2008 Kasım Anneleri

Sağa dönüp yatmak fazla önerilmiyor.En iyisi sola dönüp yatmakmış.Sağda önemli damarlar mı sıkışıyormuş neymiş.hem sola yatınca sanırım bebek daha iyi besleniyor.
bende hep sanırımlarla konuşuyorum ama napim hafızam biraz zayıf okuyorum.Zararlı olduğu kalıyor tek aklımda p
Gerçi bunun için daha erken bebekleimiz o kadar büyümedi ama ileride dikkat edelim çoğunlukla sola yatalım.

Bende erken kalkıyorum hep.zaten acıkarak uyanıyorum.Gecede en sevdiğim dizilerin sonunu çoğu zaman izleyemiyorum.

sağa dönmek pek uygun değilse o zaman kocişle yer değiştireceğiz anlaşıldı....
darkcım çok güzel çocuk odaları vardı ya verdiğin linkde...imreniyorum böyle bakınca ama şimdilik biz park yatakla idare edeceğiz..

Şimdi teoriye göre Nazlı'nın iki oğlu, deryanın oğlu ve benim de kızım olacak. Biraz da cinsiyeti belli olanlar yazsın bakalım doğru mu sağ ve sol olayı :) Ya yazması bile ne güzel. Özele gideceğim çarşamba günü. Hem babası görsün istedim. Üniv. hastanesinde içeri yakınları ve özellikle babaları almıyorlar. Yazık ona da yaa, ultrason fotolarından da pek bir şey anlamıyor. O da görsün istiyorum.

Dark kesmedi dimi çeyrek ekmek :)) Ben de artık eşimden saklayıp yiyorum :) Bizdeki potansiyeli baba bilmiyor :)

evet bebeğe giden kan damarları soldan gidiyormuş
o yüzden yatmamalıyız ben şimdiden sola alışmaya çalışıyorum
eskisi gibi yatamıyorum acıkıyorum ne olacak bu halimiz bizim

Ben de sola yatmaya çalışıyorum ama bbek orada olduğu için batıyor canım yanıyor hemen dönüyorum. Asortie seninkide solda sen nasıl yatıyorsun sola

Yazık ya o da görsün.Bencede özele git.hem cinsiyetide söylerler özelde.
İlk kez duydum walla bu babaya göstermeme olayını Şaşırdııııımjeyyar

Benimki biliyor potansiyeli de bişey diyemiyor.Okuldaki arkadaşlarımda yakından takip ediyor.Gizli gizli yemeye başlarsam şaşırma:)))

evet bebeğe giden kan damarları soldan gidiyormuş
o yüzden yatmamalıyız ben şimdiden sola alışmaya çalışıyorum
eskisi gibi yatamıyorum acıkıyorum ne olacak bu halimiz bizim
Eee bebeğe alışıyoruz yavaş yavaş.Ondan bu acıkarak uyanmalar.
Ben başından beri yastıkla yattığımdan baya alıştım.Sola sağa yatmaya.Çünkü ben en rahat yüzüstü yatardım.İlk zamanlardan itibaren kestim yüzüstü yatmayı.bebek olunca mecbur yatamıyosun zaten.Elimde olmadan yatarım felan diyodum ama olmadı çok şükür..

julicim benim gittiğim üniv. hastanesinde babaları alıyorlar canım.. hatta ben çağırttrırım seni görürsün diyordum eşime oda çekiniyordu ama ultrason kağıdıda yeterli gelmiyordu ikili testimiz sırasında sizde gelebilirsiniz babası dedi gerçekten o heyecanı oda yaşadı ben duygulandım ne güzel bir andı o hele bizimkiler hareket ettikçe gülerek seyretti.. çok mutlu olmuştu..

minişimin biri sonradan gelişerek süpriz yaptı ve kızlar geç gelişiyormuş ya nedense onu hep nazlı kızımız gibi görüyoruz ama bakalım doktroumuz ne diyecek..

Ben de sola yatmaya çalışıyorum ama bbek orada olduğu için batıyor canım yanıyor hemen dönüyorum. Asortie seninkide solda sen nasıl yatıyorsun sola

Senin yatışın kuzey batı yönü gibi heralde :)))
Sen solla yüzüstü karışımı yapıyosun galibaaaaa CADIARZU

Tam sola yatıp,bir yastıkla destek al.Ben çoğu zaman yorgandan da ekstra yardım alıyorum.Yorgan bacakların arasına destek olurken,yastıkda hem karnıma hem koluma destek oluyor.

Nazlım elek ne kadar güzel. Bak seninki, benimki,nden farklıymış. O zaman cinsiyeti de söylerler inşallah. Gerçekten sizinki,leri öğrenince de kendiminki kadar sevineceğim.

Dark sanırım haklısın. Ben kandıırıkçılık yapıp kuzeybatı yatıyorum :)) Arkayı yorganla destekliyorum ama dur bu gece de önü yastıkla destekliyim. Yarın nasıl olduğunu yazarım. İsterseniz uyku pozisyonunda bir foto çekip ekliyim :)

Süpersin walla :)))) :roflol::roflol:
Yakında onuda koyarız gibi geliyor :roflol:

dark alemsin akşam akşam öyle güldürdün ki beni allahta seni güldürsün
o ne güzel benzetme öyle ya kuzey batı yönü çok iyiydi bu arada bende aynıyım
yani kuzey batı yönü yüzüstü yatmaya bayılan ben hatta başka türlü yatamayan ben ancak o kadar yatabiliyorum şimdilik kuzey batı:))

kızlar sağdaki bebekler erkekmiş öyle mi? Benim bebeğimde sağda hatta dr. sürekli ultrason cihazını sağa tuttu ve benim bebeğimde erkek biliyorsunuz cinsiyetini bilmeyenlere ışık olsun diye yazayım dedim :teytey::dance:

kızlar selam 1 haftadır yoktum gene hastalıklar beni buldu nazar mı değiyo nedir?pazar havuza gitçektim ya ben gittik çok da eğlendik ama gece sen ben bir istifraya başladım sabaha kadar durmadan ishal istifra .sabah kalktım kolum kalkmıyo halim yok ruh gibiyim doktoru aradık hemen hastaneye geliyosun dedi.yatırdı beni hastaneye 3 koca şişe serum yedim öğlen 3 e kadar yattım hastanede.bundan sonra dışardan su bile içmek yasak dedi doktorum.annemdeydim 1 hafta giremedim nete.yeni bir haber varmı geri dönüp okuyamıycam çok uzun üşeniyorum yaa

geçmiş olsun canm yaaa aman allahım ne kadar korkunç.dışardan bişey yiyip içerken 2 kere düşünmek gerekiyor sanırım.geçen gün de mısır yiyen biri zehirlenmişti kaynatıldığı sudan zehirlenmiş .hay allahım yaa çok geçmiş olsun tekrar arkadaşım

canım geçmiş olsun.. bence bir daha havuza girme derim ben, burada okuyoruz çoğunun doktoru denizi havuzdan daha sağlıklı buluyor.. havuzun ne kadar temizliğine steril olmasına dikkat edilsede havuza çok kişi girip çıkıyor canım.. bundan sonra kendine daha çok dikkat et olurmu..ayaklarınıda sıcak tut idrar yolu enfeksiyonlarına karşı..Allah daha beterinden korumuş yinede seni ve bebişini....
biliyorsun bende hamilelikde dikkat etmediğim için ishal olmuştum artık normalde davrandığımız yediğimiz içtiğimiz gibi olmuyor çok daha dikkat etmemiz gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…