- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.621
Yazık ya o da görsün.Bencede özele git.hem cinsiyetide söylerler özelde.Şimdi teoriye göre Nazlı'nın iki oğlu, deryanın oğlu ve benim de kızım olacak. Biraz da cinsiyeti belli olanlar yazsın bakalım doğru mu sağ ve sol olayı :) Ya yazması bile ne güzel. Özele gideceğim çarşamba günü. Hem babası görsün istedim. Üniv. hastanesinde içeri yakınları ve özellikle babaları almıyorlar. Yazık ona da yaa, ultrason fotolarından da pek bir şey anlamıyor. O da görsün istiyorum.
Dark kesmedi dimi çeyrek ekmek :)) Ben de artık eşimden saklayıp yiyorum :) Bizdeki potansiyeli baba bilmiyor :)
Eee bebeğe alışıyoruz yavaş yavaş.Ondan bu acıkarak uyanmalar.evet bebeğe giden kan damarları soldan gidiyormuş
o yüzden yatmamalıyız ben şimdiden sola alışmaya çalışıyorum
eskisi gibi yatamıyorum acıkıyorum ne olacak bu halimiz bizim
Ben de sola yatmaya çalışıyorum ama bbek orada olduğu için batıyor canım yanıyor hemen dönüyorum. Asortie seninkide solda sen nasıl yatıyorsun sola
Kızlar öpüyorum hepinizi. Gideyim ben de biraz maç seyredeyim arada da meyve yiyeyim :)) İyi geceler hem size hem meleklerinizeeee...
Nazlım elek ne kadar güzel. Bak seninki, benimki,nden farklıymış. O zaman cinsiyeti de söylerler inşallah. Gerçekten sizinki,leri öğrenince de kendiminki kadar sevineceğim.
Dark sanırım haklısın. Ben kandıırıkçılık yapıp kuzeybatı yatıyorum :)) Arkayı yorganla destekliyorum ama dur bu gece de önü yastıkla destekliyim. Yarın nasıl olduğunu yazarım. İsterseniz uyku pozisyonunda bir foto çekip ekliyim :)
Senin yatışın kuzey batı yönü gibi heralde :)))
Sen solla yüzüstü karışımı yapıyosun galibaaaaa CADIARZU
Tam sola yatıp,bir yastıkla destek al.Ben çoğu zaman yorgandan da ekstra yardım alıyorum.Yorgan bacakların arasına destek olurken,yastıkda hem karnıma hem koluma destek oluyor.
kızlar selam 1 haftadır yoktum gene hastalıklar beni buldu nazar mı değiyo nedir?pazar havuza gitçektim ya ben gittik çok da eğlendik ama gece sen ben bir istifraya başladım sabaha kadar durmadan ishal istifra .sabah kalktım kolum kalkmıyo halim yok ruh gibiyim doktoru aradık hemen hastaneye geliyosun dedi.yatırdı beni hastaneye 3 koca şişe serum yedim öğlen 3 e kadar yattım hastanede.bundan sonra dışardan su bile içmek yasak dedi doktorum.annemdeydim 1 hafta giremedim nete.yeni bir haber varmı geri dönüp okuyamıycam çok uzun üşeniyorum yaa
canım geçmiş olsun.. bence bir daha havuza girme derim ben, burada okuyoruz çoğunun doktoru denizi havuzdan daha sağlıklı buluyor.. havuzun ne kadar temizliğine steril olmasına dikkat edilsede havuza çok kişi girip çıkıyor canım.. bundan sonra kendine daha çok dikkat et olurmu..ayaklarınıda sıcak tut idrar yolu enfeksiyonlarına karşı..Allah daha beterinden korumuş yinede seni ve bebişini....kızlar selam 1 haftadır yoktum gene hastalıklar beni buldu nazar mı değiyo nedir?pazar havuza gitçektim ya ben gittik çok da eğlendik ama gece sen ben bir istifraya başladım sabaha kadar durmadan ishal istifra .sabah kalktım kolum kalkmıyo halim yok ruh gibiyim doktoru aradık hemen hastaneye geliyosun dedi.yatırdı beni hastaneye 3 koca şişe serum yedim öğlen 3 e kadar yattım hastanede.bundan sonra dışardan su bile içmek yasak dedi doktorum.annemdeydim 1 hafta giremedim nete.yeni bir haber varmı geri dönüp okuyamıycam çok uzun üşeniyorum yaa