- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
ya kızlar ben 3 gündür berbatım sürekli bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün nihai sonuç oldu okadar direndim dayanamadım dün sonunda kustum:)hiçbişey yiyemiyorum doktoru arayıp söyledim sakın dedi 2 saatte bir bişeyler ye mutlaka dedi.tuzlu kraker leblebi falan ye bulantını azaltır dedi.hiç iştahım yok üffff buarada ssk testlerin bi kısmını karşılıyomuş 7-8 tanesi yapıldı kalanları özelde yaptırıcaz bu hepatit testlerinin falan nekadar olduğunu bilen varmı?buarada bugün iğne günüm ayvayı yedim şişlencez 4 gün acı çekicem gene((
Geçmiş olsun canım.3 gün iyi direnmişsin ben öyle dayanıklı değilim ne yazık ki (
Limonu dene canım ya tuzlu tuzlu ye ya limonata yap hangisini yapabilirsen.Ekşi şeylerde iyi geliyor bulantılara.
Ben artık kraker yiyemiyorum öyle çok yedim ki.Şimdi peynir zeytin benim cankurtaran yiyeceklerim.İnşallah onlardan tiksinmem.
Walla ben hepatit testini önceden yaptırmıştım ben emekli sandığından yaralanıyorum ve para vermedim hatırladığım kadarıyla.
Progestan iğnesimi olcaksın.Neyse canım az kaldıo diren biraz daha.Herşey bebişler için.