2008 Kasım Anneleri

nayse kafanzı şişirdim kendi sıkıntımla sağolun tavsiyeleriniz için

aslında normali hepsinden iyide olmayıncada olmuyo işte arkadaşlarımın çoğu sezeryanla doğum yaptılar hepside memnun ama en ufak bir üşütmede dikiş yerlerinin battığını sızlama yaptığını söylüyorlar epudurel sezeryan olan arkadımda hala bel ağrısı çekiyor 4 sene olmasına rağmen
bende sezeryan olacak bari epudurel olsunda doğum anını izleyim bebeğimi ilk gören ben olyum diyorum ama sonraki bel ağrısından çok korkuyorm

evet canım doğumu nasıl yapacağımıza karar vermek çok zor
en iyisi normal ama bende ondan korkuyorum
diğerleri de şans işi hepsinde risk var
Rabbim rahat bir hamilelik kolay bir doğum ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin hepimize

bu arada iki gündür çok yoğunum kızlar
dün yemekli misafirim vardı canım çıktı valla
kociş de geç geldiği için yardım edemedi
çok ayakta kaldığım için gece bacağıma kramp girdi ve topuklarım çok ağrıdı
bugün de kayınvalidem ve eltimler geliyor
elimi bir şeye sürmüyorum valla
ne yapayım biraz dinleneyim demi ama güya tatil
yarın iş var yine Allah'tan az kaldı
şu okullar kapansın bolbol dinlanicem
gerçi kardeşimin düğünü var yine şöyle güzel bir temizlik gerekir
memleketten gelen giden çok olur şimdi

fater cim ben heralde çok istediğim için
hiç korkmuyorum normal doğumdan ama
herşeyin ayırlısı tabii sağlıklı bir gebelik geçirelim de
daha uzun uzun düşünüruz anca yarı ettik sayılır

kızlar ben çıkıyorum malum hazırlanmam lazım
çok güzel ve şık olmalıyım hepinizi öpüyorum canlarım
bebişlere iyi bakın nazlı cım sen iki defa iyi bak :))

Fatercim bende yorulunca topuklarım saatlerce sızlıyor.Kendini çok yorma sen yine de.

Neyseki okullar kapıyor bu hafta.Çok yoruldum bu sene.
Seminer zamanı yavaş yavaş yaparız artık ev işlerini.

ftercim neyse misafirlerini göndermişin.. ama yinede dikkat et kendine fazla aykta kalma..
gelen giden olacak diyede dip köşe bucak yorma kendini normal temizliğni yap sonuçta hamilesin gelenlerde bunun farkında olacaklar yani..
ben iş yapmadığım halde dün akşam yürüyüşe çıktık eşimle eve geldim oturup kalkarken belimi zor doğrultuyordum.. aman dikkat edin kendinize..
kızlar sakuradan hala ses çıkmadı Allah göstermesin bebişleremi bişey oldu diye çok endişeleniyorum... iki kelimede olsa yazardı her durumda..

kendine dikkat et fater yavaş yavaş yaparsın herşeyi
çok yorma kendini herşey olacağına varır iyiki kardeşimin
düğünü bu yıl olmadı yoksa çok zor olurdu annem bensiz bişi
yapamazdı gelinimiz memlekette olduğu için eşya almaya ev
yerleştirmeye göndermezlerdi ki öle oldu geçen yılda ben çok yorulmuştum
düğün sonrası günlerce hastalanıp yatmıştım aman sen dikkat et kendini çok fazla yorma

Nazlıcığım bende artık Sakurayla ilgili olumlu düşünmek için kendimi zorluyorum.
İnşallah bebekleri de kendi de iyidir.Belkide eşinin yanına gitmeye karar vermşiştir son anda.Ve çok meşgul olduğundan yazamıyordur.En iyisi böyle düşünmek.

Gözüşürüzkızlarrrrr

teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun yorulmamak lazım
bugün de gelecek misafir ama kociş sağolsun sakın bir şeye dokunma dedi
o yapacakmış gelince
ona da kıyamam ben ya pazar pazar bile çalışıyo yine de sağolsun

bu arada bende şakurayı çok merak ettim
inşallah iyi haberlerle gelir de içimiz rahat eder

Nazlıcığım bende artık Sakurayla ilgili olumlu düşünmek için kendimi zorluyorum.
İnşallah bebekleri de kendi de iyidir.Belkide eşinin yanına gitmeye karar vermşiştir son anda.Ve çok meşgul olduğundan yazamıyordur.En iyisi böyle düşünmek.

Gözüşürüzkızlarrrrr

görüşürüz darkinlife..................

Aman kızlar ev işlerine dikkat. İlk zamanlardaki kanamaların birçoğunun ev işlerinden olduğunu unutmayın, dikkat edin. Sakura en kısa zamanda bize haber verecek. Dark dediğin gibi belki eşinin yanına gitmiştir. Bu arada görüşürüz canım, hadi dinlen sen. Ben de bugün işteyim, çalışıyorum. Ev gözümde tütüyor :) Benim yerime de dinlenin.

kasım anneleri
20 haziranda Aydına gitmemiz gerekiyor.Ankara-Aydın arasıda baya uzak.Enaz 10 saat sürüyor.Kendi arabamızla gideceğiz.Henüz doktora danışmadım fakat aranızda uzun yolculuğa çıkan yada çıkacak olan varmı.Nasip olursa 20 haziranda bebegim 19+3 haftalık olacak.

Canım ben daha dün otobüsle dalaman-istanbul arası yolculuk ettim. Otobüsün son derece rahatsız olmasına ve yolculuğun da 14 saat sürmesine rağmen Allah'a şükür bir şikayetim olmadı. Bir tek insanın çok tuvaleti geliyor, o biraz sorun oluyor. Onu da yolculuk sırasında sıvı alımını kısıtlayarak çözebilirsin. Bu arada belin ve popon için yastık almayı unutma. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama ben sürekli aynı poziyonda oturunca kuyruk sokumum ağrıyor...

kızlar selam 1 haftadır yoktum gene hastalıklar beni buldu nazar mı değiyo nedir?pazar havuza gitçektim ya ben gittik çok da eğlendik ama gece sen ben bir istifraya başladım sabaha kadar durmadan ishal istifra .sabah kalktım kolum kalkmıyo halim yok ruh gibiyim doktoru aradık hemen hastaneye geliyosun dedi.yatırdı beni hastaneye 3 koca şişe serum yedim öğlen 3 e kadar yattım hastanede.bundan sonra dışardan su bile içmek yasak dedi doktorum.annemdeydim 1 hafta giremedim nete.yeni bir haber varmı geri dönüp okuyamıycam çok uzun üşeniyorum yaa

çok geçmiş olsun canım.dikkat edelim hepimiz..

günaydın hamişleeeeer!!
iyi haftalar..
nasılsınız??
varya saat tam 9 dan beri yazdıklarınızı okuyorum; anca bitti..
kaçırmakta istemiyom hiçbirini..
aman aman..
c.tesi öğleden sonra önce doktora sonrada Gebze ye ablama gittik eşimle..
pazar izmitte teyzemin kızının düğünü vardı.dün gece eve geldik 11 de..
ve 1,5 gün nete giremedim neçok kaynatmışınız öleee:bbo:

önce doktorumdan ve bebişimden havadisler:
sölediğniz gibi saat 1,5 da çikolata yedim.yarım paket ve hamile kaldığımdan beri pek yemiyodum..
sırf bebişimin cinsiyetini öğreneyim çok oynasın diyefisfisfis
2 de doktorda randevum vardı..
biz tam gittik.doktorun acil bi sezeryana girmesi gerekiyomuş 1,5 saat bekledik..
eee yavrum dönmüş dönmüş yorulmuş galiba..:eek:
rahim ters armut gibiya..
dar olaan aşağı kısma bacaklarını bağdaş yapıp oturmuş..arkası dönük kafasını yaslamış öööle duruyo..
göstermedi bişi:smiley-cool:allahtan en sevindiğim sağlık durumu çok iyi..
2 li test iyi çıktı diye 3 lü ye gerek yok dedi..
19 unda kontrole çağırdı ozaman görürüz inş. dedi..
ay sonundada detaylı ultrasona giricem..
yazdıklarınızı okudumda..benim bebiş sanırım sağda..doktorumda hep sağdan ultrasona bakıyo zaten..
daha ilk hamile kadığım zamanlardan beri sola yatmanın en doğru yatış pozisyonu olduğunu okuduğum için hep sola yatıyorum ve sağa yatamıyorum zate..
daha rahat ediyorum.
bu arada ben kocişi yataktan atmadım ama yer değiştirdik ben sola yatmaya başlayınca..a.s
dün teyzemler dedilerki:
gece sağa sola dönmek istersen önce yatakta otur sonra dön dediler..
birden sağdan sola dönmek iyi değilmiş ve kordon bebeğe dolanabiliyomuş..
nekadar doğru bilmiyorum ama ben zaten gece ani dönüşler yapmaya kalktığımda karnımda hafif ağrı oluyo ve yavaş haraket etmenin doğru olacağını düşünürsek biraz mantıklı geldi..nede olsa onlar daha tecrübeli..

şimdilik bukadar..ee ben sabahtan beri okuyom.şimdi bana sıra geldi bu kadar uzun yazıyı şimdi siz okuyun bakalımtatlicadiarzu
oh be..
bittiyerimseniben
hepinizi kocaman öpüyorum.gerçekten hamile kadığımdan beri en yakın dostlarım sizsiniz ve paylaşımlarınız için teşekkürlera.s.

günaydın kızlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum..
azocum bebişin göstermemiş kendini ama herşeyin çok iyi olduğunu öğrenmişin ne güzel...sevindim canım..bu arada düğünlere gitmişin gelmişin değişiklik olmuştur ama yorulmuşundurda aynı zamanda...

elmalı turta sende uzun yolculuk yapmışın canım bir sorun olmadan atlatmana sevindim..

kızlar bende sola yatacağım diye şartlandırıyorum kendimi şimdi hep sola yattım ama bir süre sonra o tarafım ağrıdı sırt üstü döndüm sonra sağa döndüm ama benimde dönüşlerde hafif ağrı oldu demek çok dikkat etmek gerekiyor, eski çamaşır makinaları gibi bebişleri çalkaladım durdum yani...:dance:

birde akşam eşimle göbüşümden konuşmuştuk, bana hiç bir yerin değişmedi sadece göbüşün öne doğru çıktı dedi.. hani kız bekleyenlerin kalçaları genişlermiş ya benimkilerde değişiklik olmamış..:)))CADIARZU
ben heralde bundan etkilendim gece rüyamda kayınvalidemlerin evindeyiz eşim görümcem ve kaynım içeri odadalar ben yanlarına gidiyorum eşim kanepeye uzanmış göbüşü kocaman oh canım benim güzel bebişlerim diye eşimin göbüşünü sevdim,sırnaşık şey meğer ben kısa süreliğine eşime devretmişim bebişleri onun karnındalarmış..:roflol::roflol:sabah eşime anlattım akşam konuştuk ya ne çabuk bana postaladın bebişleri gece üstün açık kalmış senin dedi...sırnaşık şey

Son düzenleme:
ay çok hoşsun nazlımelek:roflol:
kafayı bebişlerimizle bozduk herhalde..bende gece gündüz böle şeylerle uğraşıyom..
etrafımdaki herkes bıktı beni dinlemekten..bi siz anlıyosunuz:eek:

Azo canım benimmmm, içim gitti bebeğinin şeklini sen anlatınca. Yazık yaa, kıyamam. Gerçekten dönmekten yorulmuştur annesi. Biz yoruldukça onlar da yoruluyor değil mi? Cinsiyete bakamamışsınız ama zaten doktor büyük ihtimalle erkek demişti değil mi? Yine de insan kesin bir şey bilmek ister heralde. Düğünlerde oynattın mı bebişi de :)) Ona da göbek attırsaydın annesi :))

Ay Nazlı ne çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün. Bugün gazetede hamile adam var ya. Onun gibi yaptın adamı. Aslında hiç de fena olmazdı arada devralsalardı bebekleri de :)) Gerçi erkekler daha nazlı olurdu bizden ona eminim :))

yok juliannecim oynamadım..
ben zaten oynamayı pek sevmem bide hamile olunca korktum bebişime bişi olmasın diye..
gelin olan teyzemin kızının bide büyüğü var.oda 9 haftalık hamile..ay bi oynadı bi göbekler attı sorma..ben hop oturup hop kalktım onu öle görünce..
küçük teyzemde diyoki o tecrübeli bi kızı bi oğlu var zaten bu üçüncü..
daha rahattır..
ben ilk olduğu için belki böleyim ama..birazda yapı meselesi..
sanırım 10 tanede olsa böle korumaya çalışır pimpiriklenirdimkafamçokkarıştı

julicim sen deyince okudum canım daha öncede tv de göstermişti bu hamile babayı şaşırmıştım ama zaten önceden kadınmış birde havaii güzeli seçilmiş....:))) kesin erkekler daha nazlı olurdu eminim... hasta olduklarında binbir naz yapanlar hamile olsalar yerlerinden kalkmazlardı heralde...

X