Güzellik yarışması olsun diye başımda saç bırakmayan hatunları pisstlerde görmekten onur ve gurur duyacağız efindim:1closedeyes:
Yahu iyi hoş ta benim merak ettiğim yarışmadaki jüriler hep aynı mı? Neye göre seçiliyor bu jüri?
Söylemeden edemeyeceğim öykü yarışmasındaki 2.liğime yapılan açıklama pek inandırıcı ve profosyenelce gelmemişti bana..Yeri geldi diye söyledim..
doğru bak mesela benim yolladığım resimde sadece ruj var
berşulem pc de sorun var mail atamıyorum canım resmi özel mesajdan yolladım eline geçtimi
Yahu iyi hoş ta benim merak ettiğim yarışmadaki jüriler hep aynı mı? Neye göre seçiliyor bu jüri?
Söylemeden edemeyeceğim öykü yarışmasındaki 2.liğime yapılan açıklama pek inandırıcı ve profosyenelce gelmemişti bana..Yeri geldi diye söyledim..
Makyajli mi olsun makyajsiz mi..
Zira benim acimdan arada daglar kadar fark var tatlicadiarzu
Jüri üyelerine güvenmemek olarak algılanmasın asla ama açıklama yapılması gereken bir konu jüriler olayı?...Kim neye göre jüriyi belirliyor?
doğru bak mesela benim yolladığım resimde sadece ruj var
berşulem pc de sorun var mail atamıyorum canım resmi özel mesajdan yolladım eline geçtimi
İyi de BerŞule'm edebiyatta bu kadar iyi olan bir jüri bu talihsiz açıklamayı nasıl yapar..Öyküde Ölümsüz ol Nineciğim, diyor..Jürinin açıklaması Ölümsüzlüğü istenen kim? oluyor...Kurallarda imla kurallarına dikkat edilmeli diyor, 1. arkadaşın yazısı imla hatası dolu ..Son olarak ta madem oylar dikkate alınmayacak ( ki benim oyum 17, 1. arkadaşın ki 9 du yanılmıyorsam) neden anket açılıp insanlara soruldu..Yarışma sonucunda çok bozulmuş ve şaşırmıştım..İyi bir jüri bu hataları yapmamalıydı...
Neyse..Bu kategoriye katılan herkese ve özellikle jüriye başarılar.
BerŞule 17 oyun hepsi de msn den toplanmaz değil mi?Üzüldüm yani..
Daha fazla söze gerek kalmadı bu saatten sonra..
Herkese başarılar.
ya cvp yazmıcanmı yaaaaaa.................... aşk olsun yaaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?