kafamçokkarıştıbende biraz halsizim canım hiç bişi istemiyor açım ama yiyemiyorm :1no2:nedense 9gibi yemiştim ama çıkarttım anlıycan biraz uyuşuğum bugün belki zamanla açılırım bide bugün 1 gibi ultrasona gircem inşallah hayırlı şeyler duyarım:Saruboceq: sana afiyet olsun betülcüğüm...:uhm:
canım geçmiş olsun, kustum deyince yazayım dedim.
geçen ay bi akşam sağ gözümün görmediğini farkettim. doktora gittik görme merkezinde kanama olmuş, görmem %10 a indi, sebebi için kusma esnasında oluşabilecek basınç, tuvalette ıkınmak, şiddetli hapşırma öksürme olabilir dendi, hamilelerde karında oluşan basınçtan dolayı risk daha fazla olur dediler. üç gün hastanede kontrol altında kaldım,
daha sonra görmem % 50 ye şimdi de % 70 e çıktı daha iyi olmasını bekliyorum
hepinize sağlıklı hamişlikler diliyorum.
evet canim yorumlamaya kalksak daha cok insanin psikolojisi bozulur..sacma sacma ama gercekmis gibi ruyalar ..bas agrisi oluyor artik ...az kaldi diyorum ama aslinda benim daha cook var....eylul sonu daha cok var yani ,ama buna sukur bugunlere saglikla geldik ya ,dayanicaz ..bebeklerimize kavusalimda hayirlisiylaa
kızlar ruya dedınız de bende bu gece oglum dogmustu gece uyuyorken ara ara kalkıp emzırıyordum..
sonra onu emzırıyorken dalmısım uykuya sonra uyandm bı baktım (ruyamda) gogsum kan revan ıcınde kalmıstı.. :1shok:
nıye anlamadım.. ruya da kan ıyı degıldır ama hayrolsun ınsallah.. :a015:
geçen ay bi akşam sağ gözümün görmediğini farkettim. doktora gittik görme merkezinde kanama olmuş, görmem %10 a indi, sebebi için kusma esnasında oluşabilecek basınç, tuvalette ıkınmak, şiddetli hapşırma öksürme olabilir dendi, hamilelerde karında oluşan basınçtan dolayı risk daha fazla olur dediler. üç gün hastanede kontrol altında kaldım,
ıyı oğlum dun annesını uzmustu hareket etmeyıp..
ama bugun cok coookk sukkuur formunda benım yavrusum.. Şeniz
çok özledım yaa.. sevmek ıstıyorum artık bol bol koklayıp.. :çok üzgünüm:
bu arada canım sen 15 gunde bır nıye gıdıyorsun?.. doktor mu oyle cagırıyor..
ne zamandan berı boyle basından berı mı ? bırde hangı hast canım ?.. :1rolleyes:
mervecim nasılsın canım,merak etme herşeyin hayırlısı sonuçta ben kendim içinde diyorum hayırlısı benim ve bebğim için hangisiyse o olsun diye sonuçta onların sağlıklı olması önemli olan,sezeryanın tek iyi yanı bebişine biraz daha erken kavuşucaksın ama dediğim gibi senin ve bebişin için hangisi iyiyse o olur inşallah bellimi olur belkide hanşmefendi birden dönüverir
bende istiorum koklamakama sabırr malesefki şuanda bile kıpır kıpır...zaten:emir_bebek
d. öyle çağıyo 15 günde bir gel dio daha önce ayda 1 gidiodum sorun yok şükür ama idrar testi kan testi falan alıo arada ama 2 hafta önce enfeksiyon kapmıştım bol su iç demişti içtim ve şuan kalmadı şükürrr...allahımada iyi sayılırım şimdi:Saruboceq::
canım benı doktor en son gorusmemızde yanı 29+0 ken 4 hafta sonrasına cagırmıstı sımdı 33 oldum..
bır de bır dahakı haftaya sarkınca 6 hafta olucak yaww... :1shok:
acep ondan sonra 2 haftada bır gormek ıster mı.. genelde oyle dıye duymustum..
zaten 2 haftada cagırmazsa bır dahakı gıdısım doğuma olur heralde.. :hooray:
:
hımmmm :1closedeyes:sen daha geç gidiosun bence aksatma senin bebişinden önemli ne var ki tatlım
gamyoncuiremsugamyoncuiremsu bende yaın eşim ve annemle mobilya takımlarınıve beşiğini almaya bakmaya gitcez nasip olursa sen düşünüyomusun yada aldın mı takımları falan.. çok heycanlıyım valllAsositosositosositososito
canım yaa gec kalmadınız mı?.. :1shok:
bız herseyını aldık oda takımı geleli 20 gun fılan oldu ama oncesınde 1 ay da yapılması surdu..
havalanması gerekıro 2 ay en azından.. o koku zaralı oluyormus cunku..
ben pencereyı actım gece gunduz havalansın dıye.. anca cıkıyor kokusu..
bır tek halısı ve tul perdesı kaldı bızım.. kıyafetlerınıde yıkadık cogunu utuledık bı kac parca kaldı utulenıcek..
ben bır an once hast. cantasınıda hazırlayıp kenara koymaya bakıyorum.. :CüvCüv:
cok gecıktırmeyın canım hele siparıs le yapılcaksa acele edin.. :bbo:
ne kaldıki surda..
GİTTİM MAĞZALARI GEZDİM Bİ KAÇ SEÇENEK BEĞENDİM ONLARDAN KARAR VERCEM BİLMEM HİÇ AKLIMA GELMEDİ.fisfisfis.. İNAN.... YİNE HAVALANDIRIRIM:uhm:
klava:BENDE TAM TERSİM YAHU kafamçokkarıştıHAZIRLADIM ÇANTAMI VE BÜTÜN BEBİŞ GİYSİLERİNİ VE KENDİM İÇİN PİJAMALARIMI FALAN BİR TEK ODA TAKIMI KALMIŞTI ŞİPARİŞ OLURMU BİLMEM BEĞENDİĞİME GÖRE OLCAK İNŞALLAH layhayhoySONRA DOLABINI YERLEŞTİRCEM ARTIK layhayhoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?