2008 Kasım Anneleri

Geçmiş olsun canım.3 gün iyi direnmişsin ben öyle dayanıklı değilim ne yazık ki (

Limonu dene canım ya tuzlu tuzlu ye ya limonata yap hangisini yapabilirsen.Ekşi şeylerde iyi geliyor bulantılara.

Ben artık kraker yiyemiyorum öyle çok yedim ki.Şimdi peynir zeytin benim cankurtaran yiyeceklerim.İnşallah onlardan tiksinmem.

Walla ben hepatit testini önceden yaptırmıştım ben emekli sandığından yaralanıyorum ve para vermedim hatırladığım kadarıyla.
Progestan iğnesimi olcaksın.Neyse canım az kaldıo diren biraz daha.Herşey bebişler için.

sağol canım dayanmaya çalışıyorum özellikle baş ağrıma ağrı kesici içiyorum ama en fazla 1 tane.çünkü bütün gün ağrıyo ilacın etkisi geçince gene başlıyo devamlı da ilaç kullanmak hem bana hem bebişime zararlı katlanıyoz artık.buarada dün midem çok bulanınca soda limon tuz içtim sonra çıktı çıkan zaten:)olsun ama rahatladım çıkarınca.bende de tansiyon sorunu olcak gibi geçen bi tansiyonum yükseldi ölüyoum anlatamam ne yapsam geçmedi.zırt pırt dışarı çıkıp da tansyon ölçtüremem eşime git al şu aletlerden dedim çünkü doktor kaça yükseldiğini bilmek istiyo hergün düzeli ölçerim artık ya okadar hasta hissediyorumki kendimi sanki hastalık hastası oldum.zaten önümüzdeki hafta anneme gidiyoz kalmaya gel bensana bigüze bakayım yedireyim dedi.anlıycağınız şımarıcam accık:))gene girerim ama merak etmeyin.bu arada kız dark şakuranın ikizimi oluyomuş.nezaman öğrenmiş ikiz olduğunu bende de tek kese çıktı doktor ikiz olması imkansız dedi ama eşim de ikiz ailede de var değişir mi merak ettim.

Kiraz iyi bir ağrı kesiciymiş haberlerde duydum bulursan al belki iyi gelir.

Çok dikkat et kendine fazla ilaç içme.Sinizütün felan mı vardı?Bende var ama ne zamandır iyiyim şükür.

Sakuranın ikizi olacak evet öğreneli çok oldu.
Bebeğin kalp atışlarını gördüysen sonradan ikiz çıkmaz canım.Hani tek yumurta ikizinde tek kese gözükür ama sonra kalp atışına gidince görürsün 2 kalbin attığını.
Sakuranın tedaviyle oldu,sen de tedavi gördün mü?

Benim annemin babamın da ikizi varmış(ölmüşler) ama bende tek var :)))

Sen al tansiyon aleti iyi olur hem rahat edersin.

Piyango kuzenime vurdu tek yumurta ikizi erkek bebekleri oldu.

ben kalp atışını duymadım ama gördüm doktor imkanı yok ikiz olamaz dedi gene de sorayım.kiraz yerim de şimdikiler hormonludur yenilmez ki erikler bile mikroskobik derecede küçük elim gitmiyo almaya walla.bol bol kivi yiyin kızlar portakalın 30 katı vitamini varmış hergün 2 kiwi her derde devaymış mutlaka yiyin ben habire yiyiom ekşi ekşi güzel gidiyo walla midem bulanırken bile bitek bunu yiyebiliyom.
canım benim tedaviyle olmadı ilk denemede tuttu hatta:)süpriz yumurta gibi oldu.ben ikizi kaldıramam diye korkuyodum allah gönlüme göre verdi herkesin gönlüne göre versin.beni kim görse kızın olcak diyo ama herkes bitane erkek diyen yok.benim de içime kız doğuyo hayırlısı sağlıklı olsun da.senin içine ne doğuyo?

selam tatlı hamısler bısey sorucam sıze ozellıkle sabahları kalktıgınızda mıdenız agrıyomu benım mıdem agrıyoda

Yok canım bende olmuyo.Ben her sabah 7-8 gibi karnım kazınarak kalkıyorum.
Haftaiçi sonu farketmiyor.Bebiş acıkıyo galiba :))
Az bişeyler atıştır hemen iyi gelir belki.

Kalp atışını gördüysen ikiz olmaz bundan sonra.
Şimdiki çoğu şey hormonludur değil mi?Ben dediğin minik eriklerden yiyorum,yemesemmi acaba?
Kivide aldım ama bir kere midem bulanmadan önce kivi yemiştim.Az önce annem soydu hazırladı meyvelerimi bi tek kiviyi yiyemedim (

Şanslısın ilk denemede tutmuş.İkinciyi yaparsın biraz büyütünce bunu inşallah.

Benimde içime erkek doğuyor ya hayırlısı olsun kısmet artık.
1,5 ay sonra öğreniriz inşallah.

hayırlısı canım bakalım kimin tahmini tutcak:)))kiwiyi mutlaka ye güzelim en yararlısı o meyve üstüne kremşanti falan koyup daha cazip hale getirebilirsin.ay buarada canım nasıl bişeyi çekti anlatamam kudurucammmmm söylemeyeyim çok güzel bişey herkesin canı çeker kesin.off çok kötü oldum

Kızlar bu sabah yine erkenden kalktım eşim ve annem uyuyordu daha.
Kendime bir tost yaptım ama tost makinası yeni yıkandığı için ben deterjan kokusunu aldım mı tosttan (
Yiyemedim tabiki.Az bişeyler atıştırdım ekmek yoktu başka evde.Süt içtim.

Sonra eşim kalktı 11 gibi kahvaltıyı hazırladılar.Ben bir oturdum war yaaa 1 ekmek yemişim:1shok: Şöyle 1 ekmekten geriye 4 parmak kadar bi parça ancak arttı.

Saatlerce aç bekleyince ilk kez böyle canavar gibi yedim.Normalde hamile kalmadan önce yerdim de.Hamile olunca tıka basa yiyemedim hiç.

Neyse bu da güzeldi.Sanırım 2 hafta daha var benim ondan sonra kilo almaya başlarım heralde.

Yok canım yiyemiyorum.Zorlayınca sonuç kötü oluyor.Birşeyden tiksindiysem o tamamdır uzun bi süre.

Süte bile yeni yeni başladım sabahları içiyorum.Sabah bulantılar az oluyo.Akşam zaten başka bir boyutta oluyorum ben bulantılardan.

TaTLıMeLeK senin bebiş ne olur içine ne doğuyor??

oh oh maşallah ye kızım ye bebişine de yarıyor

Atatanem canım ne çekti hemen bul ye canım ya..Ya da eşine söyle akşama getirsin çalışıorsa felan.

Olmaz yemeden.

Bak söylemedin merak ettim şimdi :))

ya ama hazır değilki haşlayıp yapmam lazım bulursa getirsin mevsimi midir acaba söyleyeyimmi kız canın çekmesin sonra offfff ay salyalarım akıyo resmen

cevremdekıler erkek dıye dusunuyolar ama benım ıcıme kız doguyo dunde esım bıtane meyve soyledı nasıl canım cektı anlatamam daha cıkmadı o meyvede artık cıkmasını beklıycem

ya ama hazır değilki haşlayıp yapmam lazım bulursa getirsin mevsimi midir acaba söyleyeyimmi kız canın çekmesin sonra offfff ay salyalarım akıyo resmen

Neyse söyleme bari tek ben okuyacak olsam neyse.Şimdi bi sürü kişi okur bunları sonra bulamazlar felan :)
Yap yap ye sen bu dediğini mutlaka.

cevremdekıler erkek dıye dusunuyolar ama benım ıcıme kız doguyo dunde esım bıtane meyve soyledı nasıl canım cektı anlatamam daha cıkmadı o meyvede artık cıkmasını beklıycem

Ayy benimde öyle beklediğim bi meyve varrr.
Neyseki şanslıyız kızlar ya yaz geliyor herşeyi yeriz artık :)) Tamda bulantıların geçtiği dönemler olacak,şişmeye başladığımız dönem :dance:

Hayırlısı olsun TatLıMeLeK benim çevremde hep erkeğe benziyor diyorlar.Ben de hep kız hastasıydım.Ama hamile kaldığımı öğrenmeden,oğlu olanları düşündüm.Onların oğluşum diye sevmelerini canlandırdım kendi kendime.Bilmiyorum artık bencede hayırlısı.Yeter ki sağlıkla gelsinler bizlere.

bence hamileliğimiz güzel bir mevsime geldi.mide agrıları,bulantılar gectikten sonra bol bol yaz meyveleri ve sebzelerinden yiyebiliriz:)bende bulantı yok çok şükür.ara sıra yanma oluyor midemde.onda da ayran,meyveli yogurt,yogurt,salatalık,ayva falan yorum,pek ağır seyleri midem almıyor.peyniri zaten cok severdim şimdi daha da hoşuma gidiyor domatesle falan,hafif oluyor

herkes ekşi yiyor acaba kasım ayı anneleri hep kız annesi mi olcak?öyle bir söz var ya ''ye ekşiyi dogur ayseyi,ye tatlıyı dıgur atlıyı'' diye.bakalım 1.5 ay sonrabelli olur burda yazarız,saglıla kavuşalım da inşallah bebişlerimize

TaTLıMeLekcim nasıl oldun canım?
İlaçlarını ihmal etme.İnşallah durmuştur kanaman.

cnm kanamam yok bırden sog tarafıma kramp gıbı bısey gırdı kahverengı akıntı gelmıs aradım doktorumu haplarını kullan korkma bısey olmaz dedı benım haplarım dusuk ıcın olan gunde 3 tane bas donduruyo ama yan etkısındede yazıyo zaten ben cok basımı donduruyo dıye sadece yatarken ıcıyodum sabah ve oglen ıcmıyodum sımdı dusunuyorumda acaba ondanmı oldu dıye annemde kızdı haplarını neden duzenlı ıcmıyosun dıye zaten pazartesı gunu yıne ıgnem var su 4 ayımız bı gecsede ıcımız rahatlasa korkularımız azalsa bıraz

ben durmadan eksı yıyorum ılk baslarda hep kıvı yıyorum sımdı erıge takıntı yaptım onlarda kızıyo cok yeme mıden agrıyo sonra dıye ama dayanamıyorum yuregım kız ıstıyo ama tabı allahım neyı uygun gorurse saglıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…