N
newlife
Ziyaretçi
İnşallah canım umarım hepimizinki sağlıklı doğsunlar,bu arada ismin ne,ben gülşah
Çiğdem ben...Alanya'dan.Çok memnun oldum Gülşaha.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım umarım hepimizinki sağlıklı doğsunlar,bu arada ismin ne,ben gülşah
çiğdem memnun olduk canım benim ismim de merve..
site çok yavaş yazdıklarımı gönderemiyorum ben de yatmaya hazırlanayım bari yoksa gece uzun sürüyo (
bu aradaa bende kırmızı kırmızı birşeyler çıkmış minik minik kol ve bacaklarımda ama kaşınmıyor da ne acaba içtiğim demir şurubu mu alerji yaptı merak ediyorum ..
newlife onlinesın sanırım arkadaşımm isim nedir.
Evet hala online ım.Adım Çiğdem ,Alanya'dan.eşimin gece görev yaptığı günlerde uyuyamıyorum işte.
anladım canımm bende aslı memnun oldumm benide uyku tutmadı yatsam yatamıyorum kalkamıyorum agırlaşınca uyumak daha zor oluyor. seninde durumun eşin gece çalıştıgı için. eşinin meslegi nedir.
Eşim trafik polisi.Bende ağırlaştım iyice ama asıl sıkıntı veren mide yanması.Boğazım yanıyo çok kötü.ne yapsam geçiremedim.
Eşim trafik polisi.Bende ağırlaştım iyice ama asıl sıkıntı veren mide yanması.Boğazım yanıyo çok kötü.ne yapsam geçiremedim.
evt zor canım bende şuan uyumayı çok istiyorumm inşllah birazdan gelirde uyuyabilirim.
Ben zorda olsa uyumayı deniycem Aslı.Sana da iyi geceler.İnşallah geçer.Çok memnun oldum.Görüşmek üzere