Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese hamişler dr.gidiyorum gitmeden merhaba demek istedim............
Günaydın kızlar ben birşey sorucam, bu hastane için aldığınız yada alacağınız gecelikler hamile geceliği mi olmalı? yani hani doğurmuş olucaz ya normal gecelik olmaz mı?:uhm:
Ben akşam ağrım oluyor erkenden yatıyorum unutmak için sonrada böyle erkenden hortluyorum...hava çok güzel keşke 1 ay böyle olsa...
kızlar ben kocişimi özledim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dün akşam telefonda aşkım burda yağmur yağıyor burda olsaydın birbirimize sarılıp yağmuru izlerdik açık havada çay içip demişti sabah kalkıncada yağmuru görünce fena oldum içim ezildi yawwwwwsenağlama
günaydın herkese hamişler dr.gidiyorum gitmeden merhaba demek istedim............
ahhh canım kıyamam ama üzülme gene içersin çay yağmurun altındaaa yeterki sağlık olsun. üzme sen şimdi kendini kociin yanında olmasada kocişine ve sana ait bişey var sende ve hep seninle öyle değilmiii:teselli:
Günaydın kızlar ben birşey sorucam, bu hastane için aldığınız yada alacağınız gecelikler hamile geceliği mi olmalı? yani hani doğurmuş olucaz ya normal gecelik olmaz mı?:uhm:
canım bende aynı durumdayım dimdik duruyorum bükülemiyorum sağ tarafım göçtü zaten
hele gece olunca alıyo beni sıkıntı nasıl yatacam diye, gündüz o kadar değil de benim oğlan gece olunca yatınca coşuyo mübarekgamyoncuiremsu
aşağıya inmeye pek niyeti yok yolu şaşırdı bebişim ağzımdan çıkmasaydı da:roflol:
aytencimhoşgeldin..dün yokluğun çokbelliydi valla canım...seni merak ettim...neyseki iyisin...