- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay betül bir sen mi kaldın doğurmayan yoksa?nasılsın ?
Slm.kızlar hepinize,betül burdasın dimi tatlım bende hala doğurmadım,malum annemde gelince hiç giremedim siteye ama merve doğum yaptığı için onun haberini yazayım dedim zaten başlık açtım bi bakarsınız...Bu arada canan senin bebeşinide Allah bağışlasın,valla bende doğurmak istiyorum yaa benimkininde gelmeye niyeti yok sanırım bekliyoruz bakalım..
kaydirigubbakcemile3 yok canım 13 kısıyız doğumu bekleyen..
bugun sıte cok durgun sadece.. emel, gülşah, arzu, dilek, sardunya, vs vs daha varız yanı..
ıyıyım cok sukur sancılarımı beklıyorum ıste en son pazartesı doktordaydım 1 cm lık acılma var dedı..
cumartesı yıne gıdıcem bakalım ya nasiip..
sen nasılsın mınık durumuz nasıl annesıı oy ooyy.. :ecrin_bebek:
biz biraz üzgünüz betülcüm...kızımda spina bifidanın bir çeşidi vr galiba....MR çekilecek...Dua edin ne olur...Link açtım dua edin diye :))) Ben nasıl dayanacağım ya...galiba anestezi de verecekelr....Çok üzgünüm..Ağlamaktan gözlerim şişti...
ay canım bır hastalık cesıdımı o ben bılmıyorum.. çok geçmiş olsun
Allah yardımcınız olsun canım..
hani üçlü tets yapılıyor ya...onda bakılan şeylerden biri canım..nöral tüp defekti denen şey...hani folik asit kullanımının önmei vurgulanıyor ya..o hasatlık işte...Allah ım korusun onu....
kızlar ben de doğurdum sonunda..o kadar güzel bir duygu ki insanın yavrusuna kavuşması anlatamam. bebişim şu an uyuyor.hemencecik yazayım dedim.sezaryenle 2900 gr .50 cm boyunda çok tatlı bir bebek.15.09.2008 kıvanç bebek.doğumum genel olarak güzel geçti.tabi ufak tefek ağrı sancılar oluyor ama bebeişime kavuşmamım yanında hiçbirşey kalıyor.buğün eve geldik.sarılığı başladı o yüzden bol bol emziriyorum.ilk 2 gün dogru dürüşt süt gelmiyor.ama pes etmeyin sonunda emzirmeyi öğrendim.artık yavaş yavaş geliyor.
hepiniz için dua ediyorum.bebişlerinize hayırlısıyla kavuşmanız için...
slm hanımlar
bende doğum yaptım dün acil sezeryana aldılar. 3510 gr 51 cm bebişim
yarın inşallah bebişimi bende kucağıma alacağım sezeryanla doğum olacak hepinizin dularını bekliyorum hepinizi öpüyorum belki bir süre giremiyebilirim kendinize iyi bakın
Bride, bana aptamil vermiş.Bide süt arttırıcı çay.Kaşık maması dediğin farklı bişey mi?
Hemşire bana kaşıkla ver dedi alışmasın biberona dedi
İnşallah hayırlısı ile toparlar bebeklerimiz. Seninki ne kadar kilo kaybetmiş.Sen hiç emzirmeye çalışmadan mı mama veriyon?