- 1 Kasım 2007
- 4.809
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #2.701
kızlar selam napıyonuz öldüm gülmekten walla ne rüyalar görüyosunuz.ben ruh halim bozuk diye herhalde rüyamda devamlı kavga ediyorum herhalde bu şekilde rahatlıyorum.nezamandır muhabbet edemedik çok özledim sizleri benim karnım artık çıktı sabahları içine kaçıyodu bebiş artık saklamıyo kendini belli oluyo göbiş:)))ya benim randevuım taaa 5 temmuzda nasıl geçicek zaman doktor haziranı atladı temmuza verdi randevu bebiş çok iyiydi ondan herhalde.
Beklemek canım benim, ne güzel sevindirmişsin kızını. Şimdi üç kişi birden mutlu. Sen, kızın bir de meleğin :) Bir de buraya yazdın bizi de mutlu ettin bak. Akşama bol bol eğlenin. Gerçi en büyük eğlencen kızına bakıp onun mutluluğunu görmek olur heralde...
beklemek canım ya valla okurken çok duygulandım..yerim ben onu nasıl sevinmişitr kimbilir... annesi sanada kocaman bir çiçekkk a.s.
vay bazen bende bu duyguları yaşayacakmıyım derdim önceden şimdi iki bebişim için daha kucağıma almadım ama dünyaları verrim valla..:1rolleyes:
Ayy kızlar gündüz gündüz sulandırdınız gözlerimi. Beklemek canım sen çok duygusallaşmışsın bugünlerde :) Bizi de duygulandırdıııııın :)
Bu arada ilyeride o seni üzse bile senin bunu içine dert edineceğini sanmıyorum. En azından bluğ çağındaki asilikleri nedeniyle. Çünkü kendimizden bilmemiz gerekir. Düşünüyorum da ben de annemi ne kadar üzmüştüm o zamanlarda ama annem hep bana kollarını açıp bana hiç kırılmadığını söylemişti. Bir de hep affedici oluyorlar ya ne güzel oluyor :)) Yani biz de anneyiz ya gerçi unutuyorum çoğu zaman
evet kızlar anca bu duyguyu yaşayaınca annemizin kıymetini biliyoruz gerçi ben annemden uzak memlekete gelince anlamıştım zaten..:çok üzgünüm:
bu arada kızlar biraz önce bilgisayardan kokular geliyor kafama vurdu yaa daha fazla duramadım gittim uzandım biraz.. daha bir sene olmadı değiştirdik ama dvd room'unu değiştirmek için kasanın kapağını açmıştı eşim öyle kalmış ondan geliyor sanırım.. sarhoş gibi oldum valla..kafamçokkarıştı