2008 Kasım Anneleri

benimki de en son gördüğümde 0,5 cm di..dün gittiğimde 2 cm olmuş teyzeleriiii..:dance:

benım enson gıttıgımde 22,6 yazıyodu ulutrason kagıdında

Bizimkide en son 2cm di :))
TaTLıMeLek Seninkiyle yakın değerlerimiz benimkide 21mm ydi :)

slm kizlar nasilisiniz benim belimde cok agri var sanki hergün daha cok oluyor bu agri persembe günüde bizim doktorumuzda terminimiz var bakalim ne diyecek cok heycanlaniyorum ha kizlar sizdede akinit cogaldimi

Akıntı bende hep oluyor ama hamilelikten mi kullandığım jelden mi bilemiyorum canım.Bel ağrısı yok şimdi bende.İnşallah geçer.Çok ayakta kalma.

kasım ayı anneleri daha fazla bilgilenmek adına size görsel kaynak sunan dr. kağan kocatepenin sitesi gebelik orgu tavsiye ediyorum.mutlaka izleyin.çok hoş

selam sevgili kasım anneleri nabersiniz bakalım.nasıl gidiyor hayat.ben yarın doktoruma gidiceem.umarım herşey yolundadır(inşallah).2 ay muaynem hemde tahlillerimi göstericem.bakalım bebişim ne kadar büyümüşş:))

kasım ayı anneleri daha fazla bilgilenmek adına size görsel kaynak sunan dr. kağan kocatepenin sitesi gebelik orgu tavsiye ediyorum.mutlaka izleyin.çok hoş

Bakıyorum ben canım hafta hafta gelişmeler neler.ben neler yaşayacağım diye.Genelde orda ne diyorsa yaşıyorum onları.

selam sevgili kasım anneleri nabersiniz bakalım.nasıl gidiyor hayat.ben yarın doktoruma gidiceem.umarım herşey yolundadır(inşallah).2 ay muaynem hemde tahlillerimi göstericem.bakalım bebişim ne kadar büyümüşş:))

İyi gidiyor canım,senin nasıl?

İnşallah güzel bir muayene olur.bebeğini baya görürsün sen o zaman.Büyümüş olarak yani. :nazar:
Resmini koysana yarın buraya :)

canım ben cok merak edıyorum bu sefer gıttgımızde benım gıtmeme daha 2 hafta var nerdeyse artık hareketlerı net olarak gorebılırmıyız dıye cok merak edıyorum

selam hamişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik yavaş yavaş alışmaya çalışyoruz dimi :))

kızlar bakıyoumda hepimiz mide bulantılarımıza ekşili ve tuzlu yiyecekleri alarak çözüm bulmuşuz ama eşim bana çok kızıyor tuzlu yiyorum sıcaklarda başladı şişeceksin vücudun su toplayacak diye ama ne yapıyımm mide bulantılarını başka türlü geçiremiyorum kii

birde şimdi mide ekşimesi başladı ama ona hala çare bulamadım bulan varsa söylerse iyi olur valla sürekli ekşiyor dayanamıyorum bulantı olsa bundan iyi diyorum kendi kendi me

herkes ekşi yiyor yaa ksım ayında kız çocuk patlamasımı olacak ne:)) beni görenler hep oğlun olacak diyor bende hamile olduğumu öğrendiğim an karnımı okşayarak ''oğlum hoşgeldin '' demişim bilinçsizce sonrasında eşimle bakışıp gülüşmemiz tam bir kameralıktı bakalım hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmez ....hangimizin tahminleri doğru çıkacak

bu arada arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar varmı aranızda ??
ben kuru bir cilde sahibim bu dönemler yüzüm pul pul dökülürken alnımda sivilceler çoktı ve oldukçada gerginleşti yıkadıktan sonra rosense nin serisini kullanıyordum zaten hala ona devam ediyorum ama nemlendiricisi yeterli gelmiyor bu sorunu yaşayanlar ne tür nemlendirici kullanıyorsunuz bitkisel olmasına dikkat ediyorum özellikle bu dönemde bi önerinz var mıı??

Merhaba kasım anneleri, mide bulantılarından dolayı forumumuza pek giremiyorum, iki gün serum tedavisi gördüm ve şükür bugün biraz daha iyiyim, mide bulantıları hafifleyen oldu mu acaba, kaçıncı haftada biraz olsun rahatlarız çok merak ediyorum :bbo:

selam hamişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik yavaş yavaş alışmaya çalışyoruz dimi :))

kızlar bakıyoumda hepimiz mide bulantılarımıza ekşili ve tuzlu yiyecekleri alarak çözüm bulmuşuz ama eşim bana çok kızıyor tuzlu yiyorum sıcaklarda başladı şişeceksin vücudun su toplayacak diye ama ne yapıyımm mide bulantılarını başka türlü geçiremiyorum kii

birde şimdi mide ekşimesi başladı ama ona hala çare bulamadım bulan varsa söylerse iyi olur valla sürekli ekşiyor dayanamıyorum bulantı olsa bundan iyi diyorum kendi kendi me

herkes ekşi yiyor yaa ksım ayında kız çocuk patlamasımı olacak ne:)) beni görenler hep oğlun olacak diyor bende hamile olduğumu öğrendiğim an karnımı okşayarak ''oğlum hoşgeldin '' demişim bilinçsizce sonrasında eşimle bakışıp gülüşmemiz tam bir kameralıktı bakalım hayırlısı eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat olsunda kız erkek fark etmez ....hangimizin tahminleri doğru çıkacak

bu arada arkadaşlar cilt problemi yaşayanlar varmı aranızda ??
ben kuru bir cilde sahibim bu dönemler yüzüm pul pul dökülürken alnımda sivilceler çoktı ve oldukçada gerginleşti yıkadıktan sonra rosense nin serisini kullanıyordum zaten hala ona devam ediyorum ama nemlendiricisi yeterli gelmiyor bu sorunu yaşayanlar ne tür nemlendirici kullanıyorsunuz bitkisel olmasına dikkat ediyorum özellikle bu dönemde bi önerinz var mıı??

deryacım geçmiş olsun..mide ekşimen için gaviscon şurup kullanabilirsin .gebelikte güvenle kullanılıyor..gün de 3 kere 1-2 ölçek içersen aydasını görürüsün..

Merhaba kasım anneleri, mide bulantılarından dolayı forumumuza pek giremiyorum, iki gün serum tedavisi gördüm ve şükür bugün biraz daha iyiyim, mide bulantıları hafifleyen oldu mu acaba, kaçıncı haftada biraz olsun rahatlarız çok merak ediyorum :bbo:

Geçmiş olsun Aregon, umarım en kısa zamanda yavaşlar mide bulantın. Benim de mide bulantılarım fazla oluyor. Ama her geçen gün biraz daha azalıyor. Ama hala erkenden uyumazsam geceleri kabus gibi oluyor bulantılar. Okuduğuma göre bulantıların en şiddetli yaşandığı hafta 8. haftaymış. Sonrasında ise giderek azalıyormuş. 12-14. haftalardan sonra da bulantılar kayboluyormuş. Tabii ki bazı bünyeler bulantıyı çok farklı da yaşayabiliyor. Bir arkadaşımın eşi, doğuma giderken önce istifra etmiş sonra evden çıkmıştı. Ama tam bir felaketti. Kendisi toplam 6 kilo almış bebeği ise (nasıl olduğuna hala inanamıyorum) 4 kilo doğmuştu. Ama gerçekten hayatları 9 ay boyunca hayat olmaktan çıkmıştı. Umarım bizim bulantılar da böyle olmaz ve bir ay sonra tamamen kurtulmuş oluruz.

mrb arkadaşlar. bende kusma hiç olmadı çok şükür ama gece tuvalete kalktığımda midemin bulandığını hissediyorum ve kraker yiyip yatıyorum. salatalık da iyi geliyor. 12. haftada azaldığını söylüyorlar bulantıların ama bi arkadaşımın hiç böyle bi sıkıntısı yokken 3. aydan sonra başlamış bulantıları. hiç belli olmuyor yani. benim de en büyük şikayetim gaz problemi. ne yersem gaz yapıyo kızlar yaa. yok mu bunun çaresi. zaten süt içemiyorum. gaz yapmıyo diye laktaz sütlerden aldım. o da çok işe yaramadı.sabaha kadar gurul gurul karnımın sesini duyuyorum bi de sancı.geçenlerde de belim tutulmuş, karnımdaki sancıyla birleşince baya korkuttu. aman dikkat edin belinize.ben hiç hayatımda öyle sırt bel ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum. gebelik org da da yazıyor bu haftalarda bel sağlığınıza dikkat edin diye.ne kadar kaçınsam da mesleğim sebebi ile sırt ve belimi zorlamak zorunda kalabiliyorum. sonra da üzülüyorum ben hastalarım için kendimi hırpalıyorum bebeğim daha mı az değerli sanki diye. bebişlerimize iyi bakalım kızlar yaa. onlar için 1 gün bile o kadar önemli ki. Allah hepimize güç kuvvet versin

bi de kızlar gün içinde canım öyle çok yaz meyvesi falan istemiyo aslında ama hiç aklıma gelmeyen meyveler rüyama giriyo yaa. annemlerin bahçesindeyim. bi gün bi meyve yiyorum rüyamda, ertesi gün başka bi meyve. rüyamda görmediğim yaz meyvesi kalmadı. bi de ben öyle çok meyve düşkünü falan da değilimdir. demek ki bebişim onları bi an önce tatmak istiyo. 12. haftada tatları almaya başlıyolarmış belki okumuşunuzdur. hamilelikte annenin çok yediği tatlara alışık oldukları için rahatlıkla yiyebiliyorlarmıç ilerde. yani ilerde bebeğimizin sağlıklı beslenmesini istiyosak abur cubur yememeliyiz çok. yani yediğimiz cips içtiğimiz kolanın tadını onlar da alıyorlar. sonra da istiyolar tabi

Meyvelerin rüyaya girmesi olayı bende de oluyor. Her gün başka bir meyve görüyorum rüyamda. Ertesi günü de onu sayıklıyorum. Ama meyvenin hem bulantıya hem açlığa hem de mide yanmasına iyi geldiği kesin. Hatta bir tek meyve olsun başka bir şey olmasın. Sanırım vücudun su ve şeker ihtiyacını da karşıladığı için meyvelere bu kadar düşkün oluyoruz.

mrb arkadaşlar. bende kusma hiç olmadı çok şükür ama gece tuvalete kalktığımda midemin bulandığını hissediyorum ve kraker yiyip yatıyorum. salatalık da iyi geliyor. 12. haftada azaldığını söylüyorlar bulantıların ama bi arkadaşımın hiç böyle bi sıkıntısı yokken 3. aydan sonra başlamış bulantıları. hiç belli olmuyor yani. benim de en büyük şikayetim gaz problemi. ne yersem gaz yapıyo kızlar yaa. yok mu bunun çaresi. zaten süt içemiyorum. gaz yapmıyo diye laktaz sütlerden aldım. o da çok işe yaramadı.sabaha kadar gurul gurul karnımın sesini duyuyorum bi de sancı.geçenlerde de belim tutulmuş, karnımdaki sancıyla birleşince baya korkuttu. aman dikkat edin belinize.ben hiç hayatımda öyle sırt bel ağrısı çektiğimi hatırlamıyorum. gebelik org da da yazıyor bu haftalarda bel sağlığınıza dikkat edin diye.ne kadar kaçınsam da mesleğim sebebi ile sırt ve belimi zorlamak zorunda kalabiliyorum. sonra da üzülüyorum ben hastalarım için kendimi hırpalıyorum bebeğim daha mı az değerli sanki diye. bebişlerimize iyi bakalım kızlar yaa. onlar için 1 gün bile o kadar önemli ki. Allah hepimize güç kuvvet versin

ahhh sorma o gazdan ne çekiyorum ben ölcek gibi oluyorum bazen nefes alamıyorum.ne yesem yaz yapıyo su bile.walla elimde habire meyveli sodayla dolaşıyorum hep limonlu içiyorum o iyi geliyo.bide doktorum aktiva yoğurtlardan ye iyi gelir demişti.ama tadı çok kötü geldi midem kalktı yiyemedim kaldı anlıycağın.kızlar mide bulantınızı şak diye kesicek bişey buldum doktorum sağolsun.avuç avuç leblebi yiyiyorum.bazen ağzıma midemden zehir gibi tatlar geliyodu.onu da önlüyo midenin fazla asidini emiyomuş.sabah kalkar kalkmaz 1 avuç yiyiyorum inanın çok iyi geliyo.

buarada canım çok sıkıldı idrar tahlilimde yüksek derecede iltihap çıkmış.idrar yollarımın iltihaplı olduğunu tahmin ediyodum çünkü 2-3 senedir bende kronikleşti bu.ama şimdi korktum doktor hemen ilaç verdi derhal kullanmaya başla dedi.inşallah tamamen geçer bi zararı olurmu bebeğe:uhm:

kızlarr doktordan geldim.herşey mükemmel çok şükürrrr.9+3 olmuşş bebişşş.26.2 mm.sizinkiler kaçtı bu hafta kızlarr ay çok mutluyum yaa bebeğimin ptı pıt kalbini gördüm ya içim eridi elini kolunu bi oynatıyokii canm benimmmm

kıslar hamıleyken soda ıcmek zararlımı bı bılgısı olan varmııı bırde folık asıt vıtamın ılacını sız kac haftaya kadar kullandınız yada kullanacaksınız elevıte ne zaman baslayacaksınız

bana sodayı tavsiye etti drum hem mideme hem bağırsak gazıma iyi geliyo.folik asiti 3.5 aylığa kadar alıcakmışız canm benim tahlillerim iyi çıktı hiç bir vitamine gerek duymadı ama günde 2 ceviz haftada 1 balık ve süt iç dedi.hee aklıma gelmişken maden suyu içecekmişiz şu aromalı içecekler varya onlardan diil onlar gazlı su kızılayın falan varya ondan iç canm

yaq ben sut ıcemıyorum ayran yada yogurt yemeyeecalısıyorumda normalde ben sodayı cok severdım ozellıkle meyvelı yada sade sodanın ıcıne lımon sıkıp ıcerdımde sımdı ıcmıyorum bırsye olur dıye benımde cok gaz sancım oluyor uyuyamıyorum ya her sabah sancıyla uyanıyorum delı edecek benı u gazlarda

merhabalar
bende ılk defa dun ıctım ama acayıp gusel geldıı eve de aldım ya ımza ayarları acıldımı gulcıcek bana da ogretın yaaa

aynı bende ööleydim gülçiçek şimdi soda içiyorum rahatım
hemde sabahları varya sanki dünyayı yemişim gibi gazım oluyodu midemde.şimdi iyiyim çok şükürr

X