2008 Kasım Anneleri

bende bir düğünde görmüştüm 8 yada 9 aylık hamileydi o zaman nurcanımda pek bi tutmuş her düğünde çalıyordu kadın o haliyle horıon tepti iyimi herkes onu konuştu kınagecesinde...:))
gerçekten yapı meselesi bende kaçıncı olursa olsun oynayamam valla düğünde yazık bebişde çalkalanıp durur garibim, elide mahkum...

kızlar selam napıyonuz öldüm gülmekten walla ne rüyalar görüyosunuz.ben ruh halim bozuk diye herhalde rüyamda devamlı kavga ediyorum herhalde bu şekilde rahatlıyorum.nezamandır muhabbet edemedik çok özledim sizleri benim karnım artık çıktı sabahları içine kaçıyodu bebiş artık saklamıyo kendini belli oluyo göbiş:)))ya benim randevuım taaa 5 temmuzda nasıl geçicek zaman doktor haziranı atladı temmuza verdi randevu bebiş çok iyiydi ondan herhalde.

canım valla göbüşler çıkmaya başladı artık benimde iyice belli oluyor... ee 4 aylık olduk yani 15 aydan itibaren 4.aya girmiş oluyoruz...

ata_tanem anlıyorum canım seni ama önemli olan bebellerimizin sağlığı..
geç olsun güç olmasın:1rolleyes:
zaman öle çabuk geçiyoki..
bak bebeklerimiz 4 aylık oldular..sanki daha dün test yaptırdık..

Atatanem biz de seni özledik canım :)aman sen iyi ol da biz seni sen de bebeğini özle :) 5 temmuz dediğin nedir ki. Göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Merak etme, randevu gününü falan düşünmemeye çalış.

Kızlar benim de bu yaz en yakın iki arkadaşımın düğünü var. Bula bula hamileliğimi mi buldunuz diyorum onlara? Şimdi ikisinin düğününde de giyebileceğim bir kıyafet bakıyorum yavaş yavaş. Acaba Angeline Jolie'nin hamileyken giydiği yeşil elbiseden mi yaptırsam :)))

Bu arada Çarşamba günü sabah 9'a özel bir hastaneden randevu aldım. Hem cinsiyet için hem de babamız bizi görsün diye. Umarım ultrason bebeğimi çok etkilemez çünkü 20 gün sonra da rutin muayenemiz var. Ama dayanamadım işte :) Üstelik eminim 20 gün sonra gittiğimde bile rica minnet de olsa bana cinsiyetini söylemeyeceklerdi...

merhaba kızlar özellikle ilk bebeklerine sahip olacak adaylara sesleniyorum çok büyük fedakarlıklar bekliyor hazır olun. Neden mi böyle diyorum? Çünkü bu akşam bir yakınımızın nişanı var ve kızımın kuzenleri tuvalet getirmişler bu arada biliyorsunuz kızım 5.5 yaşında daha kuzenlerde aynı. Kızımın geçen yaz aldığım tuvaletinin teli koptuğu için eteği artık kabarmıyor ve böylelikle o elbisemiz bir giyimlik olmuştu. Bugünde telefonda onunla konuştum kızım akşam ne giyeceksin diye belki evdeki elbiselerinden birini söyler falan diye ağzını arıyorum. Oda bana yavrum anne gelinlik giymek istiyorum diyor halamın düğünündeki gibi diyor kızım o biliyorsun yırtılmıştı diyorum anne o zaman (yünden örülmüş bir yelek etek var boncuklu kafes kafes) halamın ördüğü gelinliği giyim diyor içime öyle dert oldu ki birden hemen eşimin yanına gittim gidip kızıma bir elbise alsam falan diye tabi o aman ne gerek var şimdi uğraşacaksın diyor aman birşey değil zaten ucuz şeyler eminönünden iki dakika alır gelirim diyorum tabi daha da inanılmaz geliyor ona ya işin mi yok başka diye ama "dedim akşam o üzülecek o üzülünce ben üzülücem ben üzülünce bebişko içeride üzülecek diye" o zaten işlerine dalmış durumdaydı neyse sen bak işlerine falan diyerekten çekildim yanından.

hemen yemekhaneye gidip birazcık yemeğimi yiyip yollara düştüm ben beyoğlundayım ablam eminönünde çalışıyor onu aradım ve buluştuk kızıma elbisesini aldım telefon açtım renk sormak için çıldırdı sevinçten anne gelinlik mi aldın diye bir bağırması var dükkanın sahibi gülmekten alamadı kendini bas bas bağırıyor ses dışarı çıkıyor yani düşünün.

niye mi yazdım bu kadarını karnımda bebeğimle aslında iki adım atınca yorulan ben kızım için yarım saatte eminönüne gittim elbisesini aldım ve geldim yorulmadım mı? elbette yoruldum ama inanın deyiyor insan evladı için herşeye katlanıyor yeterki onlar hep mutlu olsun onlar hep gülsün gülen gözleri hiç bir zaman solmasın ve allaha şükranlarımızı hiç eksik etmemeliyiz ki bizlere belli imkanlar sundu ve yavrularımızı sevindirme imkanı nasip etti allahım hepimize yavrularımızı mutlu etmeyi nasip etsin inşallah

julicim boşver angelina jolie yi, modası geçti o yeşil elbisenin.. (sanırım onu giydikten bir hafta sonrada doğum yapmıştı)..sen daha iyisini bulursun canım.. :)))
hadi bakalım randevuyu almışın hayırlısı olsun bu sefer öğrenirsin minişinin cinsiyetini ama okurken ne geçti içimden biliyormusun şimdi 20 gün sonra gittiğinde bunlarda sana inat yapar gibi birde cinsiyetini söylerlermiş... olurmu olur bu doktorlarada bazen akıl sır ermiyor çoğunun sağı solu belli olmuyor çünki ... :))

Beklemek canım benim, ne güzel sevindirmişsin kızını. Şimdi üç kişi birden mutlu. Sen, kızın bir de meleğin :) Bir de buraya yazdın bizi de mutlu ettin bak. Akşama bol bol eğlenin. Gerçi en büyük eğlencen kızına bakıp onun mutluluğunu görmek olur heralde...

Hııııh. Angeline Jolie halt etsin. O Jolie'yse ben de Julianne'im :))) (acaba ne giysem???:) Evet canım giydikten bir hafta sonra da doğum yapmıştı :)) Vallahi dediğin gibi olur mu olur. 20 gün sonra cinsiyetini de söylüyorlarmış ama ondan da önemlisi bu çarşamba babası ilk kez bebişini görecek. Bu sanırım benim için cinsiyetin de önünde bir şey. Belki bundan sonra üniversite hastanesinde yine göremeyecek. O yüzden baba-kuzu onları başbaşa bırakıcam çarşambaya :) Heyecan bastı yine eller titriyor :)

beklemek canım ya valla okurken çok duygulandım..yerim ben onu nasıl sevinmişitr kimbilir... annesi sanada kocaman bir çiçekkk a.s.
vay bazen bende bu duyguları yaşayacakmıyım derdim önceden şimdi iki bebişim için daha kucağıma almadım ama dünyaları verrim valla..:1rolleyes:

evet canım ya inanılmaz bir duygu bu o sevindimi sende o kadar çok seviniyorsun ki gözün hiç birşey görmüyor hayat sanki onların etrafında dönüyor. kızımla bizim aramız zaten allahım hiçbir zaman bozmasın çok iyi bana çok düşkün bensiz hiç bir yerde durmaz aslında iyi değil biliyorum hayatta her türlü zorluk var ve bizler bunlarla boğuşmak zorunda kalabiliriz bir gün ama insanın elinden başka birşey de gelmiyor. Bazen düşünürüm ileride büyüdüğü zaman aramızda aksilikler çıkarsa ve o bana kötü sözler söylerse veya ters birşeyler yaşadığını görürsem ve bana onu düzeltmem için imkan vermezse çok üzülürüm hani büyüklerimiz derlerya hayırlı evlat umarım hepimizin evlatları hayırlı olur çünkü onlara o kadar çok bağlanıyoruz ki yarın öbür gün bizleri üzerlerle eminim yıkıntısı çok büyük olur allahım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

julicim babasıda onun göreceği için değer o zaman ... ya babalar nasıl seviniyorlar görünce daha bir inanıyorlar.. benim eşim bir hafta ağzından düşürmedi vay şöyle kıpraştılar böyle oynadılar diye...:))

teşekkür ederim canım benden sana garanti kesinlikle verirsin onlar için dünyaları ben bazen düşünürüm çocuğum olmadan önce ben ne yapıyormuşum diye bu inanılmaz bir duygu ya kayıtsız şartsız seviyorsun koruyorsun geçenlerde parktayız kızım şu her parkta olan spor aletleri varya onlara binmek istedi iyi dedim bu gitti tuttu tam binecek biraz daha büyük bir kız geldi ama en fazla 1-2 yaş büyük korkmasını gerektirecek bir durum yok yani hemen bıraktı geliyordu bir kızarsın çabuk çıkıyorsun o alete dedim bu şaşırdı çıktı diğer kız hemen bıraktı bana bakıyor bir daha asla böyle davranmayacaksın dedim sıra seninse sırana sahip çıkacaksın hakkını arayacaksın senin değilse de kesinlikle bekleyeceksin dedim diğer kız şokta bana bakıyor demiştir içinden ne cadı annesi var diye ama ne yapayım onun asla pasif olmasını istemiyorum haklarını arayabilen güçlü bir karakteri olsun diye uğraşıp duruyorum. Sizlerede örnek vereyim mesela şu oyun parklarında trenler falan vardır ya onların muhakkak birinci vagonuna oturturum bir tur daha beklerim ama birinciye bindiririm liderlik ruhu gelişsin falan diye babam bana çok gülüyor bu davranışlarım karşısında ama ne yapayım böyle böyle aşılanacak dimi ama?:)))

Ayy kızlar gündüz gündüz sulandırdınız gözlerimi. Beklemek canım sen çok duygusallaşmışsın bugünlerde :) Bizi de duygulandırdıııııın :)

Bu arada ilyeride o seni üzse bile senin bunu içine dert edineceğini sanmıyorum. En azından bluğ çağındaki asilikleri nedeniyle. Çünkü kendimizden bilmemiz gerekir. Düşünüyorum da ben de annemi ne kadar üzmüştüm o zamanlarda ama annem hep bana kollarını açıp bana hiç kırılmadığını söylemişti. Bir de hep affedici oluyorlar ya ne güzel oluyor :)) Yani biz de anneyiz ya gerçi unutuyorum çoğu zaman

doğru söylüyorsun canım anneler muhakkak affeder ama nebileyim işte umarım yinede rahat bir bluğ çağı atlatırlar mesela bana annem hep derki sen beni hiç üzmedin ben seni kendime çok yakın hissediyorum falan beni öyle mutlu ediyor ki bu sözleri annemin

julianne bu arada sen babanıza babalar günü hediye vermiş oluyorsun bir kaç gün önceden olmuş olsa bile bundan daha iyi bir hediye olamazdı herhalde umarım bebişko hem cinsiyetini gösterir hemde bütün marifetlerini gösterir oynayıp zıplayıp:))

evet kızlar anca bu duyguyu yaşayaınca annemizin kıymetini biliyoruz gerçi ben annemden uzak memlekete gelince anlamıştım zaten..:çok üzgünüm:
bu arada kızlar biraz önce bilgisayardan kokular geliyor kafama vurdu yaa daha fazla duramadım gittim uzandım biraz.. daha bir sene olmadı değiştirdik ama dvd room'unu değiştirmek için kasanın kapağını açmıştı eşim öyle kalmış ondan geliyor sanırım.. sarhoş gibi oldum valla..kafamçokkarıştı

aman canım fazla durma o zaman başında tansiyonun falan düşer neme lazım yada pencereni açta içeriye hava gelsin nasılsa havalar iyi artık

selam kızlar nasılsınız?
benim canım sıkıldı biraz
yarın için dr.dan randevu alırım diye düşünüp yarını iple çekiyordum
bugün aradım sekreteri dr.un 1 hafta izinli olduğunu söyledi
çok şaşırdım ve üzüldüm
çünkü hem cinsiyetini çok merak ediyordum hemde 3.lü test için endişe ediyorum
gerçi dr.um 3.lü testin 16-20. haftalarda yapıldığını söyledi ama ne bileyim işte
zaten bu günü zor beklemiştim
şimdi diyorum ben özel bir hastaneden randevu alıp ultrasona girsem
10 gün sonra tekrar dr. kontrolüm var bebiş için tehlikeli olur mu kızlar?
iki sefer üstüste ultrasona girmiş olcam çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…