- 12 Ağustos 2008
- 120
- 0
- 38
Neden stres oluyorsunki?Daha vaktinde var gözüküyor.Nasıl olsa o gün gelecek.O gün geldiğinde stres olursun:) Şimdide psikolojini bozma,rahat olmaya çalış.Yarın 41+0 olucam,ve hâlâ rahatım şükür.İnanamıyorum bu rahatlığıma.Normal hastane kontrollerinden 2 gün önce uykusuzluk bulantı başlardı aslında bende.Rabbim çok büyük bir güç verdi bana.Doğuma gideceğim zaman bacaklarımın üstüne basamam o ayrı,ama hiç belli olmaz belki o zamanda bi cesaret gelir belki.Şu anki rahatlığımın en büyük sebeplerinden biride 40 gün önce doğum yapan komşum,sezeryana gireceği gece mışıl mışıl uyumuş ben ondan daha az uyumuşumdur heyecandan eminim.Aman korksamda başıma gelecek şey aynı niye uykumu böleyim felan dedi.Hep onu örnek almaya çalışıyorum ve rahatlıyorum.Ama yarın suni sancıyla doğumunu başlatacağız dedikleri gün ve sonrası 5 kilo veririm gibi geliyor:1no2:
bilmiyorum bu son ay çok uzun geldi bana valla 40 haftada doğurmazda 41 haftada doğurursam o zaman ne olur bilmem diğer arkaşlar doğurdular ne güzel onların hikayelerini okuyunca bende bir an önce yawruma kavuşmak istiyorum
ben korkmuyorum fazla şuanda ama o an geldiğinde ne olur bilemem
ağrılara karşı dayanıklıyımdır büyük bi ameliyat atlattım bunuda atlatırım
normal istiyorum inş allah kimseye dayanamayacağı acı vermez allah yardımcımız olsun
komşunda cesaretliymiş ama insan yinede heyecanlanıyo azda olsa korkuyo