- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabalarrr,yagmur arkadaşım aramıza hoşgeldin güzel paylaşımlar diliyorum.
arkadaşlar herkesin yazısını tek tek okudum ama unutkanlık işte çogu aklımda kalmadı kusuruma bakmayın hatırladıklarımı yazmaya çalışacagım. aytencimm ne güzel haberlerle gelmişşsin çok sevindim senin adınaa çok geçmiş olsun içini rahat tut bak bebişin maşallah iyiymişş.
Fatma Merve'ye katılıyorum canım eger suyun azaldıysa sezeryan hayırlısı ise o olsun canım.
bende drdan geldim arkadaşlar akıntımın sebebi mantarmış ve hamilelikte pek ilaç kullanmadım demir ve vitaminin dışında fitil verdi dogumda yakın kullanacagım ama tedirginim hamileliginde kullanan varmıydı.
herkese hayırlı cumalarr güzel bir gün diliyorum.
heyoo heyoooo heyooooo
meeennnnn geldiiimmmmmm:teytey::teytey:kaydirigubbakcemile2
MERHABA CANIM HAMİŞ ARKADAŞLARIMMMMMMMMMMMMM:teytey::teytey:
yazamadım sabahtan beri bugün son günüm işyerindeki şükür bitti artık evdeyim...
o yüzden biraz yoğundum yazamadım,devretme işi falan işte...
ama sabahtan beri baktım size ..gamyoncuiremsu
evde de net var artık evden yazışırız kalan günlerde deeeeehihoyyythihoyyyt
Ben dee geldim..... Ama size merhaba demek için....
dışarıya çıkıyorum..... öpüyorumm hepinizi....
Bu arada benim de haziran ve temmuz aylarında suyum az görünüyordu.. dr um bol bol su içmemi önerdi.... son gittiğim kontrolde suyun normale geldiğini söyledi....
inşşş sizin de öyle olurr
aman cansummmm bol bol su iç kıssss bebısı sususz bırakma valla ben hergun 4 tane 0,5 lt lik su içiyorumm eve gıdıyorum yatana kadar yıne ıcıyorum doktorum masallah bol bol suyu var dedı sende iç cnmmmmmm
deryacımm iim sen napiiinnnn
ebuşşşşş sen napin kııısss evde evde olmak nasıl bişii
kızlar bıde 32. haftada rapor alacam yaaa, doktora muayene olmam gerek hanii:))))
neler goturucem evrak olarak bana solesenıze yawwww:uhm::uhm:
daha tadına varamadım yaw evde olmanın, bugün son işte :mymeka:
ben bişi götürmedim seroooo evrak olarak elimi sallaya sallaya gittim...:lepi:
wiski nasıl olacak yani önce çalışır raporu aldın şimdi çalışmaz mı alacaksın öyle mi yani?