2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

mehtap yazıcıoğlu canım...

yok senin doktorun iyiyiymiş kötü haber yok onun adına kayıtlı. doçent birde dimi. yaa neyse hayırlısı bakalım. hayırlısı ne ise öyle olsun. bu arada sen nazar boncuğunu taktınmı bak sakın unutm tak.
 
benim bir öğretmen arkadaşimda oraya gidiyor doktor zaten doğum için 1500 lira istiyormuş.birde hastanesi var bunun.başa çikilmaz gerçekten.perge bulvarindaki andeva.3226060 telefonlada bilgi alabilirsin.

tamam canım çok teşekür ederim numarayı aldıma.s.
 

neden canım nıye takıcam ki ayrıca nereme.. :roflol:
 
neden canım nıye takıcam ki ayrıca nereme.. :roflol:

delüüüüüüüüüüü:mymeka: büyük sözü dinle tak koluna bacağına işte. sana nazar deydi geçen gün hatırlatırım . nerdeyse yerlere yuvarlanacaktın top gibi. tak sen beni dinle. ben çok inannırım nazara.a.s.
 
günaydın hamişler yeni kalktım............
kendime güzel bir kahvaltı hazırlıyayım.
bana müsade acıktım fazla aç kalamıyorum..................
 

:roflol::roflol:
canım nazara bende cok ınanırım ama dınımızde nazar boncugu dıye brısey yok dua var nazar ıcın..
ben de nazara ınanırım ancak nazar boncuguna ınanmam..
ama dua okurum top gıbı yuvarlanmayım da :dance:
 
günaydın hamişler yeni kalktım............
kendime güzel bir kahvaltı hazırlıyayım.
bana müsade acıktım fazla aç kalamıyorum..................

eee sen 3 canlısınnnn:içelim: ye iç tabiiii :teytey: iki tene birden allahımmmmmmm ne güsel yaaaaaaaaa
 
kkıslaaaarrrrrr günaydın!!!!!!!!!!!!
zor bi geceydi benim için hicran daha nete girmicek dimiii
benim göbeğim çok acıyo dün akşam krem sürdüm ama boş biraz kaşındı da ne yapsam acaba hicrana sorcaktım onun kaşıntısı nasıl başladı diye amaaa yooookkk
 

geçmiş olsun canım... belkı aksama dogru gırer hıcran.. fisfisfis
 

hicran 4-5 gün yokum demişti. onun kaşınıtları göbeğinde başlamıştı pişik gibi kızarıklıklar vardı. doktoru kerm verdi istersen hicranın yazdığı mesajları bir oku oradan görürüsün.a.s. geçmiş olsun canım.
 

günaydın hamişler herkese güzel bir gün dilerim;Şeniz
canım hicran annesine gitmişti 4 gün falan giremeyecek dünkü mesajlarda vardı istersen bir bak.
bu arada ben de az sonra kayınvalidemle onun tanıdığı birine doğduya gideceğiz gittiğimiz kişiyi tanımıyorum ama sorabilirsem doğum ile ilgili merak ettiğim eyleri soracağım
 
merhaba herkese..
ümran betül meltem ayten hepiniz iyisinizdir inşAllah..
Meltem geçmiş olsun canım kaşıntın çok değilse eğer ; öyle azar azar kaşıntılar bende de oluyo ara sıra .. göbişimiz büyüdükçe derimiz de gerginleşiyo ve kaşınıyo sanırım..seninki de olağan bişeydir inşAllah.. artmaz inşAllah canım..
 

hoşgeldın merve merhaba,
ben ıyıyım cok sukur oğlumla oturuyoruz.. :1rolleyes:
sen nasılsın bebişin nasıl..
 
Slm.kızlar güzel bi haftasonu geçirmenizi dilerim,benimde gecem kabus gibiydi gece 5 te uyumuşum zaten birazda eşimle tartışmıştık şimdi barıştık ama gece ayrıca aşırı mide ağrım vardı sanırım stresten,eşimede kasım 15 te görev çıkmış gitmesi gerekiyomuş minicik bebekle bende nasıl gideceksem memleketime şimdiden onları dert ediyorum tabi ilk etepta önemli olan yavrumun sağsalim dünyaya gelmesi ama insan düşünmedende edemiyo işte,bakalım bugün oğluşuma dolap bakıcaz sonunda inşallah iyi bişey buluruz,bol tekmeli bi gün dilerim hepinize...
 
hoşbulduk betül sağol biz de iyiyiz bebişimle çok şükür :))) yaramaz, kaburgama batıyor gibi oluyor, tek sıkıntımız bu..koltukta rahat oturamıyorum kalkıp geziniyorum arada ..

gülşah hoşgeldin canım..o zamana kadar Allah kerimdir ..Annen sizin yanınıza gelir iki aylık bebekle senin gitmen zor olabilir hava da soğuyacak canım..kaç gün kalacakmış eşin görev için?
 

Hoşbulduk mervecim,sorun olan şu işte eşim tam 45 gün yok,kadın halimizle bide başımızda erkek olmadan çok zor hem babamda yaşlı annem onuda bırakamaz bu durumda tek olacak şey benim gitmem ama daha doğmadan onun teleşına düştüm mervecim el kadar bebek yollarda hasta olursa diye eşime geçen senede görev çıkmıştı ama geçen sene bebiş olmadığından sorun olmadı,bu seferde hep dua ettim gitmesin diye ama hayırlısı bu demekki canım bilmiyorum ya ilk etapta yavrumu kucağıma alayım düşünmeyeyim diyorum ama annelik işte düşünmedende edemiyorum:a015:,sen iyimisin canım
 

Sağol canım ben de iyiyim çok şükür:Saruboceq:
eşin uzun da kalacakmış canım..
tek yol senin annenlere gitmense üzülme şimdiden canım..mide ağrıları stresten oluyo kendininve bebişinin sağlığını düşünmelisin şu anda..
üzülme canım Allah verir bi kolaylığını,bebişini korur canım ne yapalım onlar da bizim için bebişler için çabalıyorlar..
bu arada eşinle meslektaş mısınız canım okul arkadaşı mıydınız :asigim: merak ettim de naniknanik
 

Meslektaşız mervecim zaten oda benim üniversiteden sınıf arkadaşımdı kader kısmet işte,tabi haklısın onun elinde olsa gitmek istemez ama mecburen işte,diyo bugün belki o zamana işler azalır belkide gitmek zorunda kalmam,valla diyeceğim o olsun bu olsun demekle olmuyo herşeyin hayırlısı olsun benim kuzum sağlıklı gelsinde bi şekilde Allah bi çıkar yol serer heralde önümüze,eğer gidersede ne yapalım bende giderim artık,midem bugünde kötü canım dediğin gibi herşey stresle alakalı bide uyumadım ya sersem gibiyim,senin iyi olmana çok sevindim aslında hiç üzülmememiz gerekte ister istemez kafaya takıyoruz bazı şeyleri,bugünlerde geçer ne yapalım,bu arada konu dağılsın sen pijama gecelik filan aldınmı kendine
 

aldım canım..bi tane gecelik sabahlık aldım..bir de pijama takımı aldım..yeterli olur herhalde değil mi ? olmazsa yedek götürürüm bir takım da..sen aldın mı canım ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…