Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler tatlım Şeniz nasılsın ?
yavaş yavaş yap canım yorma kendini fazla..ayakta durmak çok yoruyor beni de ..ağrılar başlıyo sonra..dikkat etmek gerekir..bebişe dolap mı almaya karar verdin şifonyer mi canım ? o gelene kadar yavaş yavaş hazırlarsın cicilerini de canım..:CüvCüv:
çok acayip bir konu okuyorum millet şaşırmış ya neler var şu hayatta
http://www.kadinlarkulubu.com/bi-of-ceksem-karisi-ki-daglar-yikilir-t202029/index2.html
Arkadaşlar bende ilk bebeğimi,kızım Asya'yı Allah izin verirse Eylül ayının ortalarında doğurucam.sezaryan olucağı için tam belli değil tarihi şimdilik.O kadar merak ediyoum ki anlatamam..
Arkadaşlar bende ilk bebeğimi,kızım Asya'yı Allah izin verirse Eylül ayının ortalarında doğurucam.sezaryan olucağı için tam belli değil tarihi şimdilik.O kadar merak ediyoum ki anlatamam..
hepiniz hoşgeldiniz kızlarr..
benim de eşim kıbrısa gitmişti istanbula indi birazdan gelir eve..
geceleri uyku tutmuyo artık..sonra gündüzleri zombi gibi dolaşıyorum ((
niwlife hoşgeldin..bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim..
hepimize inşAllah..bebişinin ismi de çok güzelmiş.ismi gibi güzel yaşasın uzun ömürlü olsun inşAlah..
Benide uyku tutmuyo valla,öyle hiç uyuyasım gelmiyo geceleri yatıncada dönemiyorum çok zorlanıyorum valla,Allah kavuştursun mervecim zor valla bu eşlerin işleride
hepiniz hoşgeldiniz kızlarr..
benim de eşim kıbrısa gitmişti istanbula indi birazdan gelir eve..
geceleri uyku tutmuyo artık..sonra gündüzleri zombi gibi dolaşıyorum ((
niwlife hoşgeldin..bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Rabbim..
hepimize inşAllah..bebişinin ismi de çok güzelmiş.ismi gibi güzel yaşasın uzun ömürlü olsun inşAlah..
sorma canım hele yorulduysam gün içinde.. eskiden sızardım hemen.. şimdi yorulunca uykuya dalmak daha da zor.. sağa sola dön ağrılar bir yandan...haklısın canım eşlerin işi de zor şu saat olmuş gelecek yarın yine işe gidecek..iyi dayanıyo yine maşaAllah..ben olsam yığılırım bi yerlere.. :))
hoşgeldin newlife.... a.s.
Çok teşekkürler MinikAnniş.İnşallah uzun ömürlü güzel yaşar,Sağlıklı doğsun diye hep dua ediyorum.Allah herkesin evladını kendine bağışlasın:CüvCüv:
iyi geceler herkese..