Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en son kım doguracak merak edıyorum yaa.. fisfisfis
acaba ben mi... yada kımler normal dogum yapacak cok merak edıyorum.. kaydirigubbakcemile2
onceden yapanlar olsada anlatsa burda..:jeyyar:
Gunaydınllaarrr....
ayten normal doğum olucagına sevındım.. hayırlısıyla kolayca gelır ınsallah :)..
sezeryan la olucak degılmı gulan..
sezeryanla ayın 20 sınde yanı ?....
evet dream gercekten cok sukur kı havalar serınlıyor artıkk...
oyle bunalmıstım kı bu havalar hıc sogumaz sanıyordum.. cok sukur kkııı gecelerı karnım harıc rahat uyuyabılıyorum terlemeden yapış yapış olmadannn...kafamçokkarıştı
benı bayan agırlastıran sey sıcaklarmıs, havalar serınledıkce kendımı cok enerjık hıssetmeye basladım agırlıgım gıttı gercekten ya..
inşallah canım çok sağol sen korkmuyomusun peki betül ya ben seni çok cesur görüyorum bana bişeyler söylesende bende senin gibi cesur olsam.
evet sezeryan olacaka ama ben korkmuyor değilim................:1shok:
ya 20 sine kadar sancım olursa ya suyum gelirse dr.bakıp normal doğum başlamış dese ben ne yaparım :1shok:sezeryan istiyorum ikiz sonuçta bakalım hayırlısıyla allah kurtarsın inş....
12 sinde ara görüşme yapacağız o zaman iyiyce netleşir
Öyle betülcüm bende aynıyım biraz serinleyince daha rahat uyumaya başladım umarım yine ısınmaz havalar hem bebişler gelince onlarda bunalmamış olurlar,bu yaz çok zor geçti valla hatta geçirdiğim en zor yazdı diyebilirim
duygu ınsallah orada da bır an once serınler havalar..
burda dısarı cıksam bıraz yurusem bende terlerım bılıyorum ama en azından 1 hafta oncesınde kı gıbı evde oturdugum yerde sakır sakır terlemıyorum..
esıyor hava ruzgar var.. ondan serınledı sanırım zaten.. orasıda serınlesın ınsallah... :))
kızlarrrrr
ben yarın hastaneye yatıyorum
kızıma kavuşma zamanı geldi işte
dualrınızı eksik etmeyin olurmu teyzeleri
çok ihtiyacımız olacak
ay canım ınsallah allah sagsalım kurtarsın saglıkla kucagına almayı nasıp etsın bebısını..bır avazda ınsallah:Saruboceq:
sarıkanarya Allah saglıklı kolay dogumlar nasıp etsın ınsalah.. :Saruboceq:
bebegıne kavusuyorsun ne guzel, darısı bızım basımıza.. umarım hersey göz acıp kapayıncaya kadar kolayca olur.. dogum hıkayenı ve bebısının resmını en kısa zamanda beklıyor olucaz..:1rolleyes:
Allah yardımcn olsun... :1hug:
kızlarrrrr
ben yarın hastaneye yatıyorum
kızıma kavuşma zamanı geldi işte
dualrınızı eksik etmeyin olurmu teyzeleri
çok ihtiyacımız olacak
sarıkanarya allah kolayca kavuştursun bebişine ohhh ne güzel yaaaa bende istiorummmmm.....
sağ salim kurtulursun inşallahkaydirigubbakcemile5a.s.