günaydın hamişleeeeer!!
iyi haftalar..
nasılsınız??
varya saat tam 9 dan beri yazdıklarınızı okuyorum; anca bitti..
kaçırmakta istemiyom hiçbirini..
aman aman..
c.tesi öğleden sonra önce doktora sonrada Gebze ye ablama gittik eşimle..
pazar izmitte teyzemin kızının düğünü vardı.dün gece eve geldik 11 de..
ve 1,5 gün nete giremedim neçok kaynatmışınız öleee:bbo:
önce doktorumdan ve bebişimden havadisler:
sölediğniz gibi saat 1,5 da çikolata yedim.yarım paket ve hamile kaldığımdan beri pek yemiyodum..
sırf bebişimin cinsiyetini öğreneyim çok oynasın diyefisfisfis
2 de doktorda randevum vardı..
biz tam gittik.doktorun acil bi sezeryana girmesi gerekiyomuş 1,5 saat bekledik..
eee yavrum dönmüş dönmüş yorulmuş galiba..
rahim ters armut gibiya..
dar olaan aşağı kısma bacaklarını bağdaş yapıp oturmuş..arkası dönük kafasını yaslamış öööle duruyo..
göstermedi bişi:smiley-cool:allahtan en sevindiğim sağlık durumu çok iyi..
2 li test iyi çıktı diye 3 lü ye gerek yok dedi..
19 unda kontrole çağırdı ozaman görürüz inş. dedi..
ay sonundada detaylı ultrasona giricem..
yazdıklarınızı okudumda..benim bebiş sanırım sağda..doktorumda hep sağdan ultrasona bakıyo zaten..
daha ilk hamile kadığım zamanlardan beri sola yatmanın en doğru yatış pozisyonu olduğunu okuduğum için hep sola yatıyorum ve sağa yatamıyorum zate..
daha rahat ediyorum.
bu arada ben kocişi yataktan atmadım ama yer değiştirdik ben sola yatmaya başlayınca..a.s
dün teyzemler dedilerki:
gece sağa sola dönmek istersen önce yatakta otur sonra dön dediler..
birden sağdan sola dönmek iyi değilmiş ve kordon bebeğe dolanabiliyomuş..
nekadar doğru bilmiyorum ama ben zaten gece ani dönüşler yapmaya kalktığımda karnımda hafif ağrı oluyo ve yavaş haraket etmenin doğru olacağını düşünürsek biraz mantıklı geldi..nede olsa onlar daha tecrübeli..
şimdilik bukadar..ee ben sabahtan beri okuyom.şimdi bana sıra geldi bu kadar uzun yazıyı şimdi siz okuyun bakalımtatlicadiarzu
oh be..
bittiyerimseniben
hepinizi kocaman öpüyorum.gerçekten hamile kadığımdan beri en yakın dostlarım sizsiniz ve paylaşımlarınız için teşekkürlera.s.