Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim adım sadiye sen sormadan söyliyim burcum da oğlak
kaydirigubbakcemile3
canım böyle git ne olacak kı terden... vantılatör varsa kuaförde sıkıntı cekmezsın..
artık onun gecmesını bekleyecek zamanın kalmadı yanılmıyorsam.. :teselli:
bende karışacak bi kayınvalide bile yokkk(((( ben hiç tanımadım benden önce rahmetli olmuş her işimizi eşimle beraber yaptık alışverişlerini yatağını beşiğini ihtiyaçlarını beraber aldık hep pikocuya kundak sipariş ettik onunla bile eşim ilgilendi hastane çantasını hazırladık herşeyin yerini biliyo içim rahat kontrollere hep beraber gittik tüm soruları benden önce doktoruma o sordu zaten kadın her seferinde sizin gibi bi çift görmedim diyo şimdi en büyük isteği doğumuma da girmek ama benim hastane kimseyi kabul etmiyo girse süper olurdu yaa o yanımdayken çok daha rahat oluyorum ve özgüvenim artıyo ama napalım hayırlısıyla doğsunlarda
ben geçen kış bi ameliyat geçirmiştim hep yanımdaydı bir ay ayağıma basamadım 15gün hastaneye pansumana gittik 3.katta oturuyoruz hep kucağında indirdi çıkardı pansumana giderken hep destekçin oldu yemeğimi yedirdi çocuk gibi baktı valla bana o yüzden isterdim yanımda olmasını onun desteğine çok alışkınım. benim eşimde aksine ben bişey lazım şu veya bu dediğimde ben alır getirirm diyo afedersiniz nerdeyse 1,5yıldır evliyiz donumu bile alıyo desem yalan değil çok meraklı böyle şeylere zevklide o yüzden çok hoşuma gidiyo hiç mağaza mağaza gezmem o benim yerime gezip hallediyo sağolsun ben nasıl istediğimi tarif ediyorum o da getireiyo beyenmezsem değiştiriyo
ben geçen kış bi ameliyat geçirmiştim hep yanımdaydı bir ay ayağıma basamadım 15gün hastaneye pansumana gittik 3.katta oturuyoruz hep kucağında indirdi çıkardı pansumana giderken hep destekçin oldu yemeğimi yedirdi çocuk gibi baktı valla bana o yüzden isterdim yanımda olmasını onun desteğine çok alışkınım. benim eşimde aksine ben bişey lazım şu veya bu dediğimde ben alır getirirm diyo afedersiniz nerdeyse 1,5yıldır evliyiz donumu bile alıyo desem yalan değil çok meraklı böyle şeylere zevklide o yüzden çok hoşuma gidiyo hiç mağaza mağaza gezmem o benim yerime gezip hallediyo sağolsun ben nasıl istediğimi tarif ediyorum o da getireiyo beyenmezsem değiştiriyo
amin canım başlarda bende çok yadırgamıştım ama şimdi o kadar alıştım ki kolayıma geldi hiç uğraşmıyorum sağolsun alıp getiriyo bende allah razı olsun diyorum kendiside tekstil işinde olduğu için hem işten anlıyo hemde çevresi çok geniş ve hep ihracat işi yapıyolar bu yüzden ürünleride çok kaliteli oluyo buda benim işime geliyo tabiki allah bozmasın dediğin gibi
Kızlar sizde ishal işi varmı bende sanki giderek artmaya başladı(