2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler

aldım canım..bi tane gecelik sabahlık aldım..bir de pijama takımı aldım..yeterli olur herhalde değil mi ? olmazsa yedek götürürüm bir takım da..sen aldın mı canım ?

Yok mervecim ben daha almadım gerçi kayınvalidem bi tane getirmiş bende alırım bi tane daha annem bende alayım diyodu bilmiyorum onunla konuşur ona göre alırım zaten,bu arada seninkiler yeterli bence ama istersen bi takımda dediğin gibi yedek götürürsün,mervecim ben şimdi çıkıyorum canım eşim geldi bişeyler hazırlayayım karnımızı doyuralım öperim arkadaşım görüşürüz...
 
tamam canım.. inşAllah aradığın gibi güzel bi dolap bulur alırsın bebişine..görüşmek üzere..Allaha emanet olun.. :)
 


hicran 1 hafta olmayacak arakdaşlar annesi rahatsız ona bakmaya gitti....
 
merhaba arkadaşalr sabahtan beri kayantmışsınız baya.....ben geldim ama kimse kalmadı mı ypoksa....

NASILSIN DERYACIM İYİMİSİN. BU GÜNLERDE FAZLA SOHBET OLMUYOR GİBİ NEDEN ACAB. SANIRIM HAMİŞLERE HEYECAN BASTIIIII YAKLAŞIYORUZ ONDAN SANIRIM.:teytey:
 
NASILSIN DERYACIM İYİMİSİN. BU GÜNLERDE FAZLA SOHBET OLMUYOR GİBİ NEDEN ACAB. SANIRIM HAMİŞLERE HEYECAN BASTIIIII YAKLAŞIYORUZ ONDAN SANIRIM.:teytey:

sanıırm canım..ben de ağustos annelerini okuyorum bri yandan...doğum hikyelei falan oluyo rya...insana heyecan basıyor..kızımın park yayağını kurmuştuk önceden bugünde içinin yatağını kpyduk cibinliğini açtık...akşam da nevresim takımını geçireceğiz bakalım...hastaneye gidecekleri dizdik koltuğun üstüne...kayınvalidemde sepet hazırlamış kapı süsü altın yastığı onları getirdi bugün...heyecan bastı yuine ...
 
ağusto sannelerinin bayğı ,bir kısmı temmuzda doğum yaptı hepsi de sezeryan olmuş bir kişi hariç...ağustosta yapacakların da çoğu 08.08.08 olsun diye o tarihte sezeryan olackmış...normal doğum yok sanki onlarda..
 

AYYYY EVET SENİNKİ DAHA BİR YAKIN ANLATIRSIN ARTIK BİZE İNAŞALLAH BAK BEN BİLE HEYECANLANDIM YAAAa.s. ALLAHIM İNAŞALH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERİR.
 
AYYYY EVET SENİNKİ DAHA BİR YAKIN ANLATIRSIN ARTIK BİZE İNAŞALLAH BAK BEN BİLE HEYECANLANDIM YAAAa.s. ALLAHIM İNAŞALH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERİR.

çok garip bir duygu y canım...ama içim rahatladı en azından..doktor direk tarih verecekti o tarihte doğum olacaktı ya kendimi suçlu hissedecekltim...erken olduysa diye..şimdi en azından ayın 15 inden sonra 2 günde bir nst yapacak...yine zamanında gibi olacak...bebişim ne zaman isterse yani...ma 15ine kadar herşeyimle hazır olmalıoyım...37.hafta bitmiş oluyor çünkü...herkese hayırlısı valla...
 
kızlaarrr merhaba misafir vardı şimdi gitiiler benim kız bugün az oynadı şimdi onu kontrol ediyorum hep ayaktaydım belki ondan
 
kızlarrr neredesinizzz kimseler kalmamışş. bugün eşim evde oldugu için bilgisyar pek bana düşmüyor. ama şimdi dışarı çıktı biraz daha takılabilirim..
 
sen son kutuya gelmişsin ne güzel normal doğum yapcan dimi aslııı

evt canım allah nasip ederse normal dogum yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı.sen nasıl düşünüyorsun. biz artık gün sayıyoruz bakalımm bebişimiz zamanında gelecekmi.
 
ya ben çok korkuyorum ama dr çok güveniyorum bebek iri olursa sezeryan yaparım dedi .doktorum normal doğumdan yana her hastası için ama benim bebiş tedaviyle olduğu için doktorumda çok temkinli davranıyo bakalım ne olacak?????
 
kimseler yok muuu. sabırlı melocum benim drumda eger iri bebek olursa ve çatı darsa o zaman sezeryan olma ihtimalin var dedi bilmiyorum oda doguma 15 gün kala falan belli olacak bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
 
Merhaba arkadaşlar,
ben doktordan geldim, aklıma takılan tüm soruları sordum.İçim rahatladı, birtek tansiyonuma anlam veremedi doktorum, sen yapıyorsun diyor, stresten oluyor hamilelikle alakası yok diyor.Aniden yükselmemesi gerekir dedi.13 çok yüksek değil ama 14 bizim için sınırdır dedi.
Ben 1 kilo almışım 3 haftada,
bebek ise 675 gr almış aşağı yukarı, kulaklarıma inanamadım :) 2200 olmuş, tabi + - 300 diyor doktor.Maşallah diyin nolur :))
Canım kızım benim...İnşallah tansiyonumda çıkmaz (arada ölçüyorum çıkıyor, tavsiyelerinizi bekliyorum)
Bebek baş aşağı durmuş, bu saatten sonra başını tekrar yukarı döndüremez dedi dr..
Birde bu gazla internetten dudaktan kalbe dizisindeki lamianın beşiğini buldum ve şipariş ettim..Çok beğeniiyordum..Taaa sivastan geliyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…