıda fazla önermedikleri için kullanmıyorum toplam 2 kilo vermişim şuanda yanlış söylemiyosam 9 hafta 3 günlük hamileyim sizde de aynı sorunlar varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…