- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 43
aldım canım..bi tane gecelik sabahlık aldım..bir de pijama takımı aldım..yeterli olur herhalde değil mi ? olmazsa yedek götürürüm bir takım da..sen aldın mı canım ?
kkıslaaaarrrrrr günaydın!!!!!!!!!!!!
zor bi geceydi benim için hicran daha nete girmicek dimiii
benim göbeğim çok acıyo dün akşam krem sürdüm ama boş biraz kaşındı da ne yapsam acaba hicrana sorcaktım onun kaşıntısı nasıl başladı diye amaaa yooookkk
merhaba arkadaşalr sabahtan beri kayantmışsınız baya.....ben geldim ama kimse kalmadı mı ypoksa....
NASILSIN DERYACIM İYİMİSİN. BU GÜNLERDE FAZLA SOHBET OLMUYOR GİBİ NEDEN ACAB. SANIRIM HAMİŞLERE HEYECAN BASTIIIII YAKLAŞIYORUZ ONDAN SANIRIM.:teytey:
sanıırm canım..ben de ağustos annelerini okuyorum bri yandan...doğum hikyelei falan oluyo rya...insana heyecan basıyor..kızımın park yayağını kurmuştuk önceden bugünde içinin yatağını kpyduk cibinliğini açtık...akşam da nevresim takımını geçireceğiz bakalım...hastaneye gidecekleri dizdik koltuğun üstüne...kayınvalidemde sepet hazırlamış kapı süsü altın yastığı onları getirdi bugün...heyecan bastı yuine ...
AYYYY EVET SENİNKİ DAHA BİR YAKIN ANLATIRSIN ARTIK BİZE İNAŞALLAH BAK BEN BİLE HEYECANLANDIM YAAAa.s.ALLAHIM İNAŞALH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERİR.
sen son kutuya gelmişsin ne güzel normal doğum yapcan dimi aslııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?