2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler


bilmiyorum bu son ay çok uzun geldi bana valla 40 haftada doğurmazda 41 haftada doğurursam o zaman ne olur bilmem diğer arkaşlar doğurdular ne güzel onların hikayelerini okuyunca bende bir an önce yawruma kavuşmak istiyorum
ben korkmuyorum fazla şuanda ama o an geldiğinde ne olur bilemem
ağrılara karşı dayanıklıyımdır büyük bi ameliyat atlattım bunuda atlatırım
normal istiyorum inş allah kimseye dayanamayacağı acı vermez allah yardımcımız olsun
komşunda cesaretliymiş ama insan yinede heyecanlanıyo azda olsa korkuyo
 
Valla betül annemden ve diğer çevremden hep erkek bebeklerin vaktinde geldiğini duydum tabi belli olmaz ama gününü doldurur mutlaka diyorlar aman gününü doldursun razıyım ama geçirmesin gününü inşallah...
 
gülşah selam canım hoşgeldin..
benim bugün muayenem var artık gün aşırı bakacak bebişin suyunun durumuna göre karar verecek..
yani beklemedeyim ben de..off off şu son günler daha bi stresliymiş..her an birşeyler olacak düşüncesi sanırım insanı yoran..ama beklemekten başka çare yok..sezeryan istesek şimdiye almıştık bebişleri kucağımıza...ya doğum yapanların da bir sürü dertlerii varmış, yazmış nuray falan.. en iyisi şu dönemlerimiz mi ne :) seda sütünün yetmediğini yazmış..off sıkıntılar bitmiyor hiç sanırım..
herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için inşAllah....
 

Hoşbulduk canım..
Valla ne diyim haklısın en zoru bu beklemek gerçekten bu kadar iyi dayanmışız ama bu saatten sonra zor geliyo sanırım,bide geceleri filan çok rahatsız oluyorum bütün heryerim ağrıyo,karnıma kramplar giriyo,inşallah seninde hangi gün nasipse o olur artık zaten bugün yarın hazırlıklı ol bişey kalmadı güzelim Allah ım yardım etsin inşallah kolay doğum nasip etsin..
Tabiki doğum yapınca bütün sıkıntılar bitmiyo herşey o zaman başlıyo nurayın sıkıntılarını okudum cidden çok zor ama sedayı okumadım,bide o dertler var inşallah hepimizin sütüde çok ama çok bol gelir herşeyden önce sütün gelmesinde en önemli şey moral mervecim inşallah aile büyüklerimizde bizim o dönemimizde çok fazla karışıp bizi üzmezler ay iyiki annemle kayınvalidem ayrı gelecek tek tesellim ohihoyyyt
 

valla bana da bır kac kısı bunu soyledı.. ama tıpta boyle bır acıklama yok yanı kızlar once erkekler sonra vs gıbı.. hıc bellı olmuyor hangısının ne zaman geleceği..
benım umdugum en kotu ıhtımal 5 gun sonra gelse dıyorum.. ona razıyım.. kaydirigubbakcemile3


canım ya ben karıstırdım mı sen sezeryan tarıhı almamısmıydın ? :bbo:
normalı mı beklıyorsun suan.. :uhm:
 

saol canım desteğin için doğru sölüyorsun stres yapmamam gerek ama napayım bebeğime kavuşacam diye sabırsızlanıyorum
evt geçikirse ozaman daha strese gireriz
 


-----------------------
 
Aslan Emree 'm seni özledimm oğluummm.... :çok üzgünüm:
Gel bebeğim geeel geel gel, Gel bebeğim geeel geel gel.. senağlama
Uyusun da buyusun ninni tıpış tıpış yürüsün ninni.... Şeniz
kafayı yiyorum heralde.. kafamçokkarıştı :roflol:
 
Son düzenleme:

:roflol::roflol:İlahi kız sık dişini az kaldı artık,galiba psikolojimiz bi garip bende öyleyim naptığımı bile bilmiyorum sanki,bu arada ağrın filan yokmu hiç,belirtin filan:ecrin_bebek:
 

yaa beni yine unuttunuz ısrarala normal doğum istiyorum allahım nasip etsin inşallah
 
betülcüm normal doğum istiyorum ben Allah izin verirse..ama bebişimin suyu şu anda minimum seviyeye inmiş..yani benim ağrılarımın gelmesine kadar bekleyip bekleyemeyeceği meçhul.. cumartesi günü belki 22 sine kadar dayanır dedi dr..bakalım Allah ne gösterecek..ben normal istiyorum dr.um da normalden yana..artık suyu dayanmaz dediği an suni sancı ile başlatacak doğumu.. tek duam inşAllah suyu tamemen tükenmeden kendi sancım gelir..22 sine kadar beklemeye razıyım..

gülşahcım benim kayınvalidem hemen gelecekmiş..zaten şu an tatildeler adapazarı kuzulukta..ama üç beş gün kalıp gider herhalde...Allahtan benimkiler öyle herşeye karışmazlar...benim isteğim dışında birşey yapmazlar..bakalım zaman bizlere ne gösterecek ..
 

Benimde ailemden yana bi sorunum yok annem yardımcı olur pek bişey karışmaz,bakalım bayramada babam gelecek,bde abimler gelicek sanırım,aslında babam biraz daha önce gelecekti ama ablamın oğlana acil sünnet demişler sünnet olucakmış biz göremicez malesef şans işte aynı memlekette olmayınca herşey böyle yarım kalıyo işte,iyi bari senin kayınvalidende çok kalmayacakmış rahat olursun o zaman seninkilerde karışmazsa en güzeli,zaten bu dönemde karışmamalarıda lazım malum bizim psikolojimiz şimdiden bi garip bide o zaman daha moralli olmamız gerekecek,bu arada umarım sancın gelir güzelim aslında hepimizin kendiliğinden olur inşallah,hayırlısıyla yarın annem gelecek ondan sonra buyursun gelsin mert efe bey,bu arada eşimle konuştum mert efe olsun bu daha güzel dedim kabul ettinaniknanik
 
benim adım hanife memnun oldum
bu topicte ikimizde erken anne olacaklardanız heralde
bende 22 yaşındayım

bende memnun oldum canım..
evet öyleyiz çok şükür ki.. erken tadacağız anneliği Allahın ıznıyle.. :1hug:
bu arada meshur sorumu sorayım ben eksık kalmasın ?
burcun nedır canım .. kaydirigubbakcemile3 boğa mı ?..


:roflol::roflol:İlahi kız sık dişini az kaldı artık,galiba psikolojimiz bi garip bende öyleyim naptığımı bile bilmiyorum sanki,bu arada ağrın filan yokmu hiç,belirtin filan:ecrin_bebek:

psikolojim gidiyor dediğin gibi..kaydirigubbakcemile3
agrım yok daha dogrusu hala o dedıgım adet sancısı tarzında hep aynı devam..
bır de ara ara kasıklarımda yanı karnımın asagısında baskı seklınde agrı oluyor bazen yıne gecıyor..
icraat yok anacım yok anlayacagın..


yaa beni yine unuttunuz ısrarala normal doğum istiyorum allahım nasip etsin inşallah

kusura bakma canım yaaa... :çok üzgünüm:
düzeltiyorum sımdı..



anladım canım benım en son aklımda sankı sezeryan tarıhı almıssın gıbı kalmıs ta..
karıstırdım muhakkak.. o zaman stres yaptıgımız kadar da az kalmamısız yahu..
ınsallah kendı sancın gelır son raddeye gelmeden canım hayırlısıyla kurtuluruz ınsallahhhhh.. :Saruboceq:
 
Bu arada arkadaslar sıralamayı bılmıyorum ama doğum yapmayanlar kımler yazmaya kalkarsak benım aklımda olanları yazayım bılelım..
Eksikler varsa kusuruma bakmayın ekleyın olur mu..

Betül (ben), Gülşah (dream81), Emel (Mavili), Merve (minikanniş), Seren, Sadiye (anessa), Arzu (arzuercan), Dilek (mdm64), Hanife (sardunya_86), Naz..... ??


sezeryan tarıhı alınanları, yanı yarın obur gun sezeryana gıreceklerı yazmadım arkadaslar..
Normal dogumu bekleyen ve gunu bellı olmayanları yazdım yanlıs anlasılma olmasın.. Eksık varsa ekleyın lutfen..
 
Son düzenleme:
bende karışacak bi kayınvalide bile yokkk(((( ben hiç tanımadım benden önce rahmetli olmuş her işimizi eşimle beraber yaptık alışverişlerini yatağını beşiğini ihtiyaçlarını beraber aldık hep pikocuya kundak sipariş ettik onunla bile eşim ilgilendi hastane çantasını hazırladık herşeyin yerini biliyo içim rahat kontrollere hep beraber gittik tüm soruları benden önce doktoruma o sordu zaten kadın her seferinde sizin gibi bi çift görmedim diyo şimdi en büyük isteği doğumuma da girmek ama benim hastane kimseyi kabul etmiyo girse süper olurdu yaa o yanımdayken çok daha rahat oluyorum ve özgüvenim artıyo ama napalım hayırlısıyla doğsunlarda
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…