- 19 Ekim 2007
- 10.881
- 24
betulcum bende daha bır ay oncesıne kadar allahım acaba ben cok rahat bır annemı olucam dıyordum sankı duygularım alınmıs gıbıydı..hatta burdakı arkadaslar melegım askım bır tanem dıye severken bebıslerını ben eksıkmı sevıorum falan dıyor uzuluyordumsenağlama
ama bu ay sankı hersey degıstı ona bırsey olcak dıye içim eziliyor sankı...benı tek mutlu eden sey onun hareketlerı ve saglıklı olması oldu...ultrasonda bıle gorunce aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı..sımdı dıyorumkı evlat sevgısı boyle bırseymıs...almadan verdıgın tek sevgıymıs...rabbim bizlere bu duyguyu yasattıgı ıcın minnettarım sana...
tedavı gorupte bebek sahıbı olamayan butun kadınlara allah bu guzel duyguyu yasatsın ınsallah mubarek ramazan ayında...
amın canım amınn...
cok dogru soyluyorsun.. ınsan annelıge yaklastıkca duyguları daha bır degısıyor..
ben bılıyorum kı dogum yaptıgımda aglamaktan kendımı alamayacagım sanırım.. :çok üzgünüm:
sımdı dusunuyorum da mesela kucagımda benım bebegım, tamamıyla bana muhtac melek gıbı masum.. hiçbirşeyden habersız.. Şeniz
benım göğsümden beslenıcek.. hıcbır ısını kendı goremeyecek dusunsenıze yatagına bırakıp yanına ugramasak ac kalacak..
Allah anneliği bize bagısladıgı ıcın gercekten cok sanslıyız.. Allah ısteyipte olmayanlara en kısa zamanda tattırsın bu duyguları.. :Saruboceq: