Sevgili MaVili_06,
Çok teşekkürler canım... Sonunda "mavi" oldu benimki de... Senin normal doğum olacak herhalde, değil mi? Nasıl,sancıların var mı? Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah....
Arkadaşlar,
Şu "epidural sezaryen" konusunda tecrübeli biri yok mu aramızda yahu???? Cevap rica ediyorum,n'olur..... Sevgiler hepinize....
Normal doğum olacak inşallah.Sancılarım yokBiraz belim ağrıyo 1 saattir.Spinal sezeryan olan var galiba oda Derya.Eylül anneleri bölümünden doğum hikayelerine bir bak istersen.Ama herkezinki farklı olur senin için en uygun kararı doktorun verecektir.
Allah bir avazda kurtarsın inşallah canım. Doktoruma epidural;hatta spinal sezaryen istediğimi söyledim,ikisinin de olabileceğini söyledi... Biraz da bana bıraktı yani,ikisinin de "genel anestezi"den daha iyi olduğunu,yani uyanık olacağımı ve bebeğimin ilk anlarına aynen normal doğumdaki gibi şahit olacağımı söyledi. Hayırlısı artık... Yine de biraz korku var tabii ki....
günaydın anneler..ben doğuma gidiyorum..mevla iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin..suretlerine olmasada kalplerine hitap ettiğim nice anneyide dualarımlara götürüyorum...allah cümlemizin yardımcısı olsun ve cümlenizden razı olsun..sevgiyle....
günaydın anneler..ben doğuma gidiyorum..mevla iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin..suretlerine olmasada kalplerine hitap ettiğim nice anneyide dualarımlara götürüyorum...allah cümlemizin yardımcısı olsun ve cümlenizden razı olsun..sevgiyle....
yahuuu kızlarrr gülmeyin ama bişii dicemmm ben daha ağdaya gidemedimmm nedenmii dersiniz ayol 5 gün oldu benim alt tarafta çok fazla terliyorum ondan mı nedir ama nerdeyse saat başıda ıslanan çamaşırı değiştirdiğim halde pişik oldum geçmedi ayol ne denediysem olmadı ben ne etçem yaww kuaförede bugün geçer diye randevu almıştım ay hala geçmediiii pudra aldım ı ıhhh popolin aldım ı ıhhh mustela krem kullandım ı ıhh doktor vermişti daha önce cilt tahrişleri ile ilgili onuda denedim ı ıhhh geçmedi geçmedi ay tamda kilot yerine denk geliyor sızlıyor ağda yapamam ki ben bööleee jilette vurmak istemiyorummm bana bir akıl verin nediyim yawwww çıldırıcam vallaaaa
mecburen böyle yazdım yazdıklarım gelmiyor mesaj yazılan yerin altında gönder diye bişey yok neyse dün bebeğimle eve döndüm
kaydirigubbakcemile3
canım böyle git ne olacak kı terden... vantılatör varsa kuaförde sıkıntı cekmezsın..
artık onun gecmesını bekleyecek zamanın kalmadı yanılmıyorsam.. :teselli:
mecburen böyle yazdım yazdıklarım gelmiyor mesaj yazılan yerin altında gönder diye bişey yok neyse dün bebeğimle eve döndüm
günaydın eylül anneleri ve anne adayları
umarım herşey yolundadır....
ya halen bişi yok artık stresden dudaklarım uçukladı
allah yardımcımız olsun
ay aynen şu son hafta ne geçmezmiş
dudağım geçen uçuklamıştı sabah kalktım gene uçuklamış
artık strese giriyom ne olacak nasıl olacak artık bebişim gelsin istiyorum
sabırsızlanıyorum ne diyelim bekleyecez allah bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?