2008 Kasım Anneleri

Evet kızlar sırtüstü de fazla yatmak iyi değil.Tabi sürekli sola yatanların ileriki aylarda sol tarafları çürüyormuş p biz yine dönüşümlü yatalım sola şimdiden de çok yüklenmeyelim.

julicim inşallah benimkilerde zorlamazlar şimdiye kadar hiç zorlukları olmadı gerçektende..
bende yalnız yatmak zor geliyor epy bir zaman uyuyamıyorum gece çalıştığı dönmeller öyleydi şimdi hep gündüzde rahatım ama bazen uykulu uykulu dönerken canım benim diye sarılması olmasa yapamam bende... hem biz aganigiyi hallettik :))doktora sormadım ama bir sorunda yaşamadım ...:))

Bir arkadaşımın bebeği 50 günlük oldu. Şimdi 'Keşke doktorun bize serbest dediği zamanları iyi kullansaydık' diyor. Haberiniz olsun :) Bir de ona özellikle son kontrollerde falan 'Cinselliği kesmediniz değil mi' diye soruyormuş doktor. Ona çok şaşırdım. Doktorunun iddiasına göre cinsellik doğumun da kolay olmasını sağlıyormuş??

kızlar bugün kaynanamın karşı komşusu kızını evlendiriyor bizde gidecez ama hiç ayağım gitmiyor
yaa nişana çağırdılar gidemedik düğüne gitmemiz gerekiyor ama sırf görümcemle karşılaşacağım diye
gitmek gelmiyor içimden şimdi o müsübetin suratını görcem ya kızın yüzünde birazcık sevgi tüyü yok
onu görünce sanki şeytanı görüyorum tövbe yabbim ne yaptıysam bu durumu atlatamadım onun yüzünden kaynanamlada sık sık görüşemiyoruz oysa bir sene öncesine kadar ne kadar güzeldi iletişimimiz ne yapsam ki akıl verin bana çok sıkıldım bu durumdan artık kadıncaz çağırıyor sürekli bahaneler buluyorum gitmemek için şimdi yine nerelerdesin niye gelmiyorsun hiç diyecek kırmak da istemiyorum ne yapmalıyım kızdığım tek şey varsa yoksa kızı dünya onun etrafında dönüyor sanki görümcemde çok kıskanç beni abisinden kıskanıyor ya laf sokmalar yüz asmalar ara sıra gittiğim halde hoşgeldin bile demez ben gidince odasından çıkmaz abisi gelincede kucağından inmez
off offff hiç oralı olmuyorum ona belli etmiyorum en azından ama içim içimi yiyor ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum ne yapıyım?

biz aganigi olamadan ben doğurcam heralde ama bu sefer dra sorcam bakalım ne diyecek
gerçi yazık kocişim korkuyor bişey olacak diye bana kalsaydı şimdiye kadar olurdu sanırım
gerçi ilk başlarda ki gibi değilim şimdi isteksizlikde var gii yok gibi değişiyor sürekli ilk haftalarda çok kötüydüm ama :))

Julian ciddimisin sen? Demeekki 40 ı çıkınca da iş bitmiyor.Baya bi zaman alıyor düzelmek.O halde iyi değerlendirmek lazım.Çalışmalar başlasın DD

Deryacım kaç yaşında böyle görümcen yaşı mı küçük yoksa biraz akıl yaşımı küçük bu ne şımarıklık böyle.
Hiç hatırlamak istemiyorum walla bende yaşadım o günleri.Şimdi evlendi de rahatım çok şükür.
Git canım bence hiç de pas verme.Selam verirse al vermezse de tınlama.Tabi bu benim kendi görüşüm.En iyisini sen bilirsin.Ama onun için planlarını değiştirmeni istemem.o değiştirsin planını boşver.

Öyle biz de geç geldiği için bu kadar pimpirikliyiz.Yoksa daha rahat olurduk heralde. 5 yıl oldu evleneli riske atmak istemiyoruz tabiki bebeğimizi.zor bulduk biz onu yaaa o benim gülümmm.az daha olmasın önemli değil walla.

akıl yaşı küçük desem daha doğru olur darc cım tabiki gideceğim zaten öylede yapıyorum
o nasıl davranırsa bende ona o şekilde karşılık veriyorum ama anlamıyo ki ha.......insan olana birkere
kaç defa konuşmaya çalıştım aklı bir karış havalarda güzelim artık bende de sabır kalmadı güzelim
evlendiğimdeçocuk dedim bi kaç yıl eçti bluğ çağı deli zamanları ende geçtim bu zamanlardan dedim susutum artık susacak bi yanı kalmadı onun yaşıtları çocuk sahibi oldular yeter artık diyorum

Ya evet canım doğru. Kız sezeryan oldu ve hala toparlanamamış. Kendisini iyi hissetmiyormuş.

Bu arada derya bence de o düğüne git. Hem de eşini koluna takıp, göbüşü de gere gere geç görümcenin yanından. Neşeli ol sürekli ve kayınvalidenin yanına otur. O oralı olmuyorsa sen hiç olma. Eğer gitmezsen ya da gittiğinde rahatsız olduğunu belli edersen, kendini çok önemli sayacak. En iyisi senin için onun hiçbir önemi olmadığını belli et ona :)

deryacım görümcende 23 yaşında pekde küçük değilmiş öyle kucaklara oturacak kadar.. sanırım biraz şımarık yetiştirilmiş.. bencede ona göre niye ayarlıyorsun ki kendini boşver istediği kadar surat yapsın, nasılsa tapusu sende..:))

En iyisi görmemek onu.Etrafta o yok gibi davranmak.Bir insana verilecek en büyük ceza onu görmezden gelip,umursamamaktır bence.

Ya bu sezaryan felan kişiden kişye göre değişiyor.Birinin memnun kalmadığından başkası çok rahat çıkıyor.
İnşallah bizler de bizim için en doğru doğum şekli ne olacaksa onu yaparız.

kızlar 3 erkekten sonra olunca çok şımartmışlar kaynanam kız kız diye çok istemiş şimdide bir bardak su bile vermez versede olur olmaz laf eder ama yinede onun kızı işte annesinin sırtını bile lifleyemez neymiş kirinden tiksiniyormuş kurban olurum ben anneciğimi eminim ki hepinizde aynı düşüncedesinizdir allah hayırlı evlat varsin erkek kız hiç önemli değil

darc cım bi sevgilisi olsada defolup gitse evde ki herkes kaynanam hariç rahat edecekde kimse yokki hayatında isteyenbile yok daha bencede evlense iyi olcakda koca bulamıyo

nayse kafanzı şişirdim kendi sıkıntımla sağolun tavsiyeleriniz için

aslında normali hepsinden iyide olmayıncada olmuyo işte arkadaşlarımın çoğu sezeryanla doğum yaptılar hepside memnun ama en ufak bir üşütmede dikiş yerlerinin battığını sızlama yaptığını söylüyorlar epudurel sezeryan olan arkadımda hala bel ağrısı çekiyor 4 sene olmasına rağmen
bende sezeryan olacak bari epudurel olsunda doğum anını izleyim bebeğimi ilk gören ben olyum diyorum ama sonraki bel ağrısından çok korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…