- 24 Mart 2008
- 1.751
- 3
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
canım benim hamilelik uzun bir bekleyiş ve tedavi sonucu oldu.doktor aslında normal hamileligin başladını aslında herkezle aynı şartlarda olduğunu ama tedavi sonucu olunca birazdaha kıymetli bebek oluyo dedi.bubebeklerde biraz daha dikkat etmek gerektiğini herhangi bi durum olursa, bundan oldu ,şundan oldu keşke şunu yapmasaydım dememek için dikkat et dedi,birde ilk 3-4ay herzaman riskli olduğu için bende cesaret edemiyorum.dr un dediği gibi normal hamileliğe ğöre biraz daha endişeli oluyo heralde.ama ben çok sıkılıyorum
selam arkadaşlar,aranızda crinone jel kullanan varmı? ben bu jeli kullanıyorum ama bi sorun yaşadım jel değişim geçirmiş bi halde (katılaşmış)vajinanın ağzına toplanıp birikti bir sertlik olarak bana biraz sorun oldu.bu normalmi başına gelen kimse varmı?teşekkürler
Darkcigim sekerim bana batma deme,
Bana bir sagdan bir soldan surekli ani kakılmaya benzer garip seyler oluyor. Aynen batma diyebiliriz. Ama bu bana daha onceki gebeligimde de olmustu. Hatta forumdaki hatunlara bir yandan degerlerim ikizi gosteriyor doktor da oyle olabilir diyoken ilk gittigimizde 1 kese gorduk. Ve ben ikinci u/s ye kadar hep karnıma iki yerden batma oluyor bunlar ikiz mi diye dusunup duruyordum.
Yani anlayacagin bırak batsın, içerde buyuk hummalı bir calısma var, fabrika gibi tıpkı... Herseyleri buyuyor tosuncugun, bu agrılar sayesinde ben bebeklerimin orada faal oldukalrını hissediyor mutlu bile oluyorum :)
Ama su aralar regl donemimim de yaklastıgından hafif hafif yumurtaıklarım sancıyor ya işte her sızlamadan sonra hemen baslıyorum wc yollarında dualara baslıyorum ve lavaboya gidip bir kan kontrolu yapıyorum. Inan ofiste wc ve masam arasında mekik dokuyorum. Bir kere kanama oldu ya tamam artık, Allah esirgesin ama yine de insan telas yapıyor...
Zaten rahim olması gerekenden daha buyumus ikiz olmasi nedeni ile. Bak bugun 8+4 olduk benim karıncagizim artık eski pantalonlarıma sıgmıyor. Kara kara dusunuyorum ne yapsam diye. Simdi alacagım pantalon 2 ay sonra olmayacak, henuz hamile kıyafeti giymek için de cok erken... Biraz daha idare eder sonra genis birseyler alırım diyorum bakalım.
Aman kendine dikkat et, iyi işte bak dinlenmişsin biraz, aman hiç bir işe dokunma evde, sakın agır bir sey yapma, soyledigin gibi cocuklara da bu yıl sarılmayıver sekerim, bak Kasım'da Allahınizniyle cocukların hası geliyor hasııııııı.
Sevgiler
Bu arada okuyup da canı isteyecekleri düşünemedim arkadaşlar. Bunun için beni affedin olur mu :)
Test sonuçlarımı aldım.kızamıkçıga ve hepatite karsı bagışıklıgım varmış çok şükür,internetten araştırdıgıma göre.ama toxoplazmayı degerlendiremedim.kızamıkçık mikrobuna çok dikkat edin,hamileleikte problem olabiliyormuş arkadaslar.bende mide bulantısı yok fakat ara sıra yanma oluyor.çözümü olan var mI????
evet dark pozitif yazarsa bağışıklıgın var demek kızamıkçıga.pazartesi dra gideceğim,o ayrıntılı anlatır heralde.yazarım buraya.sevgiler
Toxoplazma (pişmemiş Et,iyi Yikanmamiş Sebze Ve Kedi Köpek Tüyüyle Ilgili Bir Mikrop) Dark Drun Senden Istemedi Mi Bu Tahlilleri?sen Nereye Gidiyorsun?devlet Mi özel Mi? Ben özele Gidiyorum Ama Tahlilleri çapada Yaptirdim
Dark benim doktorum da cerrahpaşa da bir profesör ve benden de senin gibi kan testi istememişti. Ama bundan 5 ay önce yaptırdığım kan tahlilleri, tam idrar tahlili sonuçlarını götürmüştüm. Sanırım o nedenle başka bir test istemedi. Sen de doktora böyle bir şey gösterdiysen belki bu nedenle test yaptırmamıştır.