Yok canım gelmedi..... Bende haber var mı diye bakıyordum.... inşallah güzel haberler getirir.....
Yok canım gelmedi..... Bende haber var mı diye bakıyordum.... inşallah güzel haberler getirir.....
Merhaba heyecanlı daha bebişlerini koklamamış hamiş arkadaşlarım....... hihoyyyt
Benim bugün şafak 2 ..... Ama bugün bana 9 aydan daha uzun geldi.... Yarını nasıl geçireceğim hiç bilmiyorum....... -tatlicadiarzu-
Allah hepimize hayırlısını versin inşalahhh
a.s.
hadi gözün aydın canım herkesler seni merak ediyodu zaten haber bekliyoduk senden iyi haberlerde döndüğüne sevindim ne güzel seninde çatın müsaitmiş benimde geçen hafta oldu çatı muayenem doktor normal doğum yapabilirsin dedi ama ben hiç ağrımadı diyemicem çünkü elini öyle bi daldırdı ki dedim heralde kaybettiği bişeyini arıyo :)))) az buz değil yani bayağa bi ilerilere soktu elini yuh be dedim bebişimi rahatsız ediceksin
Betül gözünaydın canım senin sesin çıkmayınca teleşlandık kız valla zaten şurda bikaç kişi kalmışız hergün birbirimizi haberdar edelim,bundan sonrası beklemek artık,ne güzel sen oldun muayeneni bense doğuma gittiğimde bilebilicem ancak hayırlısı bakalım hakkımızda,salı günü belki çağırmasının nedeni doğumun çok yaklaştığı içindir tekrar bi kontrol etmek istemiş olabilir yani,doğurmayan kalan bizlere Allah ım yardım etsin inşallah bizlerde hayırlısıyla kolay doğumlar yapıp yavrularımıza kavuşalım inşallah
bana ıkın falan demedi valla sadece rahat ol kasma kendini dedi bende rahat rahat bekliyorum baştan soktu elini sesim çıkmıyo ileri gidiyo hafif sızlamalar sonra bi hamleyle tam bi daldırdı çüş dicektim utanmasam babanın toprağımı zannettin bana 1cm açılma var dedi haftaya tekrar gel dedi salı günü gidicem tekrar bakıcak ama salıdan önce nişan gelmesi olursa yada suyun falan gelirse hiç beklemeden gel dedi
Merhaba Oğlum Tuna 11 Eylul de sezeryanla doğdu. İlk sezeryanıma göre bu seferki daha acısız oldu. Demek ki şans işi biraz. Malesef bebeğim sarılık olduğu için şuan hastanede umarım yarın gidip alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?