- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar kimler var bugün???:lepi:hihoyyyt
Betülden ve serenden haber var mı?
Nasıl gidiyor annelik??:ecrin_bebek:
Canııım Betülü biliyorum normal doğum yaptı demiii??
Sen de sancını mı bekliyorsun Serenim?Yoksa sezeryan tarihi mi verdi doktorun..
40. haftadasın canım aman dikkat et ha,her an gelebilir oğluşun,hadi hakkında hayırlkısı,bu gece sancın gelir de kurtulursun inşallahhhhhhh
Hehe duaya bakk.
selam ben 9 haftalık hamileyim burdan tecrübe ediniyorum belke karar vermek için çok erken ama bende normal doğum istiyorum betul sana bir sorum olcak sanırım göztepe medical parkta doğum yaptın doktorunun ismini alabilirmiyim teşekkür ederim şimdiden
mehtap yazıcıoğlu canım.. Allah tamamına erdırsın kolayca kurtarsın ınsallah..:1rolleyes:
inşallah canım heran korku içindeyim grip oldum mesela dün moralim berbat bu arada ben mine kaymakçıya gidiyorum aynı hastanede önerirsen mehtap hanima transver olim fisfisfis
geçmiş olsun canım.. kendıne dıkkat et ama cokta stres yapma olur ınsan halı..
mıne hanm hıc bılmıyorum canım nasıl bır doktordur.. o bakımdan mehtap hnm la kıyaslayamacagım ama mehtap hnm dan cok memnunum ben.. onceden medipolde baska bır doktora gıdıyordum 6. aydan sonra buradan bazı arkadasların tavsıyesı uzerıne gıttım mehtap hnm a ıyıkı gıtmısım.. suan a kadar memnun kalmadıgım hıcbır durum olmadı..
sakın acıklayacı cok yardımcı bır doktor.. ıstedıgın herseyı rahatlıkla sorup bılgı alabılırsın..
aceleye getırmeden detaylı ılgılenıyor..
Selam kızlar;
Herkesin Kadir gecesi kutlu olsun.
Benim kızım İlk zamanlar tam memeyi alamıyordu ama tuvalete de iyi çıkıyodu. Eve geldikten sonra memeyi almakta çok cebelleştik, tutamıyodu. Bi saate yakın ağlamaklı emzirmeye çalışıyodum. Sonra gaz çıkarıp yatırmaya , yalancı emzik ile kandırmaya çalışıyoduk. Hafif sarılığımız başladı ve o aralar bende psikolojik olarak kendime bakamamış ve 4 saatte bi nerdeyse emzirmiştik.Kaka olayı da almıştı. VE doktor direk hızlı kilo verişine taktı. Mama takviyesi verdiler. 3410 luk çocuk 2820'ye düşmüştü. Şimdi mama takviyesi ile beraber gidiyoruz ve 2-3 saati geçmemeye çalışıyoruz. Bu hafta kontrolde 3260 olmuştu ve mamayı azalt dedi. Meme kavraması da daha iyi oldu.
Yalnız iki günden beri, uyumuyo adam gibi, gözler hep açık, sütüm mü yetmiyo acaba, uyur gibi yatırırken hemen uyanıyo, yada gaz çıkarırken gözleri açıyo. Hep meme ağzında olsun istiyo. Yalancı emzik ile kandırmaya çalışıyoz. Olmadı mama veriyoz, ama yine aranıyo. Şu ara doyduklarınımı bilmiyorlar acaba? Yada tam düzene mi oturtmaya çalışıyolar? Yada gerçekten daha çok yemeye mi başladı?
Sizde de böyle olan var mı? Akşam tam uyudu derken sabah 3'e kadar oynattı beni. En sonunda pes ettim ve anneme verip mama vermesini söyledim. Başı dönüyodu artık 20 gündür uykusuzum. Ve bi çok misafir, çok gerginim gerçekten. Hiç dinlenemiyorum.
Arkadaşlar sizde de bebeği böyle olan var mı?
arkadaşlar bebek takvimi yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
:roflol::roflol: çok yaşa emi güldürdün benı aksam aksam...Nuray benim kızım da öyle uyanık olduğu zaman hep emmek istiyor ben biliyorum aç olduğundan değil psikolojik rahatladığı için,bana yalancı meme :ecrin_bebek:muamelesi yapıyor yani.10dk bir aranıyor.emzik vermeye çalışıyorum alışsın istiyorum ama midesi bulanıyor ağzına sokmaya çalışırken.Emzik alsa en azından acıkmadan beni emmeye uğraşmicak,uykuya geçerken emzik kullanırız en azından.Böyle memeyi aç kapa aç kapa bir hal oldum bazen hiç koymuyorum sütyene bile valla afrikalı kabile kadınları gibi memeler fora geziyorum gece,sinir geliyor çünkü,emzirip uyutuyıorum tam yatıracakken yine yalanıp aranmaya başlıyor e tabii sonra emdiği fazla sütü gak diye çıkarıveriyor,hadiii kusmuk temizle sonra,off off yani hiç. merak etme canım bu modeller hep aynı oluyor sanırım.Bunların gazsız olanı veya yatırınca hemen uyuyanı çıkmadı daha...:roflol: