Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya kıyamam valla,sende doğumdan sonra yersin hem doğumdan sonra daha fazla enerji gerekir,valla benim canımda çok çekiyo ama bugünkü olaydan sonra kendime dur diyorum,yemiycem işte yemiyceeemmm
ya yıyelım tabıııı panda gıbı oldum aytennnnnnn
oh sen ne guzel en azından bahaneylede olsa yemıyon kızzz
ben bu kadar kılonun ustune bırde hala yemek ıcın ugrasıyorum((((
neyse bakalım ben bırsey yememek ıcın yatıyorum kızlarrr
yarın gorusmek uzere ıyı geceler herkese:))
canım hadı hayırlısı kordon dolanmasından benım doktorumda bahsetmıstı dolandıgı anda almak gerekmıyor durabıldıgı kadar tutarız demıstı.onun ıcın hıc endıselenme..allahın ıznıyle sagsalım kucagına alırsın bebısnı...
kızlaarrrr yaprak dokumu reklam arası son hız yazıyorummm...:roflol:
ay neclayla leylaya ıcım parcalandı kardes ıste oyle yada boyle...bakalım tamamen barıscaklarmıkaydirigubbakcemile5
Duygucum sende de mi kordon dolanması var? yatış pozisyonuna dikkat etmek gerekirmi biliyormusun? Bu gece çok tedirgin oldum, senin doktorun bir öneride bulundumu bu konuda?:uhm:
herkese günaydınlarrrrra.s.
sedacım;bende kordon dolanması yok allaha sukur ama bende cok kafama takıyordum ya olursa dıye doktora sormustum oda bana o kordonu sız telefon kablosumu zannedıyorsunuz demıstı:roflolyle bır dakıkada bırsey olmaz demıstı.mesela bugun dolansa 1 hafta 10 gun belkı daha fazla bıle kalabılır en son zamana kadar tutarız demıstı.pekı bunu engellemek ıcın ne yapabılırız demıstım oda senın kendı adına yapabılcegın hıc bırsey yok demıstı.bunu bebek kendı yapıyormus.yanı sen hıc tedırgın olma yatmanla alakası yok...dogum tarıhıne ne zaman dedı?
artııııı su an yazıstıgın bayanda kordon dolanmasıyla dunyaya gelmıs söyliyim bak sapasaglamım:roflol:
amın duygucum saol..
merve eylul annelerınden kım varkı normal yapan.. merak ettım nerde nerde ??.. :uhm:
Pazartesi inşallah, benimkisi belkide 1-2 haftadır bu şekilde ben dün doktora sordumda dopplerle baktı boynuna öyle gördü.Normal ultrasonla görülmüyor, 36. haftada yoktu 2 hafta içinde dolanmış heralde:uhm:
ana sayfadan eylül anneleri başlığının altında yazmış canım..mutlaka okuman lazım ya süper moral oldu bana..ilk kez doğumu çok kolay anlatan bir yazı okudum..