2008 Kasım Anneleri

Atatanem geçmiş olsun canım.

Günaydın bu arada kızlarrrrrr,

Ben nereye gidersem gideyim suyumu yanımda götürüyorum.Bazıları hazır su almak yerine bazı çeşmelerden doldurup içiyorlar.Malum burada zehirlenmeler hala devam ediyor az da olsa.Ben böyle bir önlem buldum kendimce.Sizde mutlaka suyunuzu gittiğiniz her yere taşıyın kol çantanızda.

Zaten artık çantalarımızın büyümesi lazım.Küçük çantalar şahsen beni kesmiyor artık.
Okula giderken bi ekmek arası.Bi su,bi de güzeş gözlüğüm derken baya yer kaplıyorlar.Sanırım daha da büyütmek lazım çantaları.

Çok tatlı bir lin veriyorum size şu bebeğin tatlılığına bi bakın lütfen :
http://www.izlesene.com/video/cocuklar-susuz-uyumamam-abi-/23585?ref=siteRelatedThumbi8

çok hoşmuş hakikaten darkinlife
güldüm baya..

bende biraz bilgisayara takılayım dedim. kaç günden beri evde hapis gibiyim.sürekli yatmaktan fenalık geldi. kanama hala devam ediyor. bakalım sonumuz ne olacak. yarın dra gidicem.ilaç içiyorum , hiç faydası yok. sadece biraz azalttı işte.sonuna kadar bööle mi gidecek onu da Allah bilir. :KK43: benim durumumda olan birilerini duydunuz mu acaba? bazıları 9 ay kanama yaşayabiliyormuş diye duyuyordum, benim başıma geldi. inşallah bebeğim sağ selamet doğar..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız? dün gece ben gittikten sonra iyi kaynatmışsınız
sanırım benim bebeğimde solda duruyor kızlar
sol tarafa yatamıyorum en ufak bir zorlamada sol tarafım ağrıyor
bakalım teoriniz tutacak mı?
salı günü cinsiyeti öğrenirsem yazarım

bu arada darkcım daha öncede izlemiştim bu videoyu
ne kadar tatlı aman bizim bebişleri de böyle alıştırmayalım sakın sonra işimiz çok zor
ayyyyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuu

güldüm baya..

bende biraz bilgisayara takılayım dedim. kaç günden beri evde hapis gibiyim.sürekli yatmaktan fenalık geldi. kanama hala devam ediyor. bakalım sonumuz ne olacak. yarın dra gidicem.ilaç içiyorum , hiç faydası yok. sadece biraz azalttı işte.sonuna kadar bööle mi gidecek onu da Allah bilir. :KK43: benim durumumda olan birilerini duydunuz mu acaba? bazıları 9 ay kanama yaşayabiliyormuş diye duyuyordum, benim başıma geldi. inşallah bebeğim sağ selamet doğar..

canım geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girecek merak etme
sıkılsanda yataktan kalkma sakın bebeğini düşün
bende 9 ay boyunca yatanları duyuyorum
ama sonunda sağlıklı bir şekilde dünyaya getiriyorlar bebeklerini
okuldan bir arkadaşım sadece tuvalete gitmek için kalkıyormuş yerinden
inşallah senin kanaman kısa sürede geçer
dualarımız seninle

güldüm baya..

Geçmiş olsun canım ya,aman çok dikkat et.Bizim müdürün eşide sürekli kanaması oluyor diye bi ara hastanede bile yattı.Onunda 5. ayda felan hala oluyordu.Çok şükür dünya tatlısı bir oğulları oldu.Sen de içini ferah tut.İnşallah hayırlısıyla geçecek rahat edeceğin günler gelecek.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız? dün gece ben gittikten sonra iyi kaynatmışsınız
sanırım benim bebeğimde solda duruyor kızlar
sol tarafa yatamıyorum en ufak bir zorlamada sol tarafım ağrıyor
bakalım teoriniz tutacak mı?
salı günü cinsiyeti öğrenirsem yazarım

bu arada darkcım daha öncede izlemiştim bu videoyu
ne kadar tatlı aman bizim bebişleri de böyle alıştırmayalım sakın sonra işimiz çok zor
ayyyyyyyyyyy yerim ben onuuuuuuu
Fetercim bende sslı günü gitcektim ama eşimin yılsonu geceleri var.Çarşamba günü de derstan sonra toplantı var.Bizim iş yaş gibi sanırım benim muayene perşembeye kaldı.İnsan özlüyor hemen miniğini.
İnşallah öğrenirsin cinsiyetini canım.

herkese hayırlı pazarlar kızlar nasıl geçiyor bakalım tatil gününüz ben biraz iş yaptım
ortalık baya karışmış pazartesi de eşim ufak bir göz ameliyatı geçirecek onunla ilgi-
leniyorum erkeklerin nazıda hiç bitmiyor şimdiden hasta psikolojisine girdi bişey de
diyemiyorum kociş beni bu zamana kadar iyi çekmiş walla:))
akşam birden netten düştüm ve birdaha giremedim neler neler konuşmuşsunuz
sizlere iyigeceler bile diyemeden düştüm yoğunluk bazen çok kötü oluyor
tam sohbet ortamı varken düşüveriyoruz neyse kusuruma bakmayın artık

kızlar selam 1 haftadır yoktum gene hastalıklar beni buldu nazar mı değiyo nedir?pazar havuza gitçektim ya ben gittik çok da eğlendik ama gece sen ben bir istifraya başladım sabaha kadar durmadan ishal istifra .sabah kalktım kolum kalkmıyo halim yok ruh gibiyim doktoru aradık hemen hastaneye geliyosun dedi.yatırdı beni hastaneye 3 koca şişe serum yedim öğlen 3 e kadar yattım hastanede.bundan sonra dışardan su bile içmek yasak dedi doktorum.annemdeydim 1 hafta giremedim nete.yeni bir haber varmı geri dönüp okuyamıycam çok uzun üşeniyorum yaa

atatanem çok geçmiş olsun bencede deniz havuzdan daha iyi bizde havalar birraz daha ısınsın çınarcığa gitmeyi düşünüyoruz hem denizi çok güzel hemde sahili harika tertemizyakın olanlar orayı tercih edebilirler . biz zaten sürekli hazır su içiyoruz bende yanımda taşıyorum suyumu gündüz özellikle dışarı çıkarsam dilim damağım kuruyor
o yüzden çantamızda bulundurmak en iyisi

güldüm baya..

yonca cım canım çok geçmiş olsun kanaman çok yoğun mu geliyor kasıklarında ağrı var mı dr bebekde bişey olmadığını söylemişti sanırım negatif düşünme sakın iyi düşünki iyi olsun inşallah bir an önce kesilir . bebeğin gelişimi nasılmış dr una onuda sor yatmaya devam et bir müddet daha bende duydum 9 ay boyunca adet kanaması gibi olanlar varmış
benim kuoförümde aynı durumdaymış amileliklerinin ikisindede adet olurmuş hiç anlamazmış hamile olduğunu sağlıklı iki tane çocuğu var oğlu vatan görevini yapıyor canım kızıda nişanlı hiç üzülme rabbim meleğini size bağışlasın

darc gerçekten çok güzelmiş orda bi kaç komik video daha var onlarıda izleyin çokk güleceksiniz

Selam kızlaaar,

Atatanem çok merak ettik seni, acaba kötü bir şey mi oldu diye. Canım çok geçmiş olsun. Allah daha beter hastalıktan saklasın. Neyseki şimdi evine dönmüş, ayağa kalkmışsın.

Darısı da Yonca'nın başına. Yonca üzülme ve sakın kötü bir şey düşünme. Bak benim ilk aklıma gelen Aşkın Nur Yengi. Onun hamileliği de çok zor geçti. Gazeteci olduğum için yakından biliyorum. Bir de onu uyurken falan bağlarlardı ki sağa sola dönmesin diye. O kadar zordu hamileliği ama bak şimdi dünya tatlısı bir bebeği var. Sen de kucağına alacaksın sağlıklı bir şekilde bebeğini. Sen yeterki üzülme annesi.

Fetercim bende sslı günü gitcektim ama eşimin yılsonu geceleri var.Çarşamba günü de derstan sonra toplantı var.Bizim iş yaş gibi sanırım benim muayene perşembeye kaldı.İnsan özlüyor hemen miniğini.
İnşallah öğrenirsin cinsiyetini canım.
[/QUOTE]

evet çzledim hemde nasıl?
neredeyse 4 haftadır görmüyorum ben minik kuzumu
az kaldı ama zaman geçmek bilmiyor bakalım sabırla bekliyorum

Fater ve derya kızlar evet dün gece muhabbeti kaçırdınız :) Sanki gece arkadaşlarımla buluşmuş gibi oldum kızlar. Çok alıştım yaa size.

Bu arada Dark tüm gece boyunca uyandım. Yastığı oraya buraya şuraya koyacağım diye ne ben uyudum ne kocişi uyuttum. En sonunda zaten sabaha karşı kociş yastığını aldı ve 'Sen rahat rahat yat istersen sıkışma deyip içeri gitti. Sonra ben uyuyabilir miyim :) Üç yastık bir yorgan bir ben bir de bebek gül gibi yattık koca yatakta ama babayı özledik :) Ben bu gece yine kuzeybatı yönüne dönüyorum haberin ola :)

çok teşekkür ederim arkadaşlar..

düşük iğnesi vurulduktan sonra yoğun gelmiyor kanama ama yine de kesintisiz azar azar devam ediyor. perşembe çok berbattı. her şey batmıştı.. öyle çok ağrımıyor karnım kasıklarım. arada bir sancı geliyor gibi oluyor. dr rahim ağzı açılmış tanısını koydu. bebeğin gayet sağlıklı görünüyor, plasentanın yeri de iyi demişti. hamileliğimin ilk başından beri rahimimle ilgili bir problem olduğu kesin. daha büyük bir şehirde yaşasam belki problemin adı konabilirdi. ama ben artık evin merdivenlerinden bile inmeye korkar oldum ki, yola nasıl giderim.

ilk gittiğim de dr hamile olduğuma bile inanmamıştı. 6 haftalıkken. kendisi muayenehanede test yaptıydı. bildiğimiz şu eczane testlerinden. elimde halbuki hastaneden alınma beta hcg testi sonucum var olmasına rağmen..

neyse herşeyin hayırtlısı olsun bakalım.

biz zaten uzun zamandır kardeş kardeş yatıyorduk bir kaç gecedirde ayrı yatıyoruz
eşim çok deli yatıyor bacakları karnıma gelecek diye korkuyor yazık rahay yatıyım diye
yastığını alıp gidiyor daha şimdiden başladık ayrılmaya bakalım son zamanlara doğru neler olacak
tek başıma yatmaya alışık değilim yaa aramız limoni olsa bile şimdiye kadar yataklarımızı ayırmadık
yatınca barışıyorduk çünkü küs ikimizde duramayız zaten gecemiz zehir olacağına beraber yatmayı
kar sayardık şimdi bir tuhaf oluyorum sabah uyanır uyanmaz yanıma gelmiş kocişim
kızlar yatarken bacak aranıza yastık alın çok iyi geliyor ben alıştım şimdi
yastıksız yatamıyorum

Fater ve derya kızlar evet dün gece muhabbeti kaçırdınız :) Sanki gece arkadaşlarımla buluşmuş gibi oldum kızlar. Çok alıştım yaa size.

Bu arada Dark tüm gece boyunca uyandım. Yastığı oraya buraya şuraya koyacağım diye ne ben uyudum ne kocişi uyuttum. En sonunda zaten sabaha karşı kociş yastığını aldı ve 'Sen rahat rahat yat istersen sıkışma deyip içeri gitti. Sonra ben uyuyabilir miyim :) Üç yastık bir yorgan bir ben bir de bebek gül gibi yattık koca yatakta ama babayı özledik :) Ben bu gece yine kuzeybatı yönüne dönüyorum haberin ola :)

War ya elim boş değildi yine bişeyler tıkınıyordum yazını okuyunca ekrana nasıl püskürttüm bilemezsin :))))))))))))))))))))

Zaten ben bu yöntemi tek yatarak uyguluyorum.))) Söylemeyi unutmuşum :)))))
Bende dün kabus görmüşüm eşim uyandırdı yanıma geldi,korkmayayım diye.Allah seni inandırsın bende yatamadım dön dön,bu yöntem tek uygulanınca başarı şansı daha yüksek.Ama sen yine de kocişle yatmaya çalış.ara ara batıya dön :)))

bu sola yatma işi gerçekten çok zor
bende de boyun düzleşmesi olduğu için anca sağ tarafa yatabiliyorum
sol tarafa yatmak için çok çaba harcıyoum ama bu sabah kalktığımda boynum tuulmuştu
yinede bebiş için çalışmaya devam edeceğim
yeter ki o iyi olsun
şuna bakın ya henüz karnımızdayken herşey onlara göre ayarlanıyor
minik kuzular yaşamımıza girince artık kendimizden vaz geçiyoruz
annelik bu olsa gerek

bende gece rahat uyudum sayılır.. sola döndüm çok artık sırt üstü yatyıncada belimin ortasına bişeyler oluyor sağada döndüm ama sabah dönmüşüm gece eşimde bana, istersen sen rahat yat ben içerde yatayım bundan sonra dedi ya.. olurmu dedim şimdilik idare ediyoruz bizde anlayacağınız ama son aylarda yada bilemiyorum bir iki aya kalmadan postalayabilirimde yataktan...:))
yoncacım inşallah herşey düzene girecek canım.. sen bol bol dinlenmye dikkat et yeter...

Kızım desene tek başına diye yazık ben de sıkıştırdım durdum :) Neyse tek başına olunca gerçekten de çok rahat oldu. Hatta uzun süredir bu kadar rahat yatmamıştım :)))

Bu arada ben de tıkınıyorum şimdi bilgisayar başında hepemiz mi aynıyız ya :)) ne güzel dünya üzerinde sürekli tıkınan bi ben varım sanıyodum :)

hahahaha artık yataklar bize kaldı kocişler de koltuk üstünde yatsınlar bakalım
baba olmak kolay değil dimi

nazlımelek canım zaten bel ağrısı oluyor onun için sırt üstü yatamıyoruz
ama yatmamamızda gerekiyormuş rahim kasılamları olup erken doğuma
sebebiyet veriyormuş

deryacım zaten ben belimden ameliyat olduğum için dahada dikkatli olmam lazım ama bazen yatakta bunalıyorum sıcaktan bir nefes alayım diye sırt üstü biraz yatıyorum ama bende alışmam lazım duruma..
valla bugün benimkileri sesi çıkmadı karnım guruldamaya başlardı siz deyince aç olduğum aklıma geldi bende bişeyler atıştırayım bugün sabhta pek yememiştim çocuklar aç kalmasınlar..:))

Ya koca yatak kalmadı ki bana.Walla biz kışın yatak odasına gitmeye hep üşendik ev sobalı olunca.Biz amerikan tarzı takılıyoruz onların hem salon hem mutfak.Bizimde hem oturma hem yatma odası şeklinde.Bizde alışkanlık oldu yatak odasında yatmayı sevmiyoruz biz.Diğer tv de bozuldu.Öyle olunca hiç gidilmiyor.Ben tv olmadan uyuyamam.Mecbur böyle takılıyoruz.Gece eşim istersen yatak odasına geçelim dedi bana.Yok dedim burası iyi diye:))

Ya yalnız yatmak çok rahat.ben çok deli yatıyorum.Ama zaman zaman sarılarak yatmayı da özlüyor insan.Bi de biz aganigi olmasın diye de ayrın yattık hep.Yavaş yavaş adam mırıldanıyor,artık yanına yatcam.Kızımla uyumak istiyorum diyor :))
Kız bahane tabi :pp

Nazlıcım senin belinden rahatsızlığın olduğu için ayrıca dikkat etmen gerekiyor. Bizim iş yerinde ikizlere hamile bir arkadaşım var, iki erkek bekliyor. Altıncı ayında göbüşü tek çocuk gibi ama çok tatlı. Anneyi hiç zorlamıyorlar. İnşallah seninki de öyle olur.

Dark, hani albeni reklamları vardı ya bi ara. Sıradan bi bahaneyle geliyorlardı. İşte erkekler de o misal. Kızımla yatmak istiyorum, şurda uyuyalım sonra ben içeri giderim, biraz dinlenelim, gibi çeşitli bahaneler bulabilirler :) Bu arada ben gerçekten ayrı yatmayı hiç sevmiyorum. Evet güzel ama bu aralar gecede 3-4 kez uyanıyorum. her gözümü açtığımda da onu görmek istiyorum yoksa da korkuyorum.

Dün çok komikti. Bir belgesel izliyoruz da. Dişi antiloplar, erkek antilopların eşliğinde su içmeye gidiyorlar. Ben dedim ki eşime 'Gördün mü doğadaki hayvanların arasında bile erkek yol gösterici ve eşlik edici bir misyonda'. Eşim ne dese beğenirsiniz, 'Evet ama bu özel bir durum. Şu anda çiftleşme öncesindeler. Erkek sadece çiftleşme öncesinde dişiyle dolaşıyor' Çok güldüm ama bu da gerçeği yansıtıyor :KK43:)

X