Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doğum bekleyen arkadaşlar
hergün buralarda bulunun en azından 1-2 mesaj atın yoksa valla doğum yaptımı acaba diye meraktan çatlayabilirrrim.Betül,Gülşah,Ayten,Karçiçek aklıma gelenler...Çatlatmayın beniii.
Canım tabiki biz de sizin gibi birbirimizden ayrı kalmak istemiyoruz ve en az sizin anlattığınız kadar seviyoruz birbirimizi.Tabiki durumu bilmeyen çoğu insan gibi bu öneriyi yapıyorsun bana...Bizim de kalbimiz taş değil ama dayanmak zorundayız...Dışarıdan bilmeyince "ayy biz hiç ayrılamayııız" demek kolay ama sen bir de bize sor...Ben burda daha önce anlatmıştım ama sen okumamışsındır belki.Benim eşim komando ve bu 9 (7 değil)ayı hep dağda geçirirdi yani değil benim kendinin bile başını sokacağı bir çatı yoktu,1 hafta dağda 1 hafta prefabrik tarzı birliklerinde kalırdı..Neyse uzun hikaye,hatırlamak bile istemiyorum artık.Allaha şükür o günler şimdilik bitti.:Saruboceq:
Normal doğum bekleyen arkadaşlar
hergün buralarda bulunun en azından 1-2 mesaj atın yoksa valla doğum yaptımı acaba diye meraktan çatlayabilirrrim.Betül,Gülşah,Ayten,Karçiçek aklıma gelenler...Çatlatmayın beniii.
HOŞGELDİN seren
ben de mi erdim ne tam seren ve mürekkepbalığı -sanırım umttu-arkadasın adı yoklar acaba nerelerdeler yazacaktımm ben geldim demişşin
hatırlanmak güzel:1rolleyes:bendeniz biraz imaj deişikliği yaptımsengözlerimebaksanab..ama tam takipteyim..benimde 21 gunde bır adet oldgumdan satımda deişiklik oldu..0909olan evlılık yıldonumum yerıne hılarya ve duygu ıle aynı tarıhe 15 e gun aldım..hayırlısı....
Selam kızlar hastanedeyim hala cepten gırdım net e. Kızım Serra 3 eylulde saat 9:16 da dogdu. 3 kılo 180gr. 51 cm. Sabah ewimize gidicez o zaman yazarım
gunaydın koca göbekli hamişlerrrrrrrrrrra.s.herkese guzel bır gun olsun ınsallah...
kızlar gece saat 4 te esıme bır bardak su vereyım dıye kalktım bır sancım basladı anlatamam doguruyorum zannettım bır yandanda olmasın lutfen bıraz daha bekle dıye dua edıyorum.ama nefesımın kesıldıgını hıssettım resmen..oturdugum kaldım yatamadım bıle butun vucudum kasıldı yanı.5 dakıka kadar surdu neysekı sonra gectı.:dance:eşim bile bu sefer doguruyorum zannetmıs.betin benzin attı cok kotuydun dıyor...
bu arada cansu ve patik aynı gun doguma gırıyoruz demek:1shok:super yaaa..sıze saat verdımı arkadaslar?benım her hafta nst ye gıttıgım ıcın bır sorun olmazsa o zaman bellı olucak ama ben sabahın korunde olsun ıstemıyorum.bakıyorum herkes sabah erkenden cagrılıyor hastaneye:uhm: