- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
ya kızlar ben 3 gündür berbatım sürekli bir baş ağrısı ve mide bulantısı dün nihai sonuç oldu okadar direndim dayanamadım dün sonunda kustum:)hiçbişey yiyemiyorum doktoru arayıp söyledim sakın dedi 2 saatte bir bişeyler ye mutlaka dedi.tuzlu kraker leblebi falan ye bulantını azaltır dedi.hiç iştahım yok üffff buarada ssk testlerin bi kısmını karşılıyomuş 7-8 tanesi yapıldı kalanları özelde yaptırıcaz bu hepatit testlerinin falan nekadar olduğunu bilen varmı?buarada bugün iğne günüm ayvayı yedim şişlencez 4 gün acı çekicem gene((
selam tatlı hamısler bısey sorucam sıze ozellıkle sabahları kalktıgınızda mıdenız agrıyomu benım mıdem agrıyoda
selam tatlı hamısler bısey sorucam sıze ozellıkle sabahları kalktıgınızda mıdenız agrıyomu benım mıdem agrıyoda
ben kalp atışını duymadım ama gördüm doktor imkanı yok ikiz olamaz dedi gene de sorayım.kiraz yerim de şimdikiler hormonludur yenilmez ki erikler bile mikroskobik derecede küçük elim gitmiyo almaya walla.bol bol kivi yiyin kızlar portakalın 30 katı vitamini varmış hergün 2 kiwi her derde devaymış mutlaka yiyin ben habire yiyiom ekşi ekşi güzel gidiyo walla midem bulanırken bile bitek bunu yiyebiliyom.
canım benim tedaviyle olmadı ilk denemede tuttu hatta:)süpriz yumurta gibi oldu.ben ikizi kaldıramam diye korkuyodum allah gönlüme göre verdi herkesin gönlüne göre versin.beni kim görse kızın olcak diyo ama herkes bitane erkek diyen yok.benim de içime kız doğuyo hayırlısı sağlıklı olsun da.senin içine ne doğuyo?
hayırlısı canım bakalım kimin tahmini tutcak:)))kiwiyi mutlaka ye güzelim en yararlısı o meyve üstüne kremşanti falan koyup daha cazip hale getirebilirsin.ay buarada canım nasıl bişeyi çekti anlatamam kudurucammmmm söylemeyeyim çok güzel bişey herkesin canı çeker kesin.off çok kötü oldum
Kızlar bu sabah yine erkenden kalktım eşim ve annem uyuyordu daha.
Kendime bir tost yaptım ama tost makinası yeni yıkandığı için ben deterjan kokusunu aldım mı tosttan(
Yiyemedim tabiki.Az bişeyler atıştırdım ekmek yoktu başka evde.Süt içtim.
Sonra eşim kalktı 11 gibi kahvaltıyı hazırladılar.Ben bir oturdum war yaaa 1 ekmek yemişim:1shok:Şöyle 1 ekmekten geriye 4 parmak kadar bi parça ancak arttı.
Saatlerce aç bekleyince ilk kez böyle canavar gibi yedim.Normalde hamile kalmadan önce yerdim de.Hamile olunca tıka basa yiyemedim hiç.
Neyse bu da güzeldi.Sanırım 2 hafta daha var benim ondan sonra kilo almaya başlarım heralde.
ya ama hazır değilki haşlayıp yapmam lazım bulursa getirsin mevsimi midir acaba söyleyeyimmi kız canın çekmesin sonra offfff ay salyalarım akıyo resmen
cevremdekıler erkek dıye dusunuyolar ama benım ıcıme kız doguyo dunde esım bıtane meyve soyledı nasıl canım cektı anlatamam daha cıkmadı o meyvede artık cıkmasını beklıycem
TaTLıMeLekcim nasıl oldun canım?
İlaçlarını ihmal etme.İnşallah durmuştur kanaman.
herkes ekşi yiyor acaba kasım ayı anneleri hep kız annesi mi olcak?öyle bir söz var ya ''ye ekşiyi dogur ayseyi,ye tatlıyı dıgur atlıyı'' diye.bakalım 1.5 ay sonrabelli olur burda yazarız,saglıla kavuşalım da inşallah bebişlerimize