anam kız nişan olmasın daha da erken ama bellimi olurrr ikizler erkenci olurlarmış genelde seninkilerde erkenci olabiliirrr durma git bir doktora falan hareketleri nasıl bebişlerin normalmi hızlımı yokmuuu ha birde ağrın yokmuuu akşamdan beri hafif te olsa sancılar oldumu hiççç
gülancım nişanen gelmiş olabilir.ama yine de panik yapma istirihat et.yine gelmeye devam ederse dr. ulaşmaya çalış.ya da hastaneye git canım.sen ulamıyorsan hastane mutlaka dr.una ulaşır.
dr.um bana ulamadığın zamn hastaneye gel demişti.onlar bana bir şekilde ulaşırlar demişti.allah kolaylık versin.
Slm.duygu ve gül,ay ne güzel kızlar sizler kurtuldunuz,gülcüm ben hala burdayım doğurmadım canım en son günüm 25 eylül ama umarım ondan önce gelir,betülde dün kontrole gitmişti iyiymiş ama bugün girmedi sanırım,yarında cansu,umut,canan vede tam belli olmasada merve doğum yapacak,salı günü ayten sanırım,benimkini Allah bilir galiba en sona ben kalıcam,daha emelde doğurmadı,anessa var,seren var aklıma gelemiyo başka arkadaşlarda var galiba bakalım bekliyoruz,çarşambada hicran doğuracak heralde,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun bizlerde inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
aaa daha ben varım amakaydirigubbakcemile5
Kızlar selamlar herklese
Ben de hastaneden çıktığımın 2. günü bandajımı çıkarıp banyo yaptım.Şimdi de günde 2 kere yapıyorum valla adana da hala cehennem sıcağı,banyo yaptıkça da göğüslerime sütüm iniyor.
bu arada Betülden ne haber? Kimler var hala doğum yapmayan?
betus nerde arkadaslar merak ettım?
betül dr run bebeğe baktımı nasıl kilo almışmı merak ettim bende gidicem bakalım çokmu alıyolar son günler
betül çok sevindim senin adına
inş doğumunda normal olur bebişin hemencik çıkıverirkaydirigubbakcemile2
canım bende nişan olabilir diyorumda koyu şekilde değil akıntı ıçınde kan lekeleri vardı sabaha kadar acil durum olmazsa sabah dr.gideceğiz.............hihoyyyt
Arkadaşlar,
Doğum yapanlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum,darısı başımıza... Çok yakında doğuma gideceklere de Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah... Ben bu başlıkta pek yene azmıyordum;ama Betül arkadaşımızın dediği kadar da az kişi kalmadık galiba... Daha ben varım,22 Eylül'de inşallah sezaryene gireceğim. Normalde SAT'a göre 2 Ekim;ama özel nedenlerden sezaryen olacak... Ben önce kendimi hep normal doğuma alıştırmıştım, "sezayen" denilince de "genel anestezi" altında diye düşünüyordum;ama bebeğimin ilk çıkış anını görmek ve sesini duymak istiyorum. Bir de epidural altında bebek hiç ilaç almıyormuş ve ameliyat sonrası ağrı daha az oluyormuş. Burada "epidural sezaryen"le doğum yapan var mı acaba? Bilgi verebilirse çok sevinirim.. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...:teytey::teytey:
Arkadaşlar,
Biraz geç oldu;ama profilime hamilelik takip çizelgesi ekledim. Ben "mavi"yi seçtiğim halde nedense "pembe" olarak görünüyor. Onu nasıl "mavi" renge çevirebilirim acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Kızlar,
Doğuö,sezaryen ve sancıların arasında benim sorum biraz abes olmuş ve gözden kaçmış olabilir;ama yardımcı olabilirseniz inanın çok sevinirim. Doğum endişelerimiz arasında ben de böyle küçük şeylerle de uğraşıp oyalıyorum işte kendimi,ne yapayım??? Hadi bir yardımcı olsanız..... Çok teşekkürler...:dance::dance:hihoyyyt
:1shokapatyam ağrım falan yok akıntı ile birlikte azda olsa peçetede kan vardı daha biraz önce gittim yine wc ye sabaha kadar acil durum olmazsa sabah erkenden dr.gidiyorum.
bebişlerin hareketleri iyi tepiniyorlar yamultuyorlar karnımı...........:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?