- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.641
çok hoşmuş hakikaten darkinlife
güldüm baya..
bende biraz bilgisayara takılayım dedim. kaç günden beri evde hapis gibiyim.sürekli yatmaktan fenalık geldi. kanama hala devam ediyor. bakalım sonumuz ne olacak. yarın dra gidicem.ilaç içiyorum , hiç faydası yok. sadece biraz azalttı işte.sonuna kadar bööle mi gidecek onu da Allah bilir.benim durumumda olan birilerini duydunuz mu acaba? bazıları 9 ay kanama yaşayabiliyormuş diye duyuyordum, benim başıma geldi. inşallah bebeğim sağ selamet doğar..
Geçmiş olsun canım ya,aman çok dikkat et.Bizim müdürün eşide sürekli kanaması oluyor diye bi ara hastanede bile yattı.Onunda 5. ayda felan hala oluyordu.Çok şükür dünya tatlısı bir oğulları oldu.Sen de içini ferah tut.İnşallah hayırlısıyla geçecek rahat edeceğin günler gelecek.çok hoşmuş hakikaten darkinlife
güldüm baya..
bende biraz bilgisayara takılayım dedim. kaç günden beri evde hapis gibiyim.sürekli yatmaktan fenalık geldi. kanama hala devam ediyor. bakalım sonumuz ne olacak. yarın dra gidicem.ilaç içiyorum , hiç faydası yok. sadece biraz azalttı işte.sonuna kadar bööle mi gidecek onu da Allah bilir.benim durumumda olan birilerini duydunuz mu acaba? bazıları 9 ay kanama yaşayabiliyormuş diye duyuyordum, benim başıma geldi. inşallah bebeğim sağ selamet doğar..
Fetercim bende sslı günü gitcektim ama eşimin yılsonu geceleri var.Çarşamba günü de derstan sonra toplantı var.Bizim iş yaş gibi sanırım benim muayene perşembeye kaldı.İnsan özlüyor hemen miniğini.günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız? dün gece ben gittikten sonra iyi kaynatmışsınız
sanırım benim bebeğimde solda duruyor kızlar
sol tarafa yatamıyorum en ufak bir zorlamada sol tarafım ağrıyor
bakalım teoriniz tutacak mı?
salı günü cinsiyeti öğrenirsem yazarım
bu arada darkcım daha öncede izlemiştim bu videoyu
ne kadar tatlı aman bizim bebişleri de böyle alıştırmayalım sakın sonra işimiz çok zor
ayyyyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuu
kızlar selam 1 haftadır yoktum gene hastalıklar beni buldu nazar mı değiyo nedir?pazar havuza gitçektim ya ben gittik çok da eğlendik ama gece sen ben bir istifraya başladım sabaha kadar durmadan ishal istifra .sabah kalktım kolum kalkmıyo halim yok ruh gibiyim doktoru aradık hemen hastaneye geliyosun dedi.yatırdı beni hastaneye 3 koca şişe serum yedim öğlen 3 e kadar yattım hastanede.bundan sonra dışardan su bile içmek yasak dedi doktorum.annemdeydim 1 hafta giremedim nete.yeni bir haber varmı geri dönüp okuyamıycam çok uzun üşeniyorum yaa
çok hoşmuş hakikaten darkinlife
güldüm baya..
Fater ve derya kızlar evet dün gece muhabbeti kaçırdınız :) Sanki gece arkadaşlarımla buluşmuş gibi oldum kızlar. Çok alıştım yaa size.
Bu arada Dark tüm gece boyunca uyandım. Yastığı oraya buraya şuraya koyacağım diye ne ben uyudum ne kocişi uyuttum. En sonunda zaten sabaha karşı kociş yastığını aldı ve 'Sen rahat rahat yat istersen sıkışma deyip içeri gitti. Sonra ben uyuyabilir miyim :) Üç yastık bir yorgan bir ben bir de bebek gül gibi yattık koca yatakta ama babayı özledik :) Ben bu gece yine kuzeybatı yönüne dönüyorum haberin ola :)