2008 eylülünde meleklerini kollarina alacak annişler


allah yardımcın olsun allah kolaylık versin
ne güzel yarın allahın izniyle yawruna kavuşacaksın
bizde kavuşsak biran önce inş
sana şimdiden geçmiş olsun
 
aslında çook ta mutluyum.bebeğime kavuşacağım gün geldi.1 hafta geçeçk mi diye düşünüyordum geçti.darısı bütün bekleyenlerin başına.bir de benim hamileliğim çok sıkıntılı geçti.bebek gelişemiyor.dendi.30.haftada alınacak dendi.tansiyonum oldu.allahıma şükür bu zamana kadar getirdik.1 gün de geçer artık.
 
betül dr run bebeğe baktımı nasıl kilo almışmı merak ettim bende gidicem bakalım çokmu alıyolar son günler
 
betül dr run bebeğe baktımı nasıl kilo almışmı merak ettim bende gidicem bakalım çokmu alıyolar son günler

mdm canım benim dr. 38.haftadan itibaren bebek kilo almayı sınırlandırır çok almaz dedi.ama inş. alır beni ki zaten tahminen doğumda 2800 civarı olacak.sağlıklı olsunda bi de sütüm gelsin alır kiloları..
 

tesekkur ederim canim ,ben kendim yurtdisindayim ,alirim bari ..bebeklerde en cok sanci problem oluyor ..insallah iyi geliyordur ..tekrar tesekkurler :1hug:
 

CANIM İNŞAŞŞLAAAHH BOL BOL SÜTÜN OLURDA KIVANÇ BEYDE ALIR HEMEN KİLOLARI ALLAH YETERKİ SAĞLIK VERSİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN.a.s.
 
merhaba arkadaslar doguma giden arkadaslara hayirli dogumlar diliyorum..darisi basimiza ..emelcim 40+5 olmussun ,hayirlisiyla kavus bebegine ..hani bazi bebekler haftasindan geride gelisiyor ya ,belki seninkide zamani gelmemistir ..demistim ya benim oglumda 8 kasimda dogacakti 14 kasimda dogdu ..hayirlisiyla kavus bebegine ..beklemek zor geliyor insana biliyorum ..az kaldi sabret canim..
havalarda serinledi allahtan o sicaklarda hic cekilmiyordu ..hadi kizlar hepimizin allah yardimcisi olsun ..hayirli haberlere devam insallah
 
slm kızlar nasılsınız?herkese ıyı pazarlar dılıyorum..bugun ılk olarak dıkıslerımın ustundekı bantlar acıldı ve banyo yaptım:))allaha sukurler olsun.ne zormus yıkanmamak.kendıme geldım valla.
sızlerde ne var ne yok?
 
selam hamişler .........
bugün biraz korkum var bakalım hayırlısı wc ye gittim çok az leke vardı peçetede dr.aradım ulaşamadım bakalım bekliyorum eğer leke devam ederse acil dr.hastanesine gideceğiz ..........:1shok:

aksilik bugünde pazar hayırlısıyla zamanında gelir inş oğluşlarım..........:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

eşimde korktu eve gelmişti dinlenmek için durumu görünce komserden izin alıp evde kaldı aşkımda endişeli biraz ...............:asigim:
 

hihoyyytduygucuğum ne güzel kurtulmuşsun allahım banada kolay sağlıklıca doğum nasip etsin :CüvCüv:
 
Kızlar selamlar herklese
Ben de hastaneden çıktığımın 2. günü bandajımı çıkarıp banyo yaptım.Şimdi de günde 2 kere yapıyorum valla adana da hala cehennem sıcağı,banyo yaptıkça da göğüslerime sütüm iniyor.

bu arada Betülden ne haber? Kimler var hala doğum yapmayan?
 


canım cok sagol darısı hepınızın basına ınsallah
nişanın gelmıs olabılır canım benım oyle oldu dıkkat et..a.s.
 
Slm.duygu ve gül,ay ne güzel kızlar sizler kurtuldunuz,gülcüm ben hala burdayım doğurmadım canım en son günüm 25 eylül ama umarım ondan önce gelir,betülde dün kontrole gitmişti iyiymiş ama bugün girmedi sanırım,yarında cansu,umut,canan vede tam belli olmasada merve doğum yapacak,salı günü ayten sanırım,benimkini Allah bilir galiba en sona ben kalıcam,daha emelde doğurmadı,anessa var,seren var aklıma gelemiyo başka arkadaşlarda var galiba bakalım bekliyoruz,çarşambada hicran doğuracak heralde,Allah ım hepimizin yardımcısı olsun bizlerde inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız...
 
İnşallah kendi sancımla doğururum kızlar.Gül,Duygu bebeklerinize kavuştunuz ne güzel.Ben hâlâ inanamıyorum bebişimin olacağına.Suni sancıdan çok korkuyorum.Ama aklıma getirmemeye çalışıyorum hemen atıyorum kafamdan..



40+5
 
kızlar bişii sorucam dikişleriniz estetik dikişmi dışarıdan dikiş izi bellimi yoksa şu yapıştırma dedikleri şekildemi kesik çok büyükmüü görünüş kötümüüü kafaya taktım ben yaahuuuuu sonradan dikş alınıyormu kendiliğinden düşenlerdenmiiii alınırken acıyormuuu doktorum kafana takıp üzme kendini diyo bişii demiyorr ama ben çatlıcam meraktan yahuuuu
 

anam kız nişan olmasın daha da erken ama bellimi olurrr ikizler erkenci olurlarmış genelde seninkilerde erkenci olabiliirrr durma git bir doktora falan hareketleri nasıl bebişlerin normalmi hızlımı yokmuuu ha birde ağrın yokmuuu akşamdan beri hafif te olsa sancılar oldumu hiççç
 

hıcrancım benım dıkısım estetık dıkıs dısardan bakıldıgında kesık gıbı duruyor..tabıkı bakıldıgında dısardan bellı:)daha cok yenı zamanla belırsız bır hal alıyor.dıkıs alınmıyor.ılk bır kac gun acıyor sonra azalıyor acısı.doktor agrı kesıcı verıyor zaten.
 
Gülşahcım merak etme hiç,inşallah sn de ve diğer kızlar da hayırlısıyla kurtulacaksınız ama biliyorum insan 1 gün bile sabredemiyor son zamanlarda ama daha vaktin var gibi 1 hafta daha bekle,benim 39+1 de sezeryan yaptı doktor.

Emel canıım,çok sabırlısın allah gönlüne göre versin.Çok bekletmiş oğluşun,inşallah gönlüne göre rahat ve kolay bir doğum olur beklediğine değer yani diyorumki,bu kadar bekleyip son anda sezeryana girmezsin inşallah.Herşeyin normalmiymiş?Zaten sancın falan gelmezse heralde doktorun haftaya falan bekletmez alalım der.Hakkında hayırlısı...

Hicran benimki yapıştırma dikiş dediklerinden içten dikiş yani yaranın 2 ucunda sadece ip var onlarda kendiliğinden düşecekmiş,yine de doğumdan 1 hafta sonra doktora kontrole gidiyorsun...Çok fena görünmüyor zaten bikini giyebileceğin kadar aşağıda kalıyor dikişler.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…