Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim de şafak 1 , iiçim sıkılıyor.yarın olsa da bitse.beklemek içimi şişiriyor.merak ediyorum nasıl birşey olacak.en korktuğum şey ameliyathaneye girmek.oraya girince çok heyacanlanırım herhalde.sonda da ben uyuyunca takılacak dr.a söyledim.hepinize allah kolaylık versin..yarın bu saatlerde allahın izniyle bebeğim kuçağımda olacak.
bu arada bebeğimize kıvanç ismini koymaya karar verdik sonunda.o kadar isim değiştirdik ki sıkılmıştım artık.
betül dr run bebeğe baktımı nasıl kilo almışmı merak ettim bende gidicem bakalım çokmu alıyolar son günler
kaydirigubbakcemile3ya bu görümcem almanyadan getirdi hiç gaz proplemi yaşamıyomuş milupa marka (bauchwohl-tee für babys) ismi öyle milupa nın markası oluğu
için belki burda bulabilirsin bulamasan almanyadan tanıdıkla istet valla görümcem çok iyi dedi
mdm canım benim dr. 38.haftadan itibaren bebek kilo almayı sınırlandırır çok almaz dedi.ama inş. alır beni ki zaten tahminen doğumda 2800 civarı olacak.sağlıklı olsunda bi de sütüm gelsin alır kiloları..
slm kızlar nasılsınız?herkese ıyı pazarlar dılıyorum..bugun ılk olarak dıkıslerımın ustundekı bantlar acıldı ve banyo yaptım:))allaha sukurler olsun.ne zormus yıkanmamak.kendıme geldım valla.
sızlerde ne var ne yok?
selam hamişler .........
bugün biraz korkum var bakalım hayırlısı wc ye gittim çok az leke vardı peçetede dr.aradım ulaşamadım bakalım bekliyorum eğer leke devam ederse acil dr.hastanesine gideceğiz ..........:1shok:
aksilik bugünde pazar hayırlısıyla zamanında gelir inş oğluşlarım..........:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
eşimde korktu eve gelmişti dinlenmek için durumu görünce komserden izin alıp evde kaldı aşkımda endişeli biraz ...............:asigim:
selam hamişler .........
bugün biraz korkum var bakalım hayırlısı wc ye gittim çok az leke vardı peçetede dr.aradım ulaşamadım bakalım bekliyorum eğer leke devam ederse acil dr.hastanesine gideceğiz ..........:1shok:
aksilik bugünde pazar hayırlısıyla zamanında gelir inş oğluşlarım..........:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
eşimde korktu eve gelmişti dinlenmek için durumu görünce komserden izin alıp evde kaldı aşkımda endişeli biraz ...............:asigim:
kızlar bişii sorucam dikişleriniz estetik dikişmi dışarıdan dikiş izi bellimi yoksa şu yapıştırma dedikleri şekildemi kesik çok büyükmüü görünüş kötümüüü kafaya taktım ben yaahuuuuu sonradan dikş alınıyormu kendiliğinden düşenlerdenmiiii alınırken acıyormuuu doktorum kafana takıp üzme kendini diyo bişii demiyorr ama ben çatlıcam meraktan yahuuuu