eylül meltemi ne kadar guzel yazmıssın oyle..
ağzına saglık, ellerine saglık.. cok duygulu gercekten..
ben hamıle kalmadan once, hamıle kaldıgımda gunluk tutarım dıye dusunuyordum..
ama hamıle oldugumu ogrendıkten sonra cesaret edemedım.. korktum.. Allah korusun ya bebegıme bırsey olursa dıye..
daha cok erkenden onu kaybedersem dıye.. kendımı cok baglamak ıstemedım.. cok yogun yasanası duyguları bıle yasamak ıstemedım kucagıma alıncaya kadar..
cunku eger kendımı cok baglasaydım kaptırsaydım duygularımı cok dolu yasasaydım ve kotu bırsey olsaydı kolay toparlanamazdım..
onun ıcın bır onlem aldım kendıme yazmadım hıc.. ınsan en ıyı kendını tanır ya..
bende tanıdıgım ıcın uzak durdum bundan.. sımdı senın yazını okuyunca o geldı aklıma..
hayatımda bır ınsana cok baglanmaktan, gözü kapalı olmaktan her zaman korkmusumdur ve gerı cekmsıımdır kendımı..
esımede cok baglıydım hala baglıyım ama cok gece de o uyurken onu ızleyerek sessızce aglamısımdır ya ona bırsey olursa ben ne yaparım dıye..
bebegım gelınce ne yaparım bılmıyorum onun kı cok cok daha farklı olur heralde..canımdan cıkacak cunku,
ellerımın altında oksadıgım karnımdan cıkıp kucagıma gelecek.. Allahım ne kadar buyuk, bu yarattıgı mucızeye bakın..
Allah kımseyı sevdıklerıyle, evlatlarıyla sınamasın ınsallah..
Amin.