Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkeslere selam kıslarrrr:lepi: ben geçmişin tamamını okuyamadım ama, epey kaynatmışsınız gene. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. hepinizi öpüyorum. bizde 2 gündür şehir dışındaydık sünnete gittik geldik. pek yoruldum bugünde uyudum biraz dinelndim. benim aklıma şey geldi kızlar yaaaaa benim doktorum bana idrar da protein testi varmış onu yapmadı. ne zaman yapılıyor bu test yapılması şartmı acaba.CADIARZU
Bende tüp bebek annesiyim.33 haftalık hamileyim şu an.Eylül'ün ilk haftasında bekliyoruz bebikimizi[/QRAMIZA
HOŞGELDİN CANIM. ALLAH BEBEĞİNE VE SANA SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH. TÜP BEBEKLER GENELDE İKİZ OLUR SENİN Kİ NASIL İKİZMİ KIZMI ERKEKMİ İSMİN KARAR VERDİNİZMİ?a.s.
Bende tüp bebek annesiyim.33 haftalık hamileyim şu an.Eylül'ün ilk haftasında bekliyoruz bebikimizi[/QRAMIZA
HOŞGELDİN CANIM. ALLAH BEBEĞİNE VE SANA SAĞLIK VERSİN İNŞALLAH. TÜP BEBEKLER GENELDE İKİZ OLUR SENİN Kİ NASIL İKİZMİ KIZMI ERKEKMİ İSMİN KARAR VERDİNİZMİ?a.s.
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM.ASLINDA BİZİM ÜÇÜZÜMÜZ VARDI AMA BİR TANE KALDI.DİĞER İKİSİ DEVAM EDEMEDİ.KIZIMIZ OLACAK İNŞ. ADIDA EYLÜL OLSUN İSTEDİK.BU KONUDA ÇOK DÜŞÜNDÜK BU İSİM ROMANTİK VE GÜZEL GEKDİ BİZE.