- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
:
:canım çok sevindim senin adına inşaalh benim dr da çatın müsait desin perşembe günü:Saruboceq::Saruboceq:
:nazar:bu arada doğurmuş arkedeşler hayırlı uğurlu olsun hihoyyytdoğuracaklarda bir avazda inşallah darısı başımaaaaa:teytey:
Arkadaslar merhaba, uzun bır gunun ardından anca yazabılıyorum.. mirmirmirmir
bugun doktora gıttıgımızde catı muayenesi oldum... gercekten cok acısız agrısız bır ıslem..
bakmasıyla bıtmesı bır oluyor.. bılmıyrum bunyeye gore degısır tabı ama sahsen hıc acı hıssetmedım.. sositososito
kımse korkmasın catı muayenesınden.. gercı burda artık mılelt patır patır dogurdu kımsenın catıyla ısı kalmadı dogru duzgun ama yınede yazayım.. :roflol:
doktorum catım ıcın uygun dedı Allahıma cok sukur.. şutarafagitti
yalnız catı ya bakmadan once cuma gunu tekrar gel demıstı catıdan sonra salı gunu gel dedı.. yanı 2 gun sonra tekrar gıdecegım.. :sm_confused: aksama dogru karnımın asagısında cok agrı oldu..
bırde bebeğin bır kac eksıgını aldık az mesafede olsa yurumem gerektı yururken baya kemıklerımın esnedıgını hıssettım zorlandım.. :
salı gunu tekrar gıdecegım bakalım neden bu kadar yakın cagırdı merak
ettım.. :sm_confused:
Allahıma cok sukur kı korktugum basıma gelmedı sımdılık catın dar demedı doktorum.. ::
:canım çok sevindim senin adına inşaalh benim dr da çatın müsait desin perşembe günü:Saruboceq::Saruboceq:
:nazar:bu arada doğurmuş arkedeşler hayırlı uğurlu olsun hihoyyytdoğuracaklarda bir avazda inşallah darısı başımaaaaa:teytey: