- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
canım benım doktorum bebegın ne kadar cok kalırsa o kadar ıyıdır dıyor onun ıcın erken alma taraftarı degıl bebek onde gıtse bıle o benım ıcın farketmez cıgerlerı ıcın cok kalmasını ıstıyor.sezeryanın ıkı hafta once alındıgını bılıyorum ama bu sart degılmıs yanı 10 gun oncede olabılır 5 gun oncede rısk olmadıgı surece dıyor...
onun ıcın 16 gun once almak ısteyecegını pek sanmıyorum zaten esımde ıstemez herhalde:1no2:
aslında ben de durduğu kadar dursun taraftarıyım..hatta kendi tarihimle ilgili mesajı okuduysan ben doktorun verdiği tarişhleri kabul etmedim..sancı gelince gitmek işstedim ama o da riske atmak olurmuş..yani doktorum şehir dışında falan olursam ya nöbetçi doktor girer sezeryanına ya da normal doğurmak zorunda kalırsın dedi...o riski hele ki normla doğurma ihtimalini düşünmek bişle istemedim..o yüzden nst takibi karraı verdi..sonuçta nst de doğum sancısı anlaşılıyor ve zaten bebek normal doğumla da olsa olması gereken zamanda olacak..zaten biz de 10 gün öncesine kadar dursun istiyoruz..